header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor nat afvalbeheer zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5 tot 2030

Aug 10, 2023 3:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval naar verwachting groeien met een CAGR van 5 van 2023 tot 2032 (prognoseperiode). Het rapport belicht de groeikansen en marktvertakkingen die zijn ontstaan als gevolg van de COVID-19 pandemie.

Nat afval is organisch afval, dat doorgaans zwaar in gewicht is door vochtigheid en dat kan worden gescheiden op basis van biologisch afbreekbaar en niet-biologisch afbreekbaar afval. Het natte afval bestaat voornamelijk uit voedselresten, vlees & botten, landbouwafval, medisch afval, versnipperd papier en andere. Het beheer van nat afval is een afvalcomposteringsproces voor de productie van mest, biogas, enz. Daarnaast is composteren een proces waarbij organisch materiaal in de aanwezigheid van lucht wordt fijngemalen. Compost is het eindproduct van compostering, meestal rijk aan gemakkelijk beschikbare plantenvoedingsstoffen die deel uitmaken van de vruchtbare bodem. Bovendien helpt het verwijderen van afval uit openbare ruimten bij het minimaliseren van gezondheids- en hygiënerisico’s, vermindert het de blootstelling aan biologische risico’s en vermindert het de plaag van ongedierte. Nat afvalbeheer genereert ook afvalenergie, die kan worden gebruikt en ingezet om elektriciteit op te wekken.

Marktdynamiek

Het toenemende bewustzijn over het beheer van nat afval is een cruciale drijfveer voor de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval. Daarnaast zorgt de introductie van nieuwe technologieën in nat afvalbeheer, zoals oplossingen voor het omzetten van afval in energie, voor een verdere toename van de totale groei van de markt voor nat afvalbeheer. Groeiende milieuduurzaamheid en toenemend gebruik van milieuvriendelijke brandstoffen zijn belangrijke factoren die de groei van de wereldwijde markt voor nat afvalbeheer stimuleren. Er wordt ook verwacht dat de toenemende overheidsinitiatieven om de bevolking bewust te maken van nat afvalbeheer de totale wereldmarkt voor nat afvalbeheer tijdens de prognoseperiode zullen doen groeien.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2348

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor nat afvalbeheer is gesegmenteerd op basis van service & apparatuur, bron en afvaltype.

Op basis van de service & apparatuur, is de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval onderverdeeld in inzameling & transport, opslag, sortering, verwerking en verwijdering & stortplaats. Verwerking zal naar verwachting de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval domineren en dit zal waarschijnlijk zo blijven in de prognoseperiode 2023-2032 als gevolg van een stijgende bevolking en groeiende afvalproductie en -beheerdiensten.

Op basis van de bron is de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval onderverdeeld in huishoudelijk & gemeentelijk afval, medisch afval uit de gezondheidszorg &, commercieel afval, industrieel afval en overig afval. Huishoudelijk & stedelijk afval domineerde de industrie in 2016 en zal naar verwachting de snelst groeiende bron zijn tijdens de analyseperiode. De wereldwijde toename van de verstedelijking met een enorme bevolkingsgroei genereert een breed scala aan huishoudelijk en gemeentelijk afval.

Op basis van het type afval is de wereldwijde markt voor nat afvalbeheer gesegmenteerd in voedselresten, vlees& botten, versnipperd papier, landbouwafval, medisch afval en andere. Voedselverspilling wordt wereldwijd gezien als een van de grootste uitdagingen, omdat er wereldwijd een grote hoeveelheid voedsel wordt verspild door huishoudens en bedrijven. Dit maakt voedselschroot tot een prominent segment als afvalsoort in de wereldwijde markt voor nat afvalbeheer.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2348

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor het beheer van nat afval is voornamelijk onderverdeeld in vier regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Verwacht wordt dat Azië-Pacific zal groeien met de hoogste CAGR en het grootste marktaandeel zal hebben in de wereldwijde industrie voor het beheer van nat afval. De factoren die aanzienlijk bijdragen aan de groei van de markt voor nat afvalbeheer in de regio Azië-Pacific zijn het toegenomen bewustzijn van het beheer van nat afval in de regio met opkomende geavanceerde technologieën zoals afvalbeheer op basis van energie, het toegenomen gebruik van milieuvriendelijke materialen en meer aandacht voor milieuduurzaamheid, en de verbeterde economische omstandigheden in de belangrijkste opkomende landen.

In 2016 had Europa het op één na grootste marktaandeel. De markt voor nat afvalbeheer wordt voornamelijk gedreven door toenemende overheidsinitiatieven en steunregelingen om afvalbeheer aan te moedigen. Alle grote Europese landen hebben een aantal particuliere spelers op het gebied van afvalbeheer gefinancierd via hun gemeentelijke commissies op stadsniveau om de gezondheid en hygiëne onder de bevolking te bevorderen.

Noord-Amerikaanse landen hebben de afgelopen decennia natte afvalverwerkingstechnieken toegepast en zullen naar verwachting dezelfde stagnerende groei doormaken in de geprojecteerde periode. De VS en Canada zijn de toonaangevende landen die zich sterk richten op het stimuleren van het beheer van nat afval op een breed niveau om compost te verkrijgen voor boerderijen en biobrandstoffen als transportbrandstof.

Belangrijkste spelers

Enkele van de industriële giganten in de wereldwijde markt voor het beheer van nat afval zijn Clean Harbors Inc. (VS), Stericycle (VS), SUEZ Environment Co. S.A. (Frankrijk), Veolia Environment S.A. (Frankrijk), Waste Management Inc. (VS), Waste Ventures India (India), Republic Services Inc. (VS), Advanced Disposal Services, Inc. (VS), Progressive Waste Solution Ltd. (Canada), Covanta Energy Services, Inc. (VS), Progressive Waste Solution Ltd. (Canada), Covanta Corporation (VS). (Canada), Covanta Energy Corporation (VS), Remondis SE & Co. Kg (Duitsland), Wise Waste Management Pvt. Ltd. (India), Sampurn(India), Wise Waste Management Pvt. (India), Sampurn(e)arth Environment Solutions Pvt. Ltd. (India), Eco Fomento Energy Corporation (VS), Remondis SE & Co. (India), Eco Fomento de Construcciones y Contratas (Spanje) en Panda Recycling (Ierland).

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2348

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Markt voor golfkartonnen dozen

Stijve Verpakkingsmarkt

Markt voor buisverpakkingen

Markt voor krimpkousetiketten

Markt voor voedselverpakkingen

Markt voor retailverpakkingen voor e-commerce

Industriële verpakkingsmarkt

ContactgegevensMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Wet Waste Management,Wet Waste Management Market,Wet Waste Management Market Size