header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor het recyclen van PET-flessen zal naar verwachting USD 6,749 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 5,38%.

Aug 10, 2023 4:00 PM ET

De omvang vande markt voor het recyclen van PET-flessen werd in 2021 geschat op USD 4,354 miljard. De markt voor het recyclen van PET-flessen zal naar verwachting groeien van USD 4,436 miljard in 2022 tot USD 6,749 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,38%.

Het recyclen van PET-flessen is het proces van het terugwinnen en hergebruiken van PET-flessen (polyethyleentereftalaat). PET is een veelvoorkomend type plastic dat wordt gebruikt om een breed scala aan producten te maken, waaronder drankflessen, voedselcontainers en kleding. PET-flessen kunnen worden gerecycled en gebruikt om nieuwe producten te maken, zoals nieuwe flessen, tapijten en kleding. De vraag naar recycling van PET-flessen kan zijn beïnvloed door de COVID-19 pandemie als gevolg van veranderingen in consumentengedrag en verschuivingen in de wereldeconomie. De trend dat mensen tijdens de pandemie thuis meer verpakte voedingsmiddelen en dranken consumeerden, kan bijvoorbeeld de vraag naar recycling van PET-flessen hebben doen toenemen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldeconomie en heeft geleid tot verstoringen in toeleveringsketens en veranderingen in de consumentenvraag naar verschillende producten en industrieën. Het is waarschijnlijk dat de markt voor de recycling van PET-flessen, net als veel andere markten, op de een of andere manier is beïnvloed door de pandemie.

Regionale analyse

Het APAC-district zal naar verwachting de recyclingmarkt voor petflessen domineren gedurende de geschatte periode. Snelle verstedelijking, toenemende bewustwording over hergebruik, stimulansen van de overheid om hergebruik te ondersteunen en consistente innovatieve vooruitgang zijn enkele redenen voor de wereldwijde ontwikkeling van de markt voor hergebruik van PET-flessen in dit gebied. Japan, India en China hebben het meest extreme aanbod op de markt.

Download een voorbeeldkopie van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2865

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor het recyclen van PET-flessen is onderverdeeld in recyclingprocessen en toepassingen.

Op basis van het recyclingproces is de markt onderverdeeld in chemisch, mechanisch.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in Dranken, Persoonlijke Verzorging, Farmaceutische Producten, Consumentengoederen en Andere.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Indorama Ventures Public Company Limited (Indorama Ventures), Krones AG, Plastipak Holdings, Inc (Plastipak), Schoeller Group, PFR Nord GmbH, PolyQuest, Phoenix Technologies, UltrePET, LLC (UltrePET), Sieu Japan Co. Ltd. (“Seiu Japan”) en Vanden Global Ltd. (“Vanden”). (Vanden), en andere zijn de belangrijkste spelers.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2865

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact op met DataMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  PET Bottle Recycling,PET Bottle Recycling Market,PET Bottle Recycling Market Size