header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor geïsoleerde verzendverpakkingen een CAGR van 5 zal registreren in 2030

Aug 10, 2023 3:00 PM ET

De markt voor geïsoleerde verzendverpakkingen zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5%, met een aanzienlijke waarde in het geschatte jaar van 2022 tot 2030.

Isolatieverpakkingen zijn essentieel om energieverlies tijdens transport en opslag te voorkomen. Deze producten bestaan uit voedingsmiddelen, bloed en biologische stoffen. De belangrijkste kenmerken van de markt voor geïsoleerde verzendverpakkingen zijn kostenefficiëntie, eenvoudig transport en mechanische kracht. De polyurethaan verzenddoos is zeer hittebestendig, waardoor er wereldwijd een grote vraag is naar geïsoleerde verzendverpakkingen. Naarmate het aantal e-commerce websites voor voedsel, dranken en medicijnen groeit, neemt ook de behoefte toe om bederfelijke waren snel en zonder afval te leveren. Als gevolg hiervan maken online kruideniers wereldwijd steeds meer gebruik van geïsoleerde verpakkingen. Dankzij covid kopen veel mensen hun boodschappen online en migreren eetgelegenheden naar externe locaties. Ook de farmaceutische industrie vraagt om geïsoleerde verpakkingen voor temperatuurgevoelige producten. Gezien de toename van e-commerce zal de verkoop van geïsoleerde verpakkingen in metaalsets naar verwachting hoog zijn. Vanwege de behoefte aan voldoende isolatie voor verschillende leveringen van verse en diepgevroren producten, heeft de door pandemie veroorzaakte gedragsverandering ertoe geleid dat pakketten gedurende langere tijd buiten worden bewaard.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor geïsoleerde verzendverpakkingen is onderverdeeld op basis van materiaal, bunkertype en toepassing. Op basis van materiaal wordt de markt onderverdeeld in glas, hout en kasten. Op basis van het type verpakking is de markt onderverdeeld in dozen en compartimenten, aanpasbare omhulsels, zakken en wikkels. Op basis van toepassing is de markt onderverdeeld in eten en drinken, moderne koopwaar, individuele overweging en overige.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10100

Regionale analyse:

Het rapport geeft een gemengd zakelijk overzicht, inclusief zowel subjectieve als kwantitatieve gegevens. Het geeft een overzicht en prognose van de wereldwijde markt voor beschermde bundeling van bezorging in het licht van verschillende secties. Daarnaast geeft het een overzicht van de marktomvang en maatstaven van 2020 tot 2028 voor vijf belangrijke locaties: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika. In 2020 domineerde Azië-Pacific de markt voor geïsoleerde verzendverpakkingen, goed voor 34,9% van de totale omzet. Tijdens de projectieperiode zal deze regio naar verwachting de sector domineren. Fabrikanten van geïsoleerde verladers op de Europese markt zullen naar verwachting te maken krijgen met aanzienlijke hindernissen omdat de wetten voor het gebruik van plastic materialen voor verpakkingen strenger worden. Voorspeld wordt dat de Amerikaanse regio in de toekomst zal groeien in vergelijking met Azië-Pacific. Dit is te danken aan de toegenomen ontwikkeling van de gezondheidszorg door de overheid en aan de toegenomen overheidsfinanciering voor onderzoek.

Industrieel nieuws:

Andere organisaties richten zich op natuurlijke ontwikkelingsmethodologieën, bijvoorbeeld productverzendingen, productgoedkeuringen en andere soortgelijke licenties en gelegenheden. Anorganische ontwikkelingsprocedures oefenen hun invloed uit op de markt in de vorm van overnames, associaties en gecoördineerde inspanningen. Deze oefeningen hebben de weg vrijgemaakt voor het uitbreiden van de activiteiten en het klantenbestand van marktspelers. De marktspelers in de markt voor beschermde transportbundeling zullen naar verwachting waardevolle leerervaringen opdoen met de stijgende interesse in de markt voor beschermde transportbundeling. Hieronder vindt u een overzicht van enkele organisaties die deelnemen aan de markt voor beschermde transportbundels.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10100

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerd rapport

Markt voor etiketten met variabele gegevensafdruk

Markt voor retailverpakkingen voor e-commerce

Markt voor papieren en kartonnen verpakkingen

Metalen Blikken Markt

Metalen verpakkingsmarkt

Contact DataMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Data
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Insulated Shipping Packaging,Insulated Shipping Packaging Market,Insulated Shipping Packaging Market Size