header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor teruggewonnen timmerhout kan een AGR van 5,00 verwachten tijdens de prognoseperiode (2023-2032

Aug 10, 2023 4:00 PM ET

Markt Overzicht

Recent onderzoek toont aan dat de wereldwijde markt voor teruggewonnen timmerhout de afgelopen jaren een prominente groei heeft doorgemaakt en dat de markt naar verwachting meer groeikansen zal bieden in de geprojecteerde periode van 2023 – 2032.

De wereldwijde omzet van de teruggewonnen timmerhoutmarkt werd in 2022 geschat op USD 48,5 miljard. De markt voor hergebruikt timmerhout zal naar verwachting groeien van USD 50,92 miljard in 2023 tot USD 75,239 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,00%.

Het toenemende bewustzijn om het milieu te beschermen en de groeiende behoefte aan afvalbeheer, recycling, enz. waren enkele van de belangrijkste marktstuwers die de wereldwijde markt voor hergebruikt timmerhout de afgelopen jaren een impuls hebben gegeven. Deze aspecten zullen naar verwachting ook werken als de belangrijkste krachten in de groei van de markt in de voorspelde periode.

Tijdens Covid-19 kende de markt enkele grote nadelen in de productie- en distributiesectoren als gevolg van lockdowns en beperkingen over de hele wereld, maar het toenemende milieubewustzijn als gevolg van de pandemie heeft een positieve invloed gehad op de markt na de pandemie.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde koekjesmarkt is onderverdeeld in toepassingen, eindgebruik en regio’s.

Afhankelijk van de toepassing wordt de wereldwijde markt voor hergebruikt timmerhout onderverdeeld in meubels, lambrisering, bevelsiding, vloeren, balken en andere toepassingen. Het meubelsegment heeft het grootste marktaandeel. Voor meubeltoepassingen wordt de voorkeur gegeven aan materialen met verticale nerven, heldere nerven en naily grades.

Download een voorbeeld van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10542

Afhankelijk van de eindgebruiker wordt de markt onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel. Het commerciële segment domineert de wereldwijde markt en zal naar verwachting ook in de komende jaren de markt blijven domineren.

De toenemende behoefte aan milieubescherming, de neiging om hout te kappen en de groeiende bewustwording van het behoud van oude houtstructuren zullen naar verwachting de belangrijkste drijvende krachten achter de markt zijn in de voorspelde periode en bijdragen aan de ontwikkeling van de wereldwijde markt voor hergebruikt timmerhout.

Regionale indeling

Volgens de regionale indeling is de wereldwijde markt voor hergebruikt timmerhout verder onderverdeeld in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Azië-Pacific, Europa en Afrika.

Europa heeft het grootste marktaandeel in de wereldmarkt voor hergebruikt timmerhout vanwege het toenemende milieubewustzijn, de toenemende vraag naar het behoud van oude houtstructuren en de toenemende investeringen in deze sector.

De regio Azië-Pacific zal de snelst groeiende markt zijn in de voorspelde periode als gevolg van de snelle modernisering, groeiende bevolking en toenemende bouwactiviteiten in deze regio. En deze regio zal in de komende jaren een aanzienlijk deel van de wereldwijde omzet van de Reclaimed Lumber Market in handen hebben.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10542

Industrieel nieuws

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor teruggewonnen timmerhout zijn Longleaf Lumber Inc, Altholz – Baumgartner & Co GmbH, A/S Lumber, Viridian Reclaimed Wood, MONTANA RECLAIMED LUMBER Co, IMONDI FLOORING, Fine Lumber Co, T. MOORE MANUFACTURING INC, TerraMai, reSAWN LUMBER co, Vintage Lumberworks Inc en Sustainable Lumber Company.

  • In juni 2023 steeg de prijs van hergebruikt hout van witte eik met 25%.
  • In juli 2023 steeg de prijs van hergebruikt Douglas hout met 15%.
  • In augustus 2023 steeg de prijs van hergebruikt timmerhout van grenenhout met 30%.

Gerelateerd rapport

Vrachtvervoersmarkt

Hout Panelen Markt

Markt voor zachte vloerbedekking

Markt voor koele daken

ContactgegevensMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Reclaimed Lumber,Reclaimed Lumber Market,Reclaimed Lumber Market Size