header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen zal naar verwachting USD 8411,29 miljoen waard zijn, met een groei van 8,50 AGR in (20232030)

Aug 10, 2023 2:35 PM ET

De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen zal naar verwachting groeien van USD 4751,76 miljoen in 2022 tot USD 8411,29 miljoen in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,50 tijdens de voorspellingsperiode (2022-2030).

Verpakking heeft betrekking op het proces van bescherming, presentatie, identificatie, informatie en conformiteit van een product tijdens opslag, transport en uitstalling. Verpakkingen stellen fabrikanten ook in staat om hun producten te onderscheiden van hun concurrenten. Farmaceutische verpakkingen vormen een essentieel onderdeel van het afgiftesysteem van farmaceutische producten en medicijnen in de farmaceutische industrie. Farmaceutische verpakkingen beschermen producten tegen fysieke schade, biologische besmetting en andere antagonistische externe effecten die de producten kunnen beschadigen. Apparatuur voor farmaceutische verpakking bestaat uit apparatuur voor primaire verpakking, apparatuur voor secundaire verpakking en apparatuur voor etikettering en serialisatie.

Glazen verpakkingen worden voornamelijk gebruikt in farmaceutische verpakkingen voor vloeibare preparaten vanwege hun stijfheid en superieure beschermende eigenschappen. De hoge transparantie maakt het gemakkelijk om de inhoud te bekijken. Het biedt een betere bescherming omdat het relatief ondoordringbaar is voor lucht en vocht. Glas is chemisch ongevoelig voor de meeste geneesmiddelen. Gekleurd glas, zoals amber- en roodkleurig glas, kan de inhoud beschermen tegen ultraviolette straling en bepaalde golflengten. Glazen verpakkingen kunnen snel worden gesteriliseerd met hitte, waardoor ze geschikt zijn voor farmaceutische verpakkingen.

Ontvang een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5179

Marktdynamiek

De markt voor farmaceutische glazen verpakkingen groeit in een aanzienlijk tempo als gevolg van de toenemende vraag naar farmaceutische producten en technologische ontwikkelingen in de industrie. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van glazen verpakkingen is de inerte aard van glas, waardoor het in de meeste gevallen niet reageert met de inhoud.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen zijn Schott AG (Duitsland), Nipro Corporation (Japan), Piramal Glass(Mumbai), Sisecam Group, Owens-Illinois Inc.(VS), Gerresheimer AG (Duitsland), SGD Pharma (Frankrijk), Bormioli Pharma S.p.A (Italië), Ardagh Group S.A.(Luxemburg) en West Pharmaceutical Services Inc.(VS).

De farmaceutische glasverpakkingsindustrie zal naar verwachting tijdens de prognoseperiode te maken krijgen met een reeks nieuwkomers als gevolg van de voortdurende vooruitgang in de farmaceutische industrie, in combinatie met een stijgende voorkeur van klanten voor hoge beschermende eigenschappen. De markt zal naar verwachting ook een hoge mate van expansie kennen door multinationals en gevestigde bedrijven. Fusies en overnames zullen naar verwachting plaatsvinden tijdens de prognoseperiode.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5179

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen is gesegmenteerd op basis van product en toepassing.

Per product is de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen onderverdeeld in glazen flacons, ampullen en patronen. Glazen flacons zullen naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in het productsegment tijdens de prognoseperiode. Glazen flacons zijn relatief gemakkelijk schoon te maken, bestand tegen stof en niet reactief voor vloeistoffen die erin zitten. Tegenwoordig zijn fabrikanten geneigd om hightech glazen en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen te gebruiken om medicinale vloeistoffen veilig te houden.

Naar toepassing is de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen onderverdeeld in generieke geneesmiddelen, biologische geneesmiddelen en merkgeneesmiddelen. Generieke geneesmiddelen zullen naar verwachting verder toenemen. Dit komt door nieuw overheidsbeleid om generieke geneesmiddelen te produceren en, in het bijzonder, om het gebruik van generieke geneesmiddelen voor chronische ziekten te bevorderen. Het verlopen van octrooien op merkgeneesmiddelen is een van de belangrijkste drijfveren voor ontwikkeling en de belangrijkste verklaring voor het genereren van meer inkomsten voor de vraag naar generieke geneesmiddelen. Daarnaast zijn nieuwe opkomende markten in ontwikkelde landen en de lage kosten van generieke geneesmiddelen primair verantwoordelijk voor het verdikken van de expansie van de vraag naar generieke geneesmiddelen. Dit versterkt de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=5179

Regionale analyse

Per regio is de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is de drijvende kracht achter de wereldwijde markt voor farmaceutische glazen verpakkingen als gevolg van technologische ontwikkelingen en de vraag naar farmaceutische producten in de regio. Daarnaast wordt de Noord-Amerikaanse markt voor farmaceutische glazen verpakkingen gestimuleerd door het toegenomen bewustzijn van de voordelen van het gebruik van glazen verpakkingen voor farmaceutische producten en de verbeterde gezondheidszorg. De Aziatische markt voor farmaceutische glazen verpakkingen zal de komende jaren naar verwachting een sterke groei vertonen, gevolgd door de Europese markt. China en India zullen naar verwachting de snelst groeiende markten voor farmaceutische glazen verpakkingen in de regio zijn, gezien de grote bevolkingsomvang en de toenemende prevalentie van chronische ziekten in deze landen. Meer informatie en betere gezondheidszorg zijn enkele van de belangrijkste drijfveren voor de markt voor farmaceutische glazen verpakkingen in ontwikkelingslanden.

Gerelateerde rapporten @

  1. Geavanceerd glas marktonderzoeksrapport?-?Prognose tot 2030 https://www.marketresearchfuture.com/reports/protective-clothing-market-5425
  2. Onderzoeksrapport beschermende kleding markt – voorspelling tot 2028 https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-ceramics-market-9514
  3. Onderzoeksrapport over de thermische keramiekmarkt: wereldwijde prognose tot 2030 https://www.marketresearchfuture.com/reports/hexane-market-1057

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Pharmaceutical Glass Packaging Market,Pharmaceutical Glass Packaging Market size,Pharmaceutical Glass Packaging Market share,Pharmaceutical Glass Packaging Market trends