header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor gedeeld rijden zal naar verwachting USD 194,01 miljard bereiken met een AGR van 19,20 in 2030 | Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 10, 2023 12:36 PM ET

De markt van ride-sharing heeft een ommekeer teweeggebracht in de transportsector en een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen reizen en pendelen. Ook bekend als “carpoolen” of “ride-hailing,” ride-sharing diensten hebben snel aan populariteit gewonnen vanwege hun gemak, kosteneffectiviteit en potentieel om verkeersopstoppingen en koolstofuitstoot te verminderen. Dit overzicht gaat in op de belangrijkste aspecten, trends en uitdagingen die de markt van ride-sharing vormgeven.

Bij ride-sharing wordt gebruik gemaakt van technologieplatforms om bestuurders, die hun persoonlijke voertuigen gebruiken, in contact te brengen met passagiers die op zoek zijn naar vervoer. Deze platforms bieden een gebruiksvriendelijke interface via mobiele applicaties, waarmee passagiers ritten kunnen aanvragen, de locatie van chauffeurs kunnen volgen, tarieven kunnen schatten en contant geld kunnen betalen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7444

Marktgroei en spelers: De markt voor het delen van ritten heeft sinds het begin een exponentiële groei doorgemaakt, grotendeels gedreven door het toenemende gebruik van smartphones, veranderende stedelijke mobiliteitsvoorkeuren en de wens naar flexibele inkomensmogelijkheden. Pioniers in de sector, zoals Uber en Lyft, hebben zich gevestigd als grote spelers die actief zijn in talloze landen en steden wereldwijd. Daarnaast zijn er regionale spelers opgedoken in verschillende markten, die de verschillende regelgevingslandschappen en culturele voorkeuren weerspiegelen.

Belangrijkste trends:

Integratie van micromobiliteit: Veel ride-sharing bedrijven hebben hun diensten uitgebreid met micromobiliteitsopties zoals elektrische scooters en fietsen. Deze diversificatie is erop gericht om first-mile en last-mile oplossingen aan te bieden, waardoor de behoefte aan eigen autobezit afneemt.

Autonome voertuigen: De integratie van autonome voertuigen in wagenparken voor ride-sharing blijft een aandachtspunt. Hoewel er proefprogramma’s zijn geweest, is de wijdverspreide invoering van zelfrijdende auto’s nog steeds in ontwikkeling en brengt het uitdagingen met zich mee op het gebied van regelgeving, veiligheid en techniek.

Duurzaamheid: Door bezorgdheid over het milieu is de nadruk komen te liggen op milieuvriendelijke praktijken. Sommige ride-sharing diensten bieden opties voor elektrische of hybride voertuigen, wat bijdraagt aan een lagere koolstofuitstoot.

Samenwerkingsverbanden en allianties: Ridesharing bedrijven gaan partnerschappen aan met het openbaar vervoer, luchthavens en andere belanghebbenden om naadloze multimodale vervoersopties te creëren.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor gedeeld rijden zijn

  • ber Technologies Inc. (VS)
  • Taxify (Estland)
  • Lyft Inc. (VS)
  • ANI Technologies Pvt. Ltd. (India) (India)
  • OLA
  • Gett (Israël)
  • Didi Chuxing Technology Co. (China)
  • car2go (Duitsland)

Uitdagingen:

Regelgeving en wetgeving: Rittendeeldiensten worden vaak geconfronteerd met hindernissen op het gebied van regelgeving, die variëren van regio tot regio. Overheden worstelen met kwesties die te maken hebben met verzekeringen, achtergrondcontroles van bestuurders, veiligheidsnormen en eerlijke arbeidspraktijken.

Inkomsten en voordelen voor de bestuurder: Het gig-economische karakter van ride-sharing heeft geleid tot discussies over de inkomens van chauffeurs, secundaire arbeidsvoorwaarden en de classificatie van werknemers. Het blijft een uitdaging om een evenwicht te vinden tussen flexibel werk en voldoende inkomen en voordelen.

Veiligheid en beveiliging: Het waarborgen van de veiligheid van zowel chauffeurs als passagiers is een cruciaal punt. Achtergrondcontroles, noodfuncties in de app en veiligheidsrichtlijnen zijn essentiële onderdelen van platformen voor ride-sharing.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7444

Toekomstperspectief: De markt voor ride-sharing is klaar voor verdere evolutie. De integratie van geavanceerde technologieën zoals elektrische en autonome voertuigen, in combinatie met ontwikkelingen op het gebied van regelgeving, zal het traject van de industrie bepalen. Duurzaamheid, gebruikerservaring en rechtvaardige praktijken zullen waarschijnlijk de drijvende kracht zijn achter innovatie en het succes op lange termijn bepalen van bedrijven die rijden met gedeelde ritten.

Segmentatie van de markt voor gedeeld rijden:

Ritdelen Type Vooruitzichten (Miljard USD, 2018-2030)

  • Autodelen
  • E-Hailing
  • Autoverhuur
  • Mobiliteit op stations

Vooruitzichten van het type voertuig dat deelneemt aan een rit (miljard USD, 2018-2030)

  • ICE-voertuig
  • Elektrisch Voertuig
  • Voertuig op LPG of CNG

Vooruitzichten businessmodel ritdelen (miljard USD, 2018-2030)

  • B2C
  • P2P
  • B2B

Bekijk onze meer rapporten over auto’s!

Automotive Kunstmatige Intelligentie Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-artificial-intelligence-market-4258

Smart e-Drive markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-e-drive-market-5189

Drive By Wire-markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/drive-by-wire-market-5933

Markt voor autonome noodremsystemen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-emergency-braking-system-market-4665

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek te leveren aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ride-Sharing Market Size,Ride-Sharing Market,Ride-Sharing Market Growth,Ride-Sharing Market Scope,Ride-Sharing Market Size Trend