header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Opstapje: Verkenning van groeikansen in de wereldwijde markt voor vloercoatings

Aug 10, 2023 6:32 PM ET

Marktoverzicht Vloercoatings

Demarkt voor vloercoatings werd in 2022 geschat op USD 3.449,5 miljoen. De markt voor vloercoatings zal tegen 2030 naar verwachting 5.777,3 miljoen dollar groeien, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,69 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

De snelle globalisering en industriële boom in verschillende delen van de wereld ondersteunen de groei van de markt. Toenemende bouwactiviteiten in zich snel ontwikkelende landen stimuleren de vraag naar vloercoatings. Dergelijke coatings worden toegepast op een breed scala aan bouwmaterialen, zoals titels, beton, houten vloeren, enz.

Coatings zijn een belangrijk onderdeel geworden in de moderne bouw, ze bieden extra lagen die corrosiebestendig, vochtschade, chemische aanvallen en thermische schokken helpen voorkomen. Vloercoatings verbeteren niet alleen de algehele levensduur van de vloer, maar creëren ook een esthetische aantrekkingskracht. Bouwmanagers en projectontwikkelaars neigen naar vloercoatings vanwege voordelen zoals kostenefficiëntie en weinig onderhoud. Er zijn verschillende soorten vloercoatings beschikbaar en fabrikanten richten zich actief op de introductie van toepassingsspecifieke vloercoatings. In de loop der jaren is de toepassing van vloercoatings sterk toegenomen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/2218

Wereldwijde markt voor vloercoatings: Segmentale analyse

Dit rapport bevat een uitgebreide segmentanalyse van de wereldwijde vloercoatingsmarkt op basis van coatingcomponent, harstype en eindgebruiker.

Per coatingcomponent is de markt onderverdeeld in 1K, 2K, 3K en overige. Het 1K of enkelvoudige componentensegment zal tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk een gezonde groei doormaken. Dit is voornamelijk te danken aan de lage VOS-emissie van 1K-coatingcomponent. 1K kan worden gebruikt zonder toevoeging van een activator, katalysator of verharder. 1K coatingcomponent is veel milieuvriendelijker dan andere coatingcomponenten. De toenemende bezorgdheid over de aantasting van het milieu door de uitstoot van vluchtige organische stoffen zal de komende jaren waarschijnlijk kansen creëren voor 1K stemcomponenten. Het 2K of “twee componenten” segment heeft ook een aanzienlijk aandeel in termen van waarde. 2K-coatingcomponenten worden op grote schaal toegepast in de bouwsector. 2K polyurethaansystemen op waterbasis worden veel gebruikt in commerciële, industriële en residentiële toepassingen.

Naar harstype is de markt onderverdeeld in polyurethaan, polyasparagine en overige. Het segment epoxy vloercoatings neemt momenteel het leeuwendeel van de markt voor zijn rekening. Epoxy vloercoatings nemen meer dan een derde van de totale wereldwijd geleverde vloercoatings voor hun rekening. Epoxy vloercoatings hebben een hoge weerstand tegen slijtage & en chemicaliën. Bovendien heeft epoxy als chemische stof een hoge duurzaamheid en een lage krimp. Ondertussen zal het polyasparagine segment naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de nabije toekomst. Polyaspartische vloercoatings hebben speciale eigenschappen zoals zelfharding.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2218

Enkele andere belangrijke eigenschappen van polyaspartic zijn VOS-emissievrij, UV-stabiel, lage viscositeit gelijk aan water en een luchtbelvrij oppervlak, zelfs in ongunstige omstandigheden. Polyaspartische vloercoatings hebben ook een hoge slijtvastheid en een snelle uithardingstijd, waardoor dergelijke coatings gewild zijn.

Naar eindgebruiker is de markt onderverdeeld in industrieel, commercieel en residentieel. Een sterke toename van bouwactiviteiten en meer aandacht voor de ontwikkeling van infrastructuur in veel van de zich snel ontwikkelende landen in regio’s zoals APAC, MEA en LatAm heeft de wereldwijde verkoop van vloercoatings gestimuleerd. Snelle industrialisatie en de ontwikkeling van gebouwen die klaar zijn voor de toekomst hebben de afgelopen jaren enorme marktkansen gecreëerd voor leveranciers van vloercoatings en deze trend zal zich waarschijnlijk voortzetten na 2019. Productinnovatie zal de komende jaren naar verwachting een belangrijk aandachtspunt blijven voor fabrikanten.

Wereldwijde Vloercoatingsmarkt: Regionale analyse

Op basis van regio is de wereldwijde markt voor vloercoatings onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, het Midden-Oosten, & Afrika en Latijns-Amerika. Van deze regio wordt verwacht dat Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode een zeer aantrekkelijke markt voor vloercoatings zal zijn. Momenteel is de regio goed voor meer dan een derde van het marktaandeel in termen van waarde. Landen als China en India maken een onstuimige sociaaleconomische ontwikkeling door, wat een goed voorteken is voor de leveranciers in de regio. Megabouwprojecten ter verbetering van de openbare infrastructuur stimuleren de vraag naar vloercoating in APAC. Tijdens de beoordelingsperiode zal China naar verwachting de belangrijkste markt voor vloercoatings in APAC blijven.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/floor-coatings-market-2218

Wereldwijde markt voor vloercoatings: Concurrentielandschap

Sherwin Williams Company (VS)

Akzo Nobel N.V. (Nederland)

Arkema Groep (Frankrijk)

RPM International Inc (VS)

Sika AG (VS)

BASF SE (Duitsland)

Dur-A-Flex, Inc (VS)

Rust-Oleum (VS)

T & M beschermende coating (VS)

Chemsol Polymer Industries Pvt. Ltd. (India) (India)

Bladeren door verwant rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/conformal-coatings-market-5786

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/nitrocellulose-market-2092

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/smart-polymers-market-4719

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Floor Coatings Market,Floor Coatings Market Size,Floor Coatings Market Growth