header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële kleppen Duurzame groei, Belangrijkste spelers, Marktanalyseverslag, Vraag, Regionale vooruitzichten

Aug 11, 2023 11:32 AM ET

Overzicht van de markt voor industriële afsluiters:

De wereldwijde markt voor industriële afsluiters werd apart gezet op 59,2 miljard USD in 2021, en er wordt op vertrouwd dat deze zich zal ontwikkelen met een hogere CAGR van 6,10% in de wereldwijde markt tijdens de meetperiode om een hoger stuk van de taart ter waarde van ongeveer 95,07 miljard USD te vertegenwoordigen in 2030.

Industriële afsluiters spelen een cruciale rol bij het reguleren van de vloeistofstroom binnen complexe systemen in verschillende sectoren. Naarmate de industrie evolueert, is de vraag naar efficiënte en geïntegreerde klepoplossingen aanzienlijk gegroeid. Leidende systeemintegratie (LSI) heeft zich ontpopt als een baanbrekende benadering voor het optimaliseren van klepsystemen, het verbeteren van prestaties en het garanderen van naadloze werking. In deze uitgebreide gids verkennen we het concept van LSI voor industriële afsluiters, de voordelen, de implementatie en de transformerende invloed op industriële processen.

De stijgende vraag naar kleppen vanuit de gezondheidszorg en de farmaceutische industrie, de wereldwijde ontwikkeling van slimme steden en de snelle inzet van verbonden netwerken om de toestand van kleppen te bewaken en systeemstoringen te voorspellen, zijn de belangrijkste factoren die de groei van de industrie voor industriële kleppen stimuleren.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7536

De belangrijkste bedrijven in de markt voor industriële afsluiters zijn

  • Emerson (VS)
  • Schlumberger Limited (VS)
  • IMI PLC (VS)
  • Flowserve Corporation (VS)
  • Weir Group (VK)
  • Crane Co. (VS)
  • AVK Holding A/S (Denemarken)
  • Kitz Corporation (Japan)
  • Neway Valve (Suzhou) Co. Ltd (China)
  • Conbraco Industries Inc (VS)
  • Samson AG (Duitsland)
  • Velan Inc. (Canada)
  • Forbes Marshall (India)
  • Dwyer Instruments Inc.
  • Avcon Controls (India)
  • Dwyer Instruments (VS)
  • PR Valves LLC (VS)
  • Danfoss A/S (Nordborg)


Opkomende technologische trends: industriële kleppenmarkt

Fabrieksoperators moeten altijd op de hoogte zijn van de toestand van de afsluiter om de operationele veiligheid te garanderen en de productiviteit te verbeteren. Er is wereldwijd een groeiende vraag naar conditiebewaking op afstand bij eindgebruikers om ongeplande stilstand te verminderen, de veiligheid op de werkplek te verhogen en de onderhouds- en reparatiekosten aanzienlijk te verlagen. Veel afsluiterfabrikanten zijn begonnen met het leveren van conditiebewakingsoplossingen aan eindgebruikers. De conditiebewaking van afsluiters van Emerson bijvoorbeeld is een realtime, niet-intrusieve oplossing voor gezondheidsbewaking die de algehele veiligheid en productiviteit van de fabriek helpt te verbeteren.

Zodra de datacommunicatiearchitectuur is beoordeeld en vastgesteld, levert Emerson een gedetailleerde instrumentconfiguratie en worden de Secure First Mile-methoden voor gegevensoverdracht geïnstalleerd en gevalideerd. Zodra de installatie van de conditiebewaking van de afsluiter is voltooid, begint de technologie met het interpreteren van tijdreeksanalyses van de afsluiterdata en voert deze geautomatiseerde dataverwerking uit. De gegevens worden vervolgens wekelijks beoordeeld en als er dringende problemen worden geïdentificeerd, worden deze in realtime gecommuniceerd. Verder worden er maandelijkse rapporten gegenereerd met een samenvatting van de conditie van de afsluiters.

Marktsegmentatie:

De markt voor moderne afsluiters is wereldwijd gesegmenteerd op basis van soort, materiaal, grootte en eindklanten.

  • Met het oog op het type

De markt is geïsoleerd over de hele wereld in het licht van de soort in plugkleppen, bolkleppen, deurkleppen, knijpkleppen, echt kijken naar kleppen, vlinderkleppen en kogelkleppen.

  • In het licht van het materiaal

De markt is wereldwijd verdeeld in cryogene materialen, composietmaterialen, metalen materialen, gietijzeren materialen, gehard stalen materialen en talloze andere materialen.

  • In het licht van de eindgebruikers

De markt is over de hele wereld verdeeld in het licht van de verticale eindklanten in de ontwikkelingssector, de maïs- en papierindustrie, de water- en afvalwaterbehandelingssector, de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, samengestelde ondernemingen, energie- en elektriciteitsbedrijven, olie- en gasbedrijven en andere.


Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7536

Regionale analyse

In 2021 werd de waarde van de Europese markt voor industriële afsluiters geschat op 27,29 miljard USD. De markt zal naar verwachting een aanzienlijke jaarlijkse groei (CAGR) doormaken in de geprojecteerde periode. Deze groei wordt toegeschreven aan factoren zoals de uitbreiding van offshore locaties en de toegenomen vraag vanuit de midstream olie & gassector in Rusland.De groei in de vraag naar afsluiters in Europa wordt voornamelijk gedreven door de uitbreiding van offshore faciliteiten en de toenemende vraag vanuit de midstream olie & gassector in Rusland. Dit suggereert dat de markt wordt beïnvloed door factoren die specifiek zijn voor deze industrieën.

Meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-color-sorter-market-3569

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-wastewater-treatment-equipment-market-3960

https://www.marketresearchfuture.com/reports/spinning-machinery-market-8139

https://www.marketresearchfuture.com/reports/detonator-market-8201

https://www.marketresearchfuture.com/reports/safety-valve-market-7790

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  industrial valve market trends,industrial valve market scope,industrial valve market growth,industrial valve market forecast,industrial valve market analysis,industrial valve market share,industrial valve market size,industrial valve market demands