header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Automotive Over-The-Air (OTA) Updates zal naar verwachting groeien van USD 5,3424 miljard in 2023 tot USD 14,9582 miljard in 2030.

Aug 11, 2023 2:32 PM ET

De Automotive Over-The-Air (OTA) Updates markt is een transformatief segment binnen de auto-industrie, dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop voertuigen worden onderhouden, bijgewerkt en verbeterd. Met OTA-updates kunnen fabrikanten op afstand software-updates en verbeteringen leveren aan de elektronische systemen van voertuigen, waardoor het gebruiksgemak, de efficiëntie en de veiligheid toenemen. Dit overzicht gaat in op de belangrijkste aspecten, trends en invloeden die de Automotive OTA Updates markt vormgeven.

De marktomvang voor Automotive Over-The-Air (OTA) updates wordt geschat op USD 4,5 miljard in 2022. Volgens het rapport zal de markt voor Automotive Over-The-Air (OTA) Updates stijgen van USD 5,3424 miljard in 2023 tot USD 14,9582 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,72% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

OTA-updates voor auto’s omvatten het draadloos leveren van softwareaanpassingen, verbeteringen en patches aan de elektronische controle-eenheden (ECU’s) en systemen van een voertuig. Door dit proces zijn er geen fysieke bezoeken aan dealers nodig voor softwaregerelateerde zaken, waardoor autofabrikanten de prestaties, veiligheid en gebruikerservaring van voertuigen kunnen verbeteren.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport op
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7606

De belangrijkste bedrijven op de Automotive Over-The-Air (OTA) Updates markt zijn onder andere

  • Robert Bosch GmbH
  • NXP Halfgeleiders N.V.
  • Verizon Communications Inc.
  • Continental AG
  • Infineon Technologies AG
  • Qualcomm Incorporated
  • Intel Corporation
  • HARMAN België

Marktgroei en beïnvloeders: De groei van de Automotive OTA Updates markt wordt beïnvloed door verschillende factoren:

Complexiteit van het voertuig: Moderne voertuigen zijn sterk afhankelijk van softwaregestuurde systemen voor veiligheid, infotainment, connectiviteit en autonoom rijden. OTA-updates zorgen ervoor dat deze systemen up-to-date blijven.

Verwachtingen van de klant: Consumenten eisen naadloze, verbonden ervaringen van hun voertuigen, inclusief de mogelijkheid om de nieuwste functies en verbeteringen te ontvangen zonder gedoe.

Naleving van regelgeving: OTA-updates vergemakkelijken de naleving van veranderende voorschriften en veiligheidsnormen, zodat voertuigen blijven voldoen aan de wettelijke vereisten.

Belangrijkste trends:

Software-gedefinieerde voertuigen: Met OTA-updates kunnen autofabrikanten voertuigen omvormen tot softwaregedefinieerde platforms, waarbij nieuwe functies, bugfixes en prestatieverbeteringen worden geïntroduceerd tijdens de levenscyclus van een voertuig.

Diagnose op afstand: Fabrikanten kunnen OTA-updates gebruiken om problemen op afstand te diagnosticeren en op te lossen, zodat er minder dure terugroepacties en servicebezoeken nodig zijn.

Beveiligingsverbeteringen: OTA-updates pakken ook zwakke plekken in de beveiliging aan doordat fabrikanten patches en fixes kunnen implementeren als reactie op nieuwe bedreigingen.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7606

Uitdagingen:

Gegevensbeveiliging: De beveiliging en integriteit van het updateproces is van het grootste belang, aangezien OTA-updates inhouden dat gevoelige software draadloos naar voertuigen wordt verzonden.

Toestemming van de gebruiker: Duidelijke communicatie en het verkrijgen van toestemming van de gebruiker voor updates is cruciaal om het vertrouwen van de gebruiker te behouden en transparantie te garanderen.

Toekomstperspectief: De Automotive OTA Updates markt is klaar voor een aanzienlijke groei naarmate voertuigen steeds meer verbonden en software-afhankelijk worden. De convergentie van OTA-technologie met vooruitgang in autonoom rijden, V2X-communicatie (vehicle-to-everything) en elektrische voertuigen zal de toekomst van transport vormgeven.

Automotive Over-The-Air (OTA) Updates marktsegmentatie:

Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Technologische Vooruitzichten

  • Firmware over de lucht [FOTA].
  • Software over de lucht [SOTA].

Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Toepassingsvooruitzichten

  • Elektronische besturingseenheid (ECU)
  • Infotainment
  • Veiligheid & Beveiliging
  • Telematica besturingseenheid (TCU)
  • Overige

Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Vooruitzichten Aandrijving

  • ICE
  • Elektrisch Voertuig

Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Vooruitzichten voertuigtype

  • Personenauto
  • Lichte bedrijfswagen
  • Zware bedrijfswagen

Bekijk meer rapporten over auto’s!

Autoverzekering Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-insurance-market-7793

Wagenparkbeheer@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fleet-management-market-2646

E-scooters markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-scooters-market-5209

Markt voor elektrische bussen@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-electric-bus-market-3202

Automotive Cameramarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-camera-market-2948

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan te bieden aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Market,Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Market Size,Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Market Trends,Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Market Scope,Automotive Over-The-Air (OTA) Updates Market Volume