header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bedrijfsvideo zal 31,17 miljard dollar bereiken, met een AGR van 9,13 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 11, 2023 1:00 PM ET

Marktoverzicht:

In de analyse van Market Research Future (MRFR) wordt voorspeld dat de Enterprise Video Market het potentieel heeft om een groeipercentage van 9,13rom 2023 tot 2032 te vertonen. Dit uitgebreide rapport, getiteld “Enterprise Video Market: Component, Application, Delivery Mode, Industries, and Regional Analysis – Forecast up to 2032,” verwacht dat de omvang van de markt ongeveer USD 31,17 miljard zal bedragen tegen het einde van 2032.

Cloud-gebaseerde videoplatforms bieden talloze voordelen dankzij hun schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Deze platforms dienen als centrale hub voor het opslaan, organiseren en distribueren van videocontent, waardoor ze de voorkeur genieten van bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte oplossingen voor de opslag en het beheer van videocontent.

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de Enterprise Video-industrie zijn onder andere:

  • Kaltura
  • Rimage Corporation
  • Cisco Systemen
  • Internationale Machines
  • Verizon Communications
  • Microsoft
  • Polycom
  • Avaya Inc.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Markt voor bedrijfsvideo:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,17 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.13%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentatie van de markt:

Naar component – hardware zal de markt leiden tijdens de voorspellingsperiode.

Op basis vande toepassing – bedrijfsleren zal de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.

  • Op basis van deleveringsmodus zal videoconferentie de markt domineren tijdens de voorspellingsperiode.
  • Opbasis van sector – gezondheidszorg zal het leeuwendeel van de markt in handen hebben tijdens de voorspellingsperiode.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drijfveren voor de markt:

Door gebruik te maken van videoanalysetools kunnen bedrijven diepere inzichten krijgen in het kijkerspubliek van hun videocontent. Hierdoor kunnen ze hun inhoud verfijnen en hun marketingstrategieën verbeteren. Daarnaast bieden deze tools de mogelijkheid om de betrokkenheid van gebruikers te monitoren en proactief potentiële zwakke plekken in de beveiliging te identificeren. Onderwijsinstellingen maken ook steeds meer gebruik van multimediapresentaties en video’s om leerervaringen te verrijken en visuele documentatie van webinars en cursussen vast te leggen. De toename in het gebruik van smartphones en de wijdverspreide beschikbaarheid van snel internet hebben de integratie van videomateriaal voor onderwijsdoeleinden aanzienlijk bevorderd.

Laatste updates van de sector:

Maart 2023: Pimloc, een privacy-technologiebedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, heeft onlangs de CloudConnect API uitgebracht om video-opnamen door bedrijven te beschermen tegen privacy-bedreigingen. De sectoren gezondheidszorg, auto’s, & tv-productie, die vaak eindeloze uren aan videobeelden bevatten, zijn perfecte kandidaten voor deze aanpak.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Enterprise Video Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-video-market-1932

COVID 19-analyse:

De wereldwijde COVID-19 pandemie heeft een positieve verschuiving in de industrie teweeggebracht, gedreven door de groeiende behoefte aan software voor samenwerking op de werkplek. Omdat veel bedrijven strategieën voor werken op afstand omarmden, steeg de vraag naar oplossingen voor videoconferenties en contentmanagement. Dit zorgde op zijn beurt voor een grotere behoefte aan effectieve hulpmiddelen voor teamcommunicatie, waardoor grote IT-spelers zoals Google LLC, Microsoft en Zoom Video Communications, Inc. uitgebreide oplossingen voor videoconferenties ontwikkelden.

Regionaal inzicht:

De Noord-Amerikaanse markt wordt gedomineerd door de toenemende populariteit van videoconferenties, met name onder lokale bedrijven. Prominente spelers als Adobe, Cisco, IBM en Microsoft dragen samen met de beschikbaarheid van snel internet bij aan de groei van de Amerikaanse markt. Toekomstige groei zal komen van de vraag naar VPN’s en investeringen in technologie. In Azië-Pacific zorgen verbeteringen op het gebied van mobiel breedbandinternet en het gebruik van gezondheidszorg voor een aanzienlijke groei, met India en China aan de leiding. Groeiende netwerkinfrastructuur en online onderwijs stimuleren de regio, gedreven door globalisering en BYOD-trends. Dit stimuleert de expansie van de wereldwijde bedrijfsvideomarkt in Azië-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Customer Analytics Market Research Report- Wereldwijde voorspelling 2032

Quantum cryptografie marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Cognitive Analytics-marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose 2030

Artificial Industrial in Manufacturing Market Research Report – Wereldwijde prognose 2030

Software Analytics markt onderzoeksrapport – wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Enterprise Video Market,Enterprise Video Market Share,Enterprise Video Market Trends,Enterprise Video Market Insights,Enterprise Video Market Growth,Enterprise Video Market Overview,Enterprise Video Market Demand