header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor huidvullers groeit met een CAGR van 7,90% tot een waarde van USD 10,11 miljard in 2032 | Market Research Future

Aug 10, 2023 4:00 PM ET

Dermal Fillers Market Research Report Informatie per type (hyaluronzuur, polymeren & deeltjes, calciumhydroxylapatiet en collageen), per toepassing (behandeling voor correctie van gezichtslijnen, facelift en lipbehandelingen), per merk (Juvederm, Radiesse en Restylane) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor huidvullers naar verwachting een CAGR van ~ 7,90rom 2022 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 10,11 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor dermale vullers verwijst naar de wereldwijde markt voor injecteerbare stoffen die worden gebruikt om volume en volheid te geven aan delen van het gezicht en lichaam. Deze stoffen zijn meestal gemaakt van synthetische of natuurlijke materialen en worden in de huid geïnjecteerd om gebieden op te vullen die volume hebben verloren door veroudering, gewichtsverlies of andere factoren.

De markt voor dermale vullers is de afgelopen jaren snel gegroeid door de toenemende vraag van consumenten die op zoek zijn naar niet-chirurgische cosmetische behandelingen om er weer jeugdiger uit te zien. De markt wordt ook ondersteund door technologische vooruitgang en een groeiend aantal nieuwe producten dat op de markt komt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3893

Segmentatie

De markt voor huidvullers kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals producttype, materiaaltype, toepassing, eindgebruiker en regio. Hier volgt een kort overzicht van de marktsegmentatie van de markt voor dermale vullers:

Producttype: De markt kan per producttype worden onderverdeeld in vullers op basis van hyaluronzuur, vullers op basis van collageen, vullers op basis van calciumhydroxylapatiet, vullers op basis van polymelkzuur en andere vullers.

Materiaalsoort: De markt kan worden onderverdeeld in synthetische en natuurlijke huidvullers. Synthetische vullers worden gemaakt van kunstmatige materialen, terwijl natuurlijke vullers zijn afgeleid van natuurlijke stoffen zoals hyaluronzuur, collageen en calciumhydroxylapatiet.

Toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd naar toepassing: correctie van gezichtslijnen, lipvergroting, herstel van gezichtsvolume en andere.

Eindgebruiker: De markt kan worden onderverdeeld in dermatologische klinieken, ziekenhuizen en andere eindgebruikers.

Regio: De markt kan per regio worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en Midden-Oosten & Afrika.

Dankzij deze marktsegmenten kunnen fabrikanten en leveranciers de behoeften en voorkeuren van hun doelklanten beter begrijpen en op basis daarvan producten en diensten ontwikkelen. De segmentatie helpt ook bij het identificeren van potentiële groeikansen in verschillende regio’s en segmenten van de markt.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Galderma Laboratories, LP (Zwitserland), Allergan (Ierland), Merz Pharma (Duitsland), Dr. Korman Laboratories (Israël), Sinclair Pharma (VK), Teoxane Laboratories (Zwitserland), Suneva Medical (VS), SciVision Biotech Inc (Taiwan), Medytox (Zuid-Korea).

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher een belangrijke markt voor huidvullers. De Verenigde Staten is de grootste markt in de regio vanwege factoren zoals de hoge adoptie van cosmetische ingrepen, een grote geriatrische bevolking en een goed gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg. Daarnaast dragen het toenemende bewustzijn over esthetische behandelingen en de aanwezigheid van belangrijke marktspelers bij aan de groei van de markt in deze regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (78 pagina’s) over huidvullers: https://www.marketresearchfuture.com/reports/dermal-fillers-market-3893

Europa is een andere belangrijke markt voor dermale vullers. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt in deze regio. Factoren zoals een goed ontwikkeld gezondheidszorgsysteem, een stijgend besteedbaar inkomen en een sterke focus op persoonlijke esthetiek stimuleren de vraag naar dermale vullers. Bovendien dragen de toenemende populariteit en acceptatie van minimaal invasieve procedures bij aan de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor dermale vullers. Landen als China, Japan en Zuid-Korea leveren de grootste bijdrage aan de groei van de markt in deze regio. Factoren zoals de groeiende middenklasse, het stijgende besteedbare inkomen en het toenemende bewustzijn over esthetische procedures zijn de drijvende krachten achter de expansie van de markt. Daarnaast dragen de verschuiving naar westerse schoonheidsnormen en de aanwezigheid van een grote consumentenbasis bij aan de groei van de markt in Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2032

Cosmetische Chirurgie Market Research Report Information by Procedure Type {Invasief (Borstvergroting, Liposuctie, Neuscorrectie, Ooglidchirurgie, Buikwandcorrectie, en anderen) Niet-invasief (Botoxinjecties, Zachte Weefselvullers, Chemische Peel, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere)}, per eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – prognose tot 2030

OnderzoeksrapportGezichtsinjectoren Markt Informatie Per Type (Dermale Vullers/Injecteerbare Implantaten, Hyaluronzuur, Synthetische Vullers, Collageenvullers, Anti-Aging/Anti-Rimpel Injecties, Botulinum Toxine A, Poly-L-Lactinezuur (PLLA) Microdeeltjes), Per toepassing (behandeling voor correctie van gezichtslijnen, facelift, lipbehandelingen), per eindgebruiker (dermatologische klinieken & cosmetische centra, ziekenhuizen), per regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Dermal Fillers Market,Dermal Fillers Market Size,Dermal Fillers Market Share,Dermal Fillers Market Trends