header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) Markt 2023 Analyse van opkomende zakelijke kansen met veelbelovende investeringen, prognose tot 2032

Aug 10, 2023 9:00 PM ET

Overzicht van de wereldwijde markt voor onafhankelijke softwareleveranciers:

De markt voor onafhankelijke softwareleveranciers zal naar verwachting groeien van 289,8 miljard dollar in 2023 tot 910,7 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 13,6 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Een onafhankelijke softwareleverancier (ISV) kan worden uitgedrukt als een organisatie die betrokken is bij de ontwikkeling en verkoop van software aan consumenten in verschillende sectoren. De groei van de markt voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) wordt gestimuleerd door de toenemende adoptie van cloud-oplossingen door eindgebruikers om hun operationele efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen. Het cultiveren van de integratie van digitale oplossingen in de gezondheidszorg zal de marktgroei tijdens de evaluatieperiode naar verwachting aanzienlijk stimuleren. Daarnaast zal de groeiende vraag naar producten in ontwikkelingslanden naar verwachting lucratieve groeikansen creëren voor de spelers op de wereldmarkt.

Klik hier voor een Premium-rapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10305

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven op de markt voor onafhankelijke softwareleveranciers zijn,

  • Hewlett Packard Enterprise Development LP
  • IBM Corporation
  • Oracle
  • Cisco Systems, Inc.
  • Salesforce.Com, Inc.
  • Apple Inc.
  • SAP SE

De wereldwijde markt van onafhankelijke softwareleveranciers (ISV) zal naar verwachting een bescheiden groei doormaken vanwege de ruimte voor kleine en middelgrote ondernemingen en de toetreding van nieuwe spelers om de prijzen van producten en diensten te verlagen. Cloudtechnologie zal naar verwachting heersen op de wereldmarkt vanwege de voordelen van de cloud. Daarnaast kan de behoefte van bedrijven om hun diensten op te schalen zonder te worden teruggetrokken door beperkingen en hindernissen de vraag van het segment in de markt stimuleren. De veranderende klantroutine en het gemak van thuisbezorging zullen de vraag naar ISV’s om opslagopties en een naadloze klantervaring voor gebruikers van mobiele applicaties te bieden waarschijnlijk stimuleren.

Het rapport Global Independent Software Vendors (ISV’s) Market biedt een geïntegreerde evaluatie van de markt. Het rapport biedt een uitgebreide analyse van de belangrijkste segmenten, trends, drijfveren, beperkingen, het concurrentielandschap en factoren die een belangrijke rol spelen in de markt.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Per type is de wereldwijde onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) markt onderverdeeld in Cloud en On-Premise.

Per toepassing is de wereldwijde onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) markt onderverdeeld in E-commerce, Logistiek, Detailhandel, Gezondheidszorg, Financieel, Onderwijs en Overige.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in cloud en on-premise. Het cloudsegment was goed voor het grootste marktaandeel in 2019 en zal naar verwachting een hogere CAGR registreren tijdens de prognoseperiode.

Naar toepassing is de markt onderverdeeld in e-commerce, logistiek, detailhandel, gezondheidszorg, financiën, onderwijs en overige. Het segment detailhandel had het grootste marktaandeel in 2019, en het segment e-handel zal naar verwachting de hoogste CAGR registreren in de voorspelde periode.

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de wereldwijde ISV-markt

Vanwege de overvloed aan ISV’s en het gemak van zakendoen in de Verenigde Staten en Canada, zal Noord-Amerika waarschijnlijk de leiding nemen in de wereldwijde markt van onafhankelijke softwareleveranciers. Het pad naar digitale betalingen en de virtualisatie van infrastructuur zullen naar verwachting kansen bieden voor de groei van de markt in deze regio. Bovendien kunnen grootschalige investeringen in geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, big data en machine learning de vraag op de regionale markt stimuleren.

De wereldwijde markt voor onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) is onderverdeeld in vijf regio’s: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Noord-Amerika zal naar schatting de leiding nemen in de wereldwijde markt van onafhankelijke softwareleveranciers vanwege de overvloed aan ISV’s en de gemakkelijke bedrijfsindex in landen als de VS en Canada. De route naar digitale betalingen en virtualisatie van infrastructuur zullen naar verwachting kansen bieden voor de markt om uit te breiden in de regio.

APAC wordt gezien als de snelst groeiende markt vanwege het hoge tempo van de economieën van India en China. De verschuiving naar elektrische mobiliteit en de omarming van de nieuwste communicatienetwerktechnologieën zouden softwarelicenties vereisen tegen nominale tarieven, wat voordelig zou kunnen zijn voor ISV’s. Bovendien kan de ambitie van overheden om digitale munteenheden te lanceren en alle afgelegen regio’s aan te sluiten via razendsnel internet de behoefte aan onafhankelijke softwareleveranciers doen toenemen.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/independent-software-vendors-market-10305

Industrie/innovatie/gerelateerd nieuws:

21 oktober 2021 — RingCentral, Inc., een toonaangevende wereldwijde leverancier van bedrijfsoplossingen, kondigde zijn partnerschappen aan met drie onafhankelijke softwareleveranciers (ISV’s) voor de gezondheidszorg – ChronicCareIQ, Ascom en ELLKAY om de mogelijkheden van RingCentral Contact Center en RingCentral MVP (Message Video Phone) te verbeteren. RingCentral biedt oplossingen voor cloudcommunicatie, videovergaderingen, samenwerking en contactcentra.

De partnerschappen zouden zorgverleners in staat stellen om point of care workflows te transformeren die worden beheerd via robuuste draadloze VoIP-toestellen om de betrokkenheid van patiënten te verbeteren met gegevensgestuurde interactie tijdens uitgaande en inkomende oproepen.

Gerelateerde rapporten:

Low Code Development Platform-markt

Markt voor marketingmiddelenbeheer

Systeem van Inzicht Markt

Markt voor oplossingen voor geprivilegieerd toegangsbeheer (PAM)

Elektrisch & Elektronisch computerondersteund ontwerp (ECAD) markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  independent software vendors market,independent software vendors (isvs) market,independent software vendors (isvs) market segments,independent software vendors market players,independent software vendors market analysis,global independent software vendors (isvs) market,e-commerce independent software vendors [isvs] market,independent software vendors market size,independent software vendors (isvs) market growth,independent software vendors (isvs) market trends,isv software,independent software vendor,software isv,isv technology