header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor schoonheidsproducten zal naar verwachting versnellen met een CAGR van 11,5% tot USD 73,2 miljard in 2032

Aug 10, 2023 12:00 PM ET

MRFR_Logo

Onderzoeksrapport over de markt voor schoonheidsspecialisten per product (haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging), toepassing (huishoudelijk, commercieel en andere), eindgebruiker (professioneel en gepersonaliseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor schoonheidsproducten verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie en verkoop van elektronische apparaten die ontworpen zijn voor huidverzorging, haarverzorging en andere schoonheidsgerelateerde doeleinden. Deze apparaten omvatten gezichtsreinigingsborstels, ontharingsapparaten, anti-verouderingsapparaten, acnebehandelingsapparaten en haarstylingtools. Schoonheidsmiddelen bieden consumenten handige en effectieve oplossingen voor hun behoeften op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de markt voor schoonheidssystemen. Aan de ene kant leidde de sluiting van schoonheidssalons en spa’s tijdens de lockdowns tot een grotere vraag naar schoonheidssystemen voor thuis, omdat consumenten alternatieven zochten voor hun huidverzorging en verzorgingsroutines. Dit resulteerde in een stijging van de verkoop van schoonheidsapparaten, met name apparaten die thuis salonachtige behandelingen bieden. De economische gevolgen van de pandemie en de onzekerheid over de persoonlijke financiën hebben het koopgedrag van de consument echter beïnvloed. Discretionaire uitgaven aan niet-essentiële zaken zoals schoonheidsbehandelingen zijn mogelijk verminderd, vooral bij mensen met financiële beperkingen.

De pandemie had ook gevolgen voor de toeleveringsketen van schoonheidsproducten, met onderbrekingen in de productie en distributie. Reisbeperkingen en handelsverstoringen beïnvloedden de aanvoer van grondstoffen en componenten, wat leidde tot vertragingen en tekorten op sommige markten.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/562

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor schoonheidsproducten is onderverdeeld in product, toepassing en eindgebruiker.

Gebaseerd op product: Haarverzorging, Huidverzorging en Mondverzorging

Gebaseerd op toepassing: Huishoudelijk, Commercieel en Overig

Gebaseerd op Eindgebruiker: Professioneel en Persoonlijk

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Tria Beauty Inc, L’Oreal S.A., PhotoMedex Inc, Nu Skin Enterprises, Procter & Gamble Co, Panasonic Corporation, TRIA Beauty Inc, Syneron Medical Ltd, Home Skinovations Ltd.

Regionale analyse

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk marktaandeel door de hoge consumentenbestedingen aan schoonheids- en persoonlijke verzorgingsproducten. Europa is ook sterk vertegenwoordigd op de markt, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk die de nadruk leggen op schoonheid en huidverzorging. Azië-Pacific is getuige van een snelle groei in de markt, aangedreven door landen als China, Japan en Zuid-Korea, die bekend staan om hun sterke schoonheids- en huidverzorgingscultuur. De regio Midden-Oosten en Afrika omarmt geleidelijk aan schoonheidsapparaten, waarbij landen als de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika investeren in de schoonheidsindustrie. Latijns-Amerika heeft een groeiend marktaandeel, met landen als Brazilië en Mexico die schoonheidssystemen omarmen als onderdeel van hun schoonheidsroutines.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over schoonheidssystemen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-devices-market-562

Smart Medical Beds Market Research Report Information per product (elektrische bedden, semi-elektrische bedden en draadloze bedden), toepassing (acute zorg, langdurige zorg, bariatrisch, pediatrisch en andere), eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, ambulante chirurgische centra en andere), distributiekanaal (online winkels en offline winkels) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030.

Onderzoeksrapport informatie overde intrathecale pompen markt per productklasse (baclofen, hydromorphone, morfine, bupivacaïne en anderen), per toepassing (pijnbestrijding en spasticiteitsbehandeling), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2032.

Biophotonics Market Research Report Informatie per toepassing (microscopie, doorzichtige beeldvorming, lichttherapie, biosensoren, inside imaging en oppervlaktebeeldvorming (endoscopie) en anderen), per technologie (in-vivo en in-vitro), per eindgebruik (medische therapieën, medische diagnostiek en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Beauty devices Market,Beauty devices Market Size,Beauty devices Market Share,Beauty devices Market Trends,Beauty devices Market Analysis