header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de markt voor genetische tests zal naar verwachting 10,5 AGR bedragen om 19,8 miljard USD te bereiken tegen 2032

Aug 11, 2023 4:00 AM ET

Analyse van de omvang en trends van genetische tests per type (voorgeschreven genetische tests en direct-to-consumer genetische tests), methode (moleculaire genetische tests/ DNA-tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests), toepassing (reproductieve gezondheid (screening bij pasgeborenen, prenatale screening en dragerschapsscreening), kankerscreening (erfelijke kanker, borstkanker, eierstokkanker en darmkanker), voorouders, voorspellende en presymptomatische tests en andere) – voorspelling tot 2032

Toekomstige inzichten marktonderzoek

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor genetische tests naar verwachting een CAGR van 10,5 registreren van 2022 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 19,8 miljard in 2032.

De markt voor genetische tests verwijst naar de industrie die de verschillende producten en diensten met betrekking tot genetische tests omvat. Bij genetische tests wordt het DNA van een individu geanalyseerd om genetische variaties, mutaties of aanleg voor bepaalde ziekten of aandoeningen te identificeren.

De markt voor genetische tests heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van technologische vooruitgang, een toegenomen bewustzijn over genetische aandoeningen en een groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde. Genetische tests kunnen op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder laboratoriumtests, direct-to-consumer (DTC) genetische testkits en niet-invasieve prenatale tests (NIPT).

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2009

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt voor genetische tests. Als gevolg van de overweldigende focus op COVID-19-tests, ondervonden niet-COVID genetische testprocedures, zoals routinescreenings en diagnostische tests voor andere genetische aandoeningen, een tijdelijke daling. Middelen in de gezondheidszorg en laboratoriumcapaciteiten werden herbestemd voor COVID-19 testen, wat leidde tot vertragingen of annuleringen van niet-urgente genetische testen.

Belangrijkste spelers opde markt voor genetische tests

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • PerkinElmer Inc. (VS)
  • Myriad Genetics Inc. (VS)
  • Abbott Laboratories (VS)
  • Illumina Inc.
  • QIAGEN (Duitsland)
  • Eurofins Scientific (VS)
  • Quest Diagnostics Incorporated (VS)
  • Hoffmann-La Roche Ltd (Zwitserland)
  • Thermo Fisher Scientific Inc.

Segmentatie van de markt voorgenetische tests

De markt voor genetische tests is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in moleculaire genetische tests/DNA-tests, chromosomale genetische tests en biochemische genetische tests.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in reproductieve gezondheid, kankerscreening voorouders en voorspellende en pre-symptomatische tests.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (150 pagina’s) over genetische tests:https://www.marketresearchfuture.com/reports/genetic-testing-market-2009

Regionale analyse van de markt voor genetischetests

De grootste regio in de markt voor genetische tests was Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten. De regio heeft voorop gelopen wat betreft technologische ontwikkelingen op het gebied van genetische tests, waaronder de ontwikkeling van high-throughput sequencing technologieën en geavanceerde bio-informatica tools. De aanwezigheid van toonaangevende biotechnologie- en diagnostische bedrijven in de Verenigde Staten heeft bijgedragen aan de dominantie van de regio in de markt.

Noord-Amerika heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorginfrastructuur met geavanceerde laboratoriumfaciliteiten en een robuust regelgevend kader voor genetische tests. Deze infrastructuur maakt efficiënte en nauwkeurige testdiensten mogelijk, wat de groei van de markt voor genetische tests in de regio bevordert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Chronic Disease Management Market Research Report Information Per Solution (Educational Solution, Implementation Solution, Consulting Solution en anderen), Delivery Mode (Cloud-Based, On-Premises en Web-Based), Application (Arthritis, Cardiovascular Disease, Cancer, Diabetes en anderen), End-User (Providers, Payers), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast till 2032

Onderzoeksrapport informatieover de DNA-sequencingmarkt per product (verbruiksgoederen, instrumenten en diensten), toepassing (diagnostiek, biomarkers & kanker, reproductieve gezondheid, gepersonaliseerde geneeskunde en forensisch onderzoek), technologie (halfgeleidersequencing, sequencing door ligatie, en pyrosequencing), per eindgebruiker (academische onderzoeksinstellingen, farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en ziekenhuizen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Genetic Testing Market,Genetic Testing Market Size,Genetic Testing Market Share,Genetic Testing Market Insights,Genetic Testing Market Outlook,Genetic Testing Market Growth,Genetic Testing Market Overview,Genetic Testing Market Trends,Genetic Testing Market Research