header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grenzen overschrijden: Coatings van luchtvaart- en autoglas

Aug 10, 2023 6:34 PM ET

Marktoverzicht glascoatings

De omvang van demarkt voor glascoatings werd in 2022 geschat op USD 1,1 miljard. De markt voor glascoatings zal naar verwachting groeien van USD 1,34 miljard in 2023 tot USD 6,58 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 22,00 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Glascoating wordt gebruikt om materialen hoge prestaties en een hoge oppervlakteafwerking te geven, waardoor het essentieel is in een breed scala aan toepassingen. Het biedt uitstekende UV-bestendigheid, hoge optische activiteit en reinigende eigenschappen. Vanwege deze eigenschappen zal de wereldwijde markt voor glascoating tijdens de prognoseperiode naar verwachting een fenomenale groei doormaken. Bovendien zal de versnelde vraag vanuit eindgebruikerssectoren zoals de bouw, verf & coatings, automotive & transport en andere waarschijnlijk een extra voordeel zijn voor de wereldwijde marktgroei. Ook het feit dat glascoating wordt gebruikt om energie te besparen en koolstofemissies te verminderen, maakt het zeer aantrekkelijk voor verschillende industrieën. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende verkoop van voertuigen de vraag naar glascoating zal stimuleren, waardoor de marktomvang gunstig wordt beïnvloed. Een andere observatie van MRFR is dat er een gestage toename is van de bouwsector in zowel ontwikkelde landen als ontwikkelingslanden, een belangrijke drijfveer die heeft geleid tot een aanzienlijke groei van de markt in het recente verleden.

Download gratis een PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/4641

Aan de andere kant vormen de hoge kosten van gecoat glas een belemmering voor de groei van de wereldwijde markt voor glascoatings. De analyse wijst echter uit dat de vooruitzichten voor de toekomst van de wereldwijde markt rooskleurig zijn. Deze groei kan gedeeltelijk worden toegeschreven aan nieuwe ramen voor zonnepanelen die een specifieke coating vereisen. Vandaar dat nieuwe opkomende toepassingen van glascoating in een groot aantal industrieën de positieve stijging van de markt markeren. Zo lanceerde ZNShine Solar in mei 2018 de G12 evolution era series die worden gebruikt om de lichttransmissieprestaties van het glas te verbeteren wanneer ze worden gebruikt als coating.

Marktsegmentatie

Volgens de analyse van MRFR is de markt gesegmenteerd op basis van type, technologie en toepassing.

Het type segment is onderverdeeld in pyrolytische coating, magnetron sputtering coating en sol-gel coatings. Van alle typen heeft de pyrolytische coating het grootste marktaandeel in de wereldwijde markt voor glascoatings. Pyrolytische coatings worden aangebracht met behulp van chemische dampdepositie, wat uitstekende optische prestaties oplevert. Anderzijds komt magnetron sputtering coating op de tweede plaats met het op een na grootste marktaandeel. Deze wordt aangebracht via de afzetting op basis van fysische damp en helpt thermische schade te beperken en verbetert ook de emissie van secundaire elektronen. De sol-gel coatings worden bereid met behulp van nat-chemische technieken die helpen het glas te beschermen tegen slijtage, corrosiebestendigheid en een lange levensduur. Het rapport voorspelt dat het segment sol-gel coatings tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR zal groeien.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4641

Het technologiesegment is onderverdeeld in nanoglascoating en coating van vloeibaar glas. Nano glascoating biedt verschillende voordelen zoals duurzaamheid, bescherming van lak tegen van nature zure verontreinigingen en ultraviolette schade en fungeert ook als barrière tussen het voertuig en krassen. Deze voordelen maken ze ideaal voor glascoating, waardoor de vraag ernaar toeneemt. Nano glascoating zal naar verwachting de wereldmarkt domineren tijdens de prognoseperiode.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in bouw, verven & coatings, auto- en transportindustrie, scheepvaart, luchtvaart, ruimtevaart en andere. Verwacht wordt dat de bouwsector tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR zal groeien. Er is veel vraag naar glascoating in de bouw vanwege verschillende voordelen, zoals energie-efficiëntie, zichtbare doorlaatbaarheid, broeikaseffect en hoge sterkte.

Regionale analyse

De wereldwijde glascoating markt is regionaal gesegmenteerd op basis van Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Globaal gezien heeft Asia Pacific een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde glascoatingmarkt, gevolgd door Europa en Noord-Amerika vanwege de groeiende toepassingen in eindgebruikerssectoren zoals de bouw, verf & coating, scheepvaart en andere.

Technologische vooruitgang op dit gebied heeft de marktgroei in Noord-Amerika en landen in Europa zoals Duitsland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk gestimuleerd. Voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten van de regionale marktspelers leiden tot nieuwe en verbeterde producten, wat resulteert in een sterke stijging van de vraag naar glascoating in de regio.

De wereldwijde markt heeft ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt in de regio Midden-Oosten & Afrika als gevolg van prominente trends zoals energieopslag en optisch effect. Milieuoverwegingen stimuleren de groei van de markt enorm, omdat glascoating helpt energie te besparen en beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Door de milieuvriendelijke voordelen die glascoating biedt, is de markt in deze regio enorm gegroeid.

Tot slot zal de regio Latijns-Amerika naar verwachting een gestage groei laten zien vanwege het toenemende gebruik van glascoating in de zware industrie tijdens de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/glass-coating-market-4641

Belangrijkste spelers

SCHOTT AG (Duitsland)

P.G. Industries (V.S.)

Morgan Advanced Materials (V.K.)

Kyocera Corp (Japan)

Saint-Gobain (Frankrijk)

Corning Inc (V.S.)

N.S.G. Group (Japan)

Murata Manufacturing Co, Ltd (Japan)

Emirates Float Glass (V.A.E.)

Industriële ontwikkeling

Huawei’s submerk Honor is een samenwerking aangegaan met Flipkart en heeft de “Honor 9N” gelanceerd in India. De aankomende smartphone zal beschikken over een scherm met volledige inkeping en een gebogen glazen ontwerp met een diameter van 2,5 met 12 lagen premium glas met nano-coating. Dit partnerschap zal Huawei, een in China gevestigd bedrijf, helpen om zijn positie op de Indiase smartphonemarkt te versterken. Op de lange termijn zal dit ook een positief effect hebben op de wereldwijde markt voor glascoating.

Bladeren door gerelateerd rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/synthetic-fibers-market-5284

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/water-borne-epoxy-resins-market-5334

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/polyurea-coatings-market-5956

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft de hoogste doelstelling om marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Glass Coatings Market,Glass Coatings Market Size,Glass Coatings Market Trends,Glass Coatings Market Growth