header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gevirtualiseerde Evolved Packet Core (vEPC) markt ter waarde van USD 13,65 miljard, met een groei van 21,12 AGR tegen 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 10, 2023 1:00 AM ET

Overzicht van de markt:

Volgens de meest recente studie uitgevoerd door Market Research Future (MRFR), zal de Virtualized Evolved Packet Core (vEPC) Market naar verwachting een CAGR van 21,12 registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 13,65 miljard in 2030. De term “gevirtualiseerde geëvolueerde pakketkern” heeft betrekking op een raamwerk dat de integratie van spraak en data op zowel 4G- als 5G-netwerken vergemakkelijkt. De groei in deze markt kan voornamelijk worden toegeschreven aan het potentieel van vEPC en de rol ervan in het verbeteren van de kwaliteit van mobiele diensten.

De adoptie van vEPC door netwerkoperators zal naar verwachting toenemen, omdat het hen in staat stelt om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren met behoud van kosteneffectiviteit. Deze trend draagt aanzienlijk bij aan de expansie van de vEPC-markt. Bovendien oefenen de snelle ontwikkelingen in technologieën zoals 5G, IoT en M2M aanzienlijke druk uit op de markt tijdens de evaluatieperiode. Er wordt ook verwacht dat naarmate deze technologieën zich verder ontwikkelen, er in de nabije toekomst nieuwe groeivooruitzichten zullen ontstaan voor de wereldwijde gevirtualiseerde geëvolueerde packet core-markt.

Met het escalerende dataverkeer zijn Communication Service Providers (CSP’s) steeds meer geneigd om vEPC-oplossingen te implementeren voor de commercialisering van 5G-netwerken, wat de groei van de virtuele EPC-markt aanzienlijk zal stimuleren. Terwijl netwerksoftware overgaat in virtualisatie, worstelen telecommunicatiebedrijven bovendien met uitdagingen die voortkomen uit geografisch verspreide virtuele netwerkfuncties. Het combineren van probe en packet broking functies met vEPC op een gecentraliseerde locatie biedt een oplossing voor deze uitdaging. Bijgevolg wordt voorspeld dat het gebruik van vEPC om een gecentraliseerde hub op te zetten voor het beheer van datatransmissie via LTE-netwerken de marktgroei sterk zal stimuleren.

Klik hier voor het Premium-rapport

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de vEPC-markt zijn

  • ZTE Corporation
  • Cisco Systems Inc.
  • Telefonaktiebolaget LM Ericsson SE
  • Affirmed Networks Inc.
  • Mavenir Systems Inc.
  • Huawei Technologies Co. Ltd.
  • Samsung Electronics Co.
  • Tecore Inc.
  • Nokia Corporation
  • Parallel Wireless, Inc.
  • F5 Networks, Inc.
  • NEC Corporation
  • IPLOOK Technologies Co Ltd
  • Polaris Networks
  • Athonet SRL
  • LEMKO Corporation
  • Metaswitch Netwerken
  • Intel

Omvang van het rapport – gevirtualiseerde Evolved Packet Pore-markt:

Rapport metrics

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 13,65 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

21.12%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie van de markt

De vEPC-markt wordt gesegmenteerd per component, toepassing, use case en eindgebruiker.

  • Per component: De vEPC-markt is onderverdeeld in oplossingen en diensten. Het oplossingssegment omvat software, hardware en systeemintegratiediensten. Het dienstensegment omvat consulting, training en onderhoudsdiensten.
  • Naar inzet: De vEPC-markt is onderverdeeld in on-premises en cloud. Het on-premises segment zal naar verwachting de markt domineren in de komende jaren. Er wordt echter verwacht dat het cloudsegment sneller zal groeien door de toenemende vraag naar pay-as-you-go diensten en de behoefte aan schaalbaarheid.
  • Naar gebruikssituatie: De vEPC-markt is onderverdeeld in breedband draadloze toegang (BWA), LTE & VoLTE, IoT & M2M, en MNO & MVNO. Het IoT & M2M segment zal naar verwachting de markt domineren in de komende jaren als gevolg van de toenemende vraag naar verbonden apparaten.
  • Naar eindgebruiker: De vEPC-markt is onderverdeeld in telecomoperatoren en ondernemingen. Verwacht wordt dat het segment telecomoperatoren de markt de komende jaren zal domineren. Het segment ondernemingen zal naar verwachting echter sneller groeien door de toenemende toepassing van IoT- en 5G-technologieën.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Gevirtualiseerde Evolved Packet Core (vEPC) Markt- https://www.marketresearchfuture.com/reports/virtualized-evolved-packet-core-market-5616

Regionale analyse

De vEPC-markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Latijns-Amerika. Verwacht wordt dat Noord-Amerika de markt de komende jaren zal domineren als gevolg van de vroege toepassing van nieuwe technologieën en de aanwezigheid van grote telecomoperators zoals AT & T, Verizon en T-Mobile. Europa zal naar verwachting ook aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende vraag naar mobiel dataverkeer en de toenemende toepassing van IoT- en 5G-technologieën. Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor vEPC zijn vanwege de groeiende bevolking, de toenemende vraag naar mobiel dataverkeer en de toenemende toepassing van IoT- en 5G-technologieën.

Gerelateerde rapporten:

Smart Sensors Market Research Report- Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportQuantum Cryptografie Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportCyberverzekeringsmarkt – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  virtualized Evolved Packet Core Market,virtualized Evolved Packet Core Market Share,virtualized Evolved Packet Core Market Trends,virtualized Evolved Packet Core Market Growth,virtualized Evolved Packet Core Market Insights,virtualized Evolved Packet Core Market Research