header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor elektrische besturing zal naar schatting toenemen van ongeveer $28,71 miljard in 2023 tot ongeveer $48,46 miljard in 2032

Aug 11, 2023 11:01 AM ET

De markt voor elektrische stuursystemen is een belangrijke en evoluerende sector binnen de auto-industrie, die een revolutie teweegbrengt in de besturing en controle van voertuigen. Elektrische stuurinrichtingen vervangen de traditionele hydraulische stuurbekrachtiging door elektronisch gestuurde mechanismen en verbeteren de rijervaring, efficiëntie en veiligheid. Dit overzicht biedt inzicht in de belangrijkste aspecten, trends en invloeden die de markt voor elektrische stuursystemen vormgeven.

De markt voor elektrische besturing zal naar verwachting aanzienlijk groeien, waarbij de marktomvang naar schatting zal toenemen van ongeveer $ 28,71 miljard in 2023 tot ongeveer $ 48,46 miljard in 2032. Deze groei betekent een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van ongeveer 6,76% binnen het geprojecteerde tijdsbestek van 2023 tot 2032. In 2022 bedroeg de marktomvang voor elektrische besturing ongeveer 26,9 miljard dollar.

Elektrische besturing, ook bekend als elektrische stuurbekrachtiging (EPS), vervangt het traditionele hydraulische stuurbekrachtigingssysteem door een elektromotor die de bestuurder helpt bij het draaien van de wielen. EPS maakt gebruik van sensoren, controllers en elektromotoren om variabele ondersteuningsniveaus te bieden, waardoor sturen gemakkelijker wordt bij lage snelheden en stabieler bij hoge snelheden.

Vraag een gratis voorbeeldverslag aan via
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1859

De belangrijkste bedrijven op de markt van elektrische besturing zijn

  • JTEKT Corporation
  • Robert Bosch GmbH
  • ZF TRW Automotive Holdings Corp.
  • NSK Ltd.
  • Nexteer Automotive Group Limited
  • Mando Corporation
  • ThyssenKrupp Ag
  • Hyundai Mobis Co. Ltd.

Groei van de markt en beïnvloeders: De groei van de markt voor elektrische besturing wordt beïnvloed door verschillende factoren:

Brandstofefficiëntie: Elektrische stuurinrichtingen zijn efficiënter dan hydraulische systemen, omdat ze alleen vermogen verbruiken wanneer ondersteuning nodig is, wat bijdraagt aan een lager brandstofverbruik.

Rijcomfort: Elektrische stuursystemen geven een soepelere en preciezere stuurfeedback, wat het algehele rijcomfort verbetert en de vermoeidheid van de bestuurder vermindert.

Veiligheid en controle: EPS kan worden geïntegreerd met geavanceerde ondersteuningssystemen voor de bestuurder (ADAS), met functies zoals rijstrookassistentie en automatisch parkeren.

Belangrijkste trends:

Integratie met geavanceerde systemen: Elektrische stuursystemen worden steeds meer geïntegreerd met andere voertuigsystemen, waardoor functies zoals adaptieve cruise control, lane departure warning en autonoom rijden mogelijk worden.

Elektrische voertuigen: De opkomst van elektrische voertuigen heeft de vraag naar efficiëntere en elektronisch geregelde stuursystemen gestimuleerd, in lijn met de algemene verschuiving naar elektrificatie.

Energieterugwinning: Sommige elektrische stuursystemen kunnen energie tijdens stuurmanoeuvres opvangen en terugvoeren naar de accu van het voertuig, waardoor de energie-efficiëntie nog verder verbetert.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1859

Uitdagingen:

Gevoel van de bestuurder: Het juiste evenwicht vinden tussen stuurgemak en voldoende wegfeedback kan een uitdaging zijn, omdat bestuurders nog steeds een verbonden en responsieve stuurervaring willen.

Betrouwbaarheid en redundantie: Gezien de kritieke aard van besturing is het van cruciaal belang om de betrouwbaarheid van elektronische componenten te garanderen en redundantiemaatregelen in te bouwen.

Vooruitzichten voor de toekomst: De markt voor elektrische besturing zal aanzienlijk groeien naarmate voertuigen technologisch geavanceerder en efficiënter worden. De integratie van elektrische besturing met autonome rijsystemen en de voortdurende verfijning van rijhulpfuncties zal de innovatie in deze sector stimuleren.

Bekijk meer rapporten over auto’s!

Turboladers automobielmarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-turbocharger-market-4352

Automotive Zekeringmarkt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-fuse-market-5908

Automotive markt voor elektronische besturingseenheden (ECU’s)@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-electronic-control-unit-market-4835

Markt voor micromotoren@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/micro-motors-market-1890

Vliegwielmarkt voor auto’s@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-flywheel-market-7083

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan te bieden aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Electric Steering Market Size,Electric Steering Market Trends,Electric Steering Market Scope,Electric Steering Market