header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor natriumbicarbonaat weerspiegelt een enorm groeipotentieel met een CAGR van 4,85 J 2030

Aug 10, 2023 6:00 PM ET

De markt voor natriumbicarbonaat zal tijdens de prognoseperiode (2023-2032) gestaag groeien met een gematigd CAGR, meldt Market Research Future (MRFR). De consumptie van vlees, suiker en zuivelproducten maakt het lichaam zuur, wat het lichaam probeert te neutraliseren door de alkalische zouten vast te houden. De aanwezigheid van verzuring van het weefsel leidt echter tot gezondheidsproblemen zoals artritis, spijsverteringsstoornissen en brandend maagzuur. Dit probleem kan worden verholpen door natriumbicarbonaat of zuiveringszout met water te drinken, omdat het de zuurgraad helpt verminderen omdat het alkalisch van aard is. MRFR stelt in het rapport vast dat de voordelen van zuiveringszout of natriumbicarbonaat de komende jaren naar verwachting een van de belangrijkste groeimotoren voor de wereldwijde natriumbicarbonaatmarkt zullen zijn. Bovendien zal de vraag naar natriumbicarbonaat stijgen door het gebruik ervan bij de behandeling van ventriculaire hartritmestoornissen, die worden veroorzaakt door overmatig gebruik van cocaïne.

Hoewel de vooruitzichten voor de markt rooskleurig lijken, kan de fluctuerende prijs van natriumbicarbonaat wereldwijd de marktgroei in de komende jaren mogelijk ondermijnen. Er zijn echter belangrijke markttrends die aan kracht winnen en de marktdynamiek van natriumbicarbonaat positief beïnvloeden, zoals het toenemende gebruik van zuiveringszout als geurverdrijver. Omdat zuiveringszout de zuurgraad neutraliseert, is het een ideaal element om geuren te absorberen en als deodorant te fungeren. Bovendien is zuiveringszout of natriumbicarbonaat vrij van chemische toevoegingen, in tegenstelling tot veel andere producten, een feit dat het product zeer aantrekkelijk maakt voor een groot aantal consumenten, wat leidt tot een enorme wereldwijde vraag.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/2632

Regionale analyse:

Als we kijken naar de regionale analyse van de markt voor natriumbicarbonaat, dan is de regio Azië-Pacific de belangrijkste markt in termen van zowel productie- als consumptiecriteria. In de APAC-regio is China de belangrijkste producent van natriumbicarbonaat, waardoor het marktsegment wordt gedomineerd. De stijgende vraag naar voedingsmiddelen & dranken, zepen & detergenten en chemische grondstoffen in India, China, Indonesië en Thailand heeft de vraag naar de markt voor natriumbicarbonaat gestimuleerd. Noord-Amerika, de VS, is de op één na grootste markt voor de productie van natriumbicarbonaat, gevolgd door West-Europa. De APAC-markt zal naar verwachting nauwe concurrentie ondervinden van de Amerikaanse markt als gevolg van fabrikanten van natriumbicarbonaat die goedkope producten aanbieden en overmatige dumping van natriumbicarbonaatproducten in de regio Azië-Pacific. In de Europese regio stagneert de groei door de strenge regelgeving voor de productie van natriumbicarbonaat.

Marktsegmentatie:

Volgens het rapport van MRFR wordt de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat gesegmenteerd op basis van toepassing, eindgebruikers en regio.

Per toepassing is de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat gesegmenteerd op basis van medische producten, zeep & wasmiddelen, bakpoeder, diervoeder, chemische grondstoffen, agrochemische producten, brandblusmiddelen en andere. Er is een grote vraag naar natriumbicarbonaat in de medische sector, voornamelijk gebruikt als maagzuurremmer. Het wordt gebruikt om de symptomen van maagzweren of zweren aan de twaalfvingerige darm te behandelen. Bovendien wordt het ook gebruikt om brandend maagzuur en zure indigestie te verlichten door overtollig maagzuur te neutraliseren.

Per eindgebruiker is de markt gesegmenteerd op basis van farmaceutica, persoonlijke verzorging, textielindustrie, voedingsmiddelen & dranken, chemische industrie, landbouw en andere. Natriumbicarbonaat in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie wordt op grote schaal gebruikt in bakproducten, peulvruchten en bonen, kleurstoffen voor levensmiddelen, bruisende soda en groente- en fruitscrub. De overvloed aan toepassingen van natriumbicarbonaat in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie stimuleert de vraag naar natriumbicarbonaat en leidt tot de groei van het segment.

Belangrijkste spelers:

De bekende spelers op de wereldwijde markt voor natriumbicarbonaat zijn NATURAL SODA LLC, Solvay, Tata Chemical Ltd., Sisecam Group, Novacap, Tosoh Corporation, KAZAN SODA ELEKTRIK, Bashkir Soda Company, Church & Dwight Co., Inc., CIECH Group en AGC Inc.

Koop nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2632

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Trendrapporten:

Synthetische Diamantmarkt

Markt voor niet-metallurgisch aluminiumoxide

Markt voor keramische membranen

Draad- en kabelmateriaalmarkt

Groene mijnbouwmarkt

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Sodium Bicarbonate,Sodium Bicarbonate Market,Sodium Bicarbonate Market Size