header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gipsplatenmarkt kan een AGR van 5,81 verwachten tijdens de prognoseperiode (2023-2032): MRFR

Aug 10, 2023 3:00 PM ET

De gipsplaatmarkt wordt wereldwijd gekenmerkt door de bouwsector en het is de ecologische zorg van overheden die de markt aan het rollen brengt. De markt voor gipsplaten zal naar verwachting groeien van 14,8134 miljard dollar in 2023 tot 23,27386 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,81%, onthult Market Research Future in een geïllustreerd rapport over dezelfde markt. Het rapport bevat onder andere drijvende krachten zoals de ontluikende bouwsector en beperkte of geen optie voor recycling van bouwmateriaal. Het rapport legt de nadruk op segmenten en biedt een gedetailleerde analyse van segmenten voor een effectieve voorspelling van de markt in de komende jaren. De toepassing in woningen over de hele wereld neemt toe omdat de groei per hoofd van de bevolking ook is toegenomen, wat het meeste bijdraagt aan de vooruitgang van de markt. Bovendien zijn het isolerend vermogen, de vochtbestendigheid en de geluidsisolatie van gipsplaat eigenschappen die de verkoop van gipsplaat stimuleren.

Segmentatie:

De wereldwijde gipsplaatmarkt kan worden gesegmenteerd naar type, randtype en toepassing.

Qua type kan de gipsplaatmarkt worden onderverdeeld in geïsoleerde, vochtbestendige, vochtwerende, geluidsisolerende, brandwerende en andere producten. Brandwerende producten worden steeds populairder en de verkoop ervan neemt snel toe.

Op basis van het type rand kan de gipsplaatmarkt worden onderverdeeld in taps toelopende, afgeronde, vierkante rand en andere.

Op basis van toepassing omvat de gipsplaatmarkt woningbouw en utiliteitsbouw. Het niet-residentiële segment is momenteel goed voor een aanzienlijke omzet.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1976

Regionale analyse:

De geografische analyse van de gipsplaatmarkt omvat Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest-van-de-Wereld (RoW).

De gipsplaatmarkt werd tot nu toe gedomineerd door Noord-Amerika en deze situatie zal de komende jaren niet veranderen. De regio heeft zijn plaats in de gipsplaatmarkt goed verstevigd door het verdienen van mooie inkomsten. Technologische superioriteit en een groeiende vraag naar milieuvriendelijk bouwmateriaal stuwen de regionale markt vooruit.

De APAC-regio heeft de afgelopen jaren een ongekende groei doorgemaakt. De gipsplaatmarkt in deze regio is klaar om de snelste CAGR te registreren tijdens de prognoseperiode. India en China, twee opkomende economieën, spelen een cruciale rol bij het vooruithelpen van de regio. Dit kan worden toegeschreven aan de internationale spelers die aanzienlijke interesse hebben getoond in het opnemen van de regio binnen hun territoriale grenzen. De markt wordt verder gestimuleerd door bloeiende industrieën in verschillende sectoren. Overheden versoepelen ook de normen om nieuwkomers toegang te geven tot de markt en om het proces van de lancering van nieuwe producten te vereenvoudigen.

Inzicht in de markt:

De markt biedt veel mogelijkheden en nieuwkomers kunnen er hun voordeel mee doen. De concurrentie is echter hevig en op de gipsplatenmarkt zien we dat bedrijven strategische beslissingen nemen, zoals fusies, samenwerking en andere, om meer voet aan de grond te krijgen. Dit kan ook worden beschouwd als een manier om de vooruitzichten van de gipsplatenmarkt te verbeteren. Knauf Insulation is bijvoorbeeld van plan om zijn activiteiten te fuseren met USG Corporation en Armstrong World Industries Pty Ltd om zijn vooruitzichten op de Australische gipsplaatmarkt te verbeteren. Saint-Gobain, aan de andere kant, is zijn vierde gipsplaatfabriek aan het opzetten in India om zijn bedrijfsportfolio uit te breiden.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1976

De belangrijkste spelers op de wereldwijde gipsplaatmarkt zijn Gyprock, Knauf Insulation, BGC Plasterboard, Beijing New Building Material (Group) Co, Ltd, Boral Limited, Chiyoda UTE Co, Ltd, PT Siam-Indo Gypsum Industry, Saint-Gobain, Lafarge, Etex, National Gypsum Company Properties, LLC en Yoshino Gypsum Co, Ltd.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Markt voor zelfverdichtend beton

Markten voor barrièresystemen

Roltrap markt

3D Beton Printing Markt

Onderwater Beton Markt

ContactgegevensMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Plasterboard,Plasterboard Market,Plasterboard Market Size