header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor cosmetische chirurgie zal een enorme groei doormaken van 63,32 miljard USD met een uitstekende CAGR van 9,81 y 2030

Aug 11, 2023 4:00 AM ET

Cosmetic Surgery Market Research Report Information by Procedure Type {Invasive (Breast Augmentation, Liposuction, Nose Reshaping, Eyelid Surgery, Tummy Tuck, and Others) Non-invasive (Botox Injections, Soft Tissue Fillers, Chemical Peel, laserontharing, microdermabrasie, dermabrasie en andere)}, per eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische klinieken, ambulante chirurgische centra en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld – voorspelling voor 2030

De markt voor cosmetische chirurgie werd in 2022 geschat op 46,42 miljard dollar en zal naar verwachting groeien met 9,81% AGR tot 63,32 miljard dollar in 2030. Het verlangen om er jong en fit uit te zien heeft de vraag naar esthetische ingrepen in ontwikkelingslanden doen toenemen. De interesse van consumenten in cosmetische ingrepen zoals liposuctie, neuscorrectie en Botox-injecties groeit in landen als Zuid-Korea en India. India staat volgens de International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) in de top 5 van landen die niet-chirurgische ingrepen uitvoeren. Dit toont de uitgebreide potentiële mogelijkheden voor esthetische fabrikanten in het land.

Verschillende landen hebben een toename waargenomen van het aantal niet-gelicentieerde artsen die cosmetische ingrepen aanbieden en een aanzienlijk deel van de bevolking aantrekken die graag esthetische ingrepen wil ondergaan. Deze instellingen, waaronder artsen en chirurgen zonder vergunning, hebben een negatief effect op de markt. Doordat patiënten inferieure materialen en implantaten gebruiken, gaat het steeds vaker mis met cosmetische ingrepen. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat de toenemende gevallen van nadelige effecten van esthetische chirurgie, in combinatie met een ongecontroleerde markt, de expansie van de markt zullen afremmen.

Covid 19 Impact

De omvang van de markt voor geavanceerde cosmetische chirurgie is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-epidemie. Een plotselinge dramatische daling van het inkomensniveau van consumenten en sociale vervreemding hadden beide een nadelige invloed op de markt. Als gevolg van factoren zoals een dalende vraag naar producten, beperkte activiteiten, snelle sluitingen van schoonheidssalons en verstoringen in de productie- en toeleveringsketen, kende de industrie een fase van negatieve groei op korte termijn. De tijd die wordt besteed aan zoomgesprekken is echter afgenomen als gevolg van het werken op afstand. Mensen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk. De vraag naar cosmetische chirurgie is daardoor toegenomen, met Botox als een van de populairste operaties. De laatste jaren is de belangstelling voor invasieve operaties afgenomen, terwijl die voor niet-invasieve benaderingen is toegenomen.

Download gratis een PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3157

Trends in de sectorcosmetische chirurgie

Belangrijke marktdeelnemers die goederen en instrumenten leveren, hebben de winstgevende stijging waargenomen en proberen hun huidige marktaandeel te vergroten. Marktdeelnemers richten zich op R & D om geavanceerde producten te introduceren vanwege de stijgende vraag naar ontwikkelde producten met minder bijwerkingen en postoperatieve interferentie. Voor zijn gloednieuwe huidvuller, “Jeuveau,” kreeg Evolus Inc. in februari 2019 goedkeuring van de US-FDA. Dit neurotoxische geneesmiddel pakt rimpels aan en is een concurrent voor bekende huidvullers zoals Allergan’s Botox. Daarnaast heeft GC Aesthetics Ltd. (GCA) in oktober 2020 de PERLE, de volgende generatie borstimplantaten van GCA.

Analyse van de concurrentie

Er zijn Tier-1, Tier-2 en lokale spelers op de markt. De Tier-1 en Tier-2 spelers zijn goed bekend en hebben een breed productassortiment. De markt voor cosmetische chirurgie wordt gedomineerd door bedrijven als Abbvie Inc., Bausch Health Companies Inc., Candela Syneron, Cynosure Inc., Galderma SA en MerzPharma GmbH & Co. KGaA. vanwege hun verschillende productaanbiedingen, financiële stabiliteit, strategische ontwikkelingen en regionaal gediversifieerde aanwezigheid. De deelnemers richten hun inspanningen op het promoten van Rinxdeepl68 D. Daarnaast ondersteunen ze strategische uitbreidingsactiviteiten zoals productintroducties, joint ventures en partnerschappen om hun klantenbestand uit te breiden en hun marktpositie te versterken.

Allergan Aesthetics introduceerde bijvoorbeeld HArmoniCa met lidocaïne in Europa in maart 2022. Hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet zijn de twee actieve componenten in dit hybride injecteerbare middel met twee effecten. Daarnaast introduceerde Lynton Lasers Ltd in januari 2020 Motus AY, het meest geavanceerde laserontharingsplatform. Zowel lichte als donkere huidtinten kunnen profiteren van de supersnelle Alexandrite laser van het platform.

