header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Duiken in de chemie: Onderzoek naar RO-membraanchemicaliën voor waterbehandeling

Aug 10, 2023 9:00 PM ET

De markt voor RO Membraanchemicaliën zal naar verwachting groeien van USD 2,2 miljard in 2023 tot USD 3,9 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,1 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). RO of omgekeerde osmose is een populaire waterzuiveringstechnologie die gebruikmaakt van een membraan dat gedeeltelijk doorlaatbaar is voor het verwijderen van moleculen, grotere deeltjes en ionen uit drinkwater. De RO-membranen worden grotendeels gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals industrieel proceswater, brak water om te drinken, terugwinning van afvalwater en ontzilting van zeewater. Het helpt om bijna elke anorganische verontreiniging in het water adequaat te verwijderen en virussen, bacteriën, cysten, radium en pesticiden te verwijderen. RO-membranen zijn verkrijgbaar in twee types: met chemische bescherming en zonder chemische bescherming. Het zijn de chemicaliën die helpen bij het voorkomen van vervuiling en bacteriegroei in de RO-membranen. Deze chemicaliën zijn wetenschappelijk geformuleerd voor het optimaliseren van RO recovery rates, het verminderen van problemen gerelateerd aan corrosie en scaling en het verbeteren van de operationele efficiëntie van de RO-installaties. De RO membraan chemicaliën worden gebruikt om de prestaties en de levensduur van het RO membraan te verbeteren.

Vraag een gratis PDF-brochure aan: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/7022

Er zijn veel factoren die de groei van de markt voor RO-membraanchemicaliën stimuleren. De verschillende trends en factoren in deze markt volgens een analyse uitgevoerd door Market Research Future (MRFR) zijn onder andere een toenemend bewustzijn over gezondheid onder de mensen, de wens om uit de buurt te blijven van door water overgebrachte ziekten, snelle verstedelijking en industrialisatie, toenemende behoefte aan gezuiverd water, groeiende behoefte aan waterzuivering die zich heeft uitgebreid naar lucht-en ruimtevaart, industriële ketels, micro-elektronica en farmaceutische en de oprichting van ontziltingsinstallaties. Hoewel deze markt aanzienlijk groeit, zijn er helaas een paar factoren die de groei kunnen belemmeren, zoals de beschikbaarheid van de nieuwste waterbehandelingstechnologie, bekend als voorwaartse osmose, verlies van vitale mineralen uit het water door het gebruik van RO-membranen en stijgende kosten van membranen.

Markt Segmentatie

In het rapport van Market Research Future (MRFR) is de markt voor RO-membraanchemicaliën gesegmenteerd op basis van toepassing en type.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in membraanvervuiling, membraanschaalbeheersing en membraanreiniging. Hiervan zal membraanvervuiling de markt domineren en tegen 2025 naar verwachting USD 1.100 miljoen aantikken met een bovengemiddelde CAGR. In feite is membraanvervuiling een veel voorkomend probleem bij RO-membranen dat over het algemeen wordt opgelost door RO-membraanchemicaliën.

Op basis van type is de markt voor RO membraanchemicaliën onderverdeeld in biociden, zure membraanreinigers en alkalische membraanreinigers. Hiervan hebben de biociden een overheersend aandeel in de markt van RO membraanchemicaliën. Er wordt verwacht dat deze markt een gezonde CAGR zal kennen tijdens de beoordelingsperiode. De vraag naar biociden zal gedurende de gehele beoordelingsperiode hoog blijven, omdat het een essentieel chemisch product voor RO-membranen is dat grotendeels wordt gebruikt om de groei van biofilm, slijm en micro-organismen onder controle te houden.

Vraag naar maatwerk: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7022

De belangrijkste bedrijven in de markt van RO Membraanchemicaliën zijn:

Lenntech B.V

Ampac USA

American Water Chemicals, Inc.

SUEZ

Applied Membranes, Inc.

Kroff, Inc.

Acura Organics Limited

Koch Membrane Systems, Inc.

AXEON Watertechnologieën

Ecolab

King Lee Technologieën

Aceepta Ltd.

Blader door het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/ro-membrane-chemicals-market-7022

Regionale analyse

Op basis van regio, de RO membraan chemicaliën markt omvat groeimogelijkheden en de nieuwste trends in Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika en Azië-Pacific. Van deze regio’s zal de APAC regio naar verwachting een voorsprong hebben op andere regio’s in de RO membraanchemicaliën markt gedurende de beoordelingsperiode. De twee dichtstbevolkte landen, India en China, zullen van vitaal belang blijven voor de toekomstperspectieven van de markt voor RO-membraanchemicaliën in deze regio. Beide landen zijn inderdaad bezig met belangrijke economische hervormingen, waardoor ze een aantrekkelijke propositie vormen, vooral voor belanghebbenden. Bovendien is de snelle groei van tal van eindgebruik industrieën in India en China het creëren van voor de marktdeelnemers een gunstige voorwaarde. APAC wordt gevolgd door Noord-Amerika, dat het op een na grootste marktaandeel heeft en zal naar verwachting een opvallende 7.15 AGR tijdens de beoordelingsperiode vast te leggen. De markt voor RO-membraanchemicaliën in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting de komende jaren lucratieve mogelijkheden bieden voor de marktspelers. De groeiende vraag naar gezuiverd water in combinatie met de toenemende focus op economische diversificatie zal de groei van de markt voor RO-membraanchemicaliën in deze regio waarschijnlijk stimuleren.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Geleidend Textiel Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/conductive-textile-market-10295

Markt voor koelstoffen https://www.marketresearchfuture.com/reports/cooling-fabrics-market-10299

Superweekmakers markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/superplasticizers-market-10557

Markt van anti-slijtage additieven https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-wear-additives-market-10581

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  RO Membrane Chemicals Market,RO Membrane Chemicals Market Share,RO Membrane Chemicals Market Trends,RO Membrane Chemicals Market Growth,RO Membrane Chemicals Market Reaserch