header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei in de bouwsoftwaremarkt door technische vooruitgang: naar verwachting 9,4% tot 2032

Aug 10, 2023 9:00 PM ET

Toekomstig marktonderzoek

De bouwsoftwaremarkt zal tijdens de prognoseperiode een CAGR van 9,4 registreren en zal naar schatting USD 7,5 miljard bedragen in 2032. De wereldwijde bouwsoftwaremarkt wordt gedreven door de groeiende vraag naar efficiëntie en nauwkeurigheid in de bouwsector en de toenemende toepassing van cloud-gebaseerde bouwsoftware. Deze factoren hebben geholpen om de bouwsoftwaremarkt vorm te geven en zullen naar verwachting de groei stimuleren. Bedrijven in de bouwsoftwaremarkt kunnen ook te maken krijgen met uitdagingen zoals technische problemen op verschillende schaalniveaus. De details in het rapport over de bouwsoftware markt omvatten alle aspecten van de industrie. Analisten van de bouwsoftware markt hebben ook groeiprognoses gedeeld in het rapport en hebben spelers op de bouwsoftware markt voorgesteld om groeistrategieën te plannen.

Toonaangevende spelers op de bouwsoftwaremarkt zijn

  • Oracle Corporation
  • Trimble Inc
  • Sage Group PLC
  • Constellation Software Inc.
  • Comprotex Software Inc.
  • BuilderTREND
  • BuilderMT
  • iSqFt (ConstructConnect)
  • Procore Technologieën Inc.
  • Turtle Creek Software

Krijg een PDF-voorbeeld van het rapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6189

De wereldwijde markt voor bouwsoftware is gesegmenteerd op basis van product en toepassingen. Op basis van product is de markt voor bouwsoftware gesegmenteerd op basis van cloud, on-premise en webgebaseerd. Daarnaast is de markt op basis van toepassingen gesegmenteerd in hoofdaannemers, gebouweigenaren, onafhankelijke bouwmanagers en onderaannemers.

Segmentatie vande bouwsoftwaremarkt :

Naar softwaretype

  • Projectbeheer
  • Account/Financieel beheer
  • Kwaliteitinxdeepl68 Veiligheid
  • Productiviteit op het bouwterrein
  • Overige

Op inzetmodus

  • Cloud
  • Op locatie

Per toepassing

  • Aannemers
  • Eigenaren
  • Architecten en ingenieurs
  • Onderaannemers
  • Speciale aannemers

Klik hier voor een voorbeeldrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6189

Concurrentielandschap:

De bouwsoftwaremarkt wordt ondersteund door geavanceerde technologieën in de bouwsector. De groei van de wereldbevolking en de toenemende vraag naar op de bouwsoftwaremarkt gebaseerde diensten en producten ondersteunen ook de marktgroei. De groei van de bouwsoftwaremarkt kan echter worden beïnvloed door hoge onderhoudskosten en een gebrek aan goed ontwikkelde infrastructuur. Het rapport bevat al deze details die bedrijven in de bouwsoftwaremarkt zullen helpen om hun bedrijfsplan te versterken en hun productportfolio te verbeteren.

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

05 mei 2021 – – Topcon Positioning Systems, Inc., een toonaangevende leverancier van precisiemeet- en workflowoplossingen die worden gebruikt in de bouwsector, lanceerde nieuwe software, MAGNET 7, voor professionals in de bouw en landmeetkunde. De oplossing is ontworpen om gebruik te maken van de cloudgebaseerde connectiviteitskracht die een belangrijke rol speelt bij het stroomlijnen van workflows door middel van total stations, GNSS-ontvangers en andere positioneringstools & instrumenten. De software is ook bedoeld om de nauwkeurigheid te verbeteren en tegelijkertijd gegevens efficiënt te beheren en in real-time samen te werken met het projectteam.

Volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-software-market-6189

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Construction Software Market,Construction Software Market Share,Construction Software Market Size,Construction Software,Construction Software Industry