Belangrijkste spelers

  • Johnson & Johnson
  • Valeant Pharmaceuticals International
  • Cutera Inc.
  • Syneron Medical Ltd.
  • Allergan Inc.
  • Genesis
  • Biosystems Inc.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over cosmetische chirurgie:https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetic-surgery-market-3157

Segmentatie van de markt voor cosmetischechirurgie

De segmentatie van de markt voor cosmetische chirurgie is gebaseerd op geslacht. Als gevolg van de groeiende aandacht van vrouwen voor hun persoonlijke esthetische uiterlijk en de stijgende uitgaven per hoofd van de bevolking in opkomende economieën, die hebben geleid tot een toename van het aantal vrouwen dat cosmetische behandelingen ondergaat, behield de categorie vrouwen een aanzienlijk aandeel in 2021. De categorie mannen groeit echter het snelst omdat meer mannen chirurgische behandelingen ondergaan zoals liposuctie, neuscorrectie, gynaecomastie, ooglidchirurgie en cosmetische kaakchirurgie.

De op leeftijd gebaseerde marktsegmentatie voor cosmetische chirurgie omvat 13 tot 29 jaar, 30 tot 54 jaar en 55 jaar en ouder. Als gevolg van een toename van de vraag naar liposuctie en een stijging van het aantal cosmetische behandelingen bij mensen in de leeftijdscategorie van 30 tot 54 jaar, had de categorie van 30 tot 54 jaar een aanzienlijk aandeel in 2021. Door een stijging van de vraag naar cosmetische oogchirurgie bij mensen tussen 13 en 29 jaar groeit deze categorie echter het snelst.

Borstvergroting, ooglidchirurgie, liposuctie, neuscorrectie, lichaamscontouren, gezichtsreconstructie, cosmetische implantaten en andere procedures vormen de marktsegmentatie van cosmetische chirurgie. Als gevolg van een groei in borstvergrotingsbehandelingen en vergunningen voor cosmetische chirurgie met borstimplantaten, had de categorie borstvergroting een aanzienlijk aandeel in 2021. De snelst groeiende categorie is echter liposuctie, omdat de behoefte aan ingrepen om er jong uit te blijven zien in ontwikkelingslanden is toegenomen.

Ambulante chirurgische faciliteiten, ziekenhuizen & klinieken, en kantoor & cosmetische chirurgische centra zijn de marktcategorieën voor cosmetische chirurgie op basis van eindgebruikers. Door de toename van cosmetische ingrepen en het aantal ziekenhuizen & die verschillende chirurgische procedures aanbieden, had het segment ziekenhuizen & een aanzienlijk deel van de markt in 2021 in handen. Het segment met de snelste groei is echter dat van de ambulante chirurgische faciliteiten. Dit komt omdat er steeds meer geaccrediteerde ambulante chirurgische faciliteiten zijn in ontwikkelingslanden, wat de groei van de markt voor cosmetische chirurgie stimuleert.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3157

Regionale analyse vande markt voor cosmetische chirurgie

De markt voor cosmetische chirurgie is geografisch onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Het grootste deel van de markt bevond zich in Noord-Amerika. De regio met de hoogste verwachte CAGR in de onderzoeksperiode is Azië-Pacific.

Het grootste marktaandeel was in Noord-Amerika. De aanwezigheid van gediplomeerde en getrainde cosmetische chirurgen, de invoering van cosmetische ingrepen en de stijgende incidentie van huidproblemen in het gebied zijn enkele van de belangrijkste drijfveren voor de expansie van de markt. Daarnaast zijn er ontwikkelingen geweest in de gezondheidszorg, medische apparatuur en esthetische industrieën in de regio, evenals een groei in het aantal borstvergrotingsprocedures, een toename in cosmetische chirurgie productgoedkeuringen en de aanwezigheid van de cosmetische chirurgie industrie.

In 2021 was Azië-Pacific, met landen als Zuid-Korea, China en India, de snelst groeiende regio op de markt. Zuid-Korea wordt beschouwd als het centrum voor cosmetische chirurgie, waardoor de sector floreert. De beschikbaarheid van high-tech artikelen en een toenemende nadruk op het uiterlijk zullen naar verwachting de regionale marktexpansie aanwakkeren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Aesthetics Market Research Report Information By Procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie en andere), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en kuuroorden, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2032

Botulinum Toxin Market Research Report Information Per Product (Botulinum Toxin A en Botulinum Toxin B), Per Toepassing (Medisch en Esthetisch), Per Geslacht (Vrouwelijk en Mannelijk), Per Leeftijdsgroep (13-19, 20-29, 30-39, 40-54 , en 55 & boven), per eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken en spa’s & cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cosmetic Surgery Market,Cosmetic Surgery Market Size,Cosmetic Surgery Market Share,Cosmetic Surgery Market insights,Cosmetic Surgery Market Trends,Cosmetic Surgery Market Outlook,Cosmetic Surgery Market Researh,Cosmetic Surgery Market Report,Cosmetic Surgery Market Growth