header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De RFID-markt voor datacenters zal naar verwachting groeien met USD 9,2 miljard tegen een CAGR van 27,50 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 11, 2023 4:00 PM ET

Marktoverzicht:

De RFID-markt voor datacenters zal naar schatting USD 9,2 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 27,50 tijdens de prognoseperiode van 2022-2030.

In de snelle technologische wereld spelen datacenters een cruciale rol bij het opslaan, verwerken en beheren van de enorme hoeveelheden informatie die onze digitale samenleving voeden. De komst van RFID-technologie (Radio Frequency Identification) heeft geleid tot een revolutie in het optimaliseren van datacenteractiviteiten. Het verband tussen efficiënt gegevensbeheer en de toepassing van RFID wordt diepgaand onderzocht in het uitgebreide rapport “Data Center RFID Market” van Market Research Future.

Het rapport van Market Research Future over de Data Center RFID Market duikt in het dynamische landschap van deze transformatieve technologie. RFID, een draadloze communicatietechnologie die elektromagnetische velden gebruikt om objecten te identificeren en te volgen, heeft snel aan kracht gewonnen binnen het ecosysteem van datacenters. Het rapport analyseert verschillende marktsegmenten, groeitrends, uitdagingen en kansen die samenhangen met de toepassing van RFID in datacenters.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers op de RFID-markt voor datacenters zijn

  • GAO RFID Inc.
  • Alien Technology Corporation
  • IBM Corporation
  • Impinj, Inc.
  • Zebra Technologies Corporation
  • Invengo Information Technology Co.
  • Ltd, Omni-ID, Ltd.
  • Avery Dennison Corporation
  • RF Code Inc.
  • HP Inc.

Deze bedrijven richten zich op het ontwikkelen van innovatieve RFID-oplossingen om te voldoen aan de groeiende vraag naar RFID-technologie in datacenters.

Klik hier om een voorbeeld van het Premium-rapport te ontvangen

Omvang van het rapport – Datacenter RFID-markt:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

USD 9,2 miljard

CAGR in 2022-2030

27.50%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Segmentatie:

De RFID-markt voor datacenters wordt gesegmenteerd per datacentertype, oplossing, service, vertical en regio.

Per datacentertype is de markt onderverdeeld in enterprise datacenters, middelgrote datacenters en grote datacenters. Het segment enterprise datacenters zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt doordat steeds meer bedrijven RFID-technologie gebruiken om hun activa te volgen en te beheren.

Per oplossing is de markt onderverdeeld in lezers, tags, antennes, software en andere. Het lezerssegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende vraag naar krachtige lezers die meerdere tags tegelijk kunnen scannen.

Per dienst is de markt onderverdeeld in professionele diensten en integratiediensten. Verwacht wordt dat het segment professionele diensten de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende complexiteit van RFID-systemen en de behoefte aan professionele diensten om deze systemen te implementeren en te onderhouden.

Per verticale markt wordt de markt onderverdeeld in BFSI, overheid, IT, telecom, gezondheidszorg, detailhandel en andere. Het BFSI-segment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de toenemende toepassing van RFID-technologie door banken en financiële instellingen om hun activa te volgen en te beheren.

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Verwacht wordt dat Noord-Amerika de markt zal domineren tijdens de prognoseperiode. Dit komt door de vroege toepassing van RFID-technologie in de regio en de aanwezigheid van een groot aantal datacenters in de regio.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Groeidrijvers en kansen

Het rapport licht de factoren toe die de groei van de RFID-markt voor datacenters stimuleren. Met de explosieve groei van data en de komst van technologieën zoals IoT en edge computing, staan datacenters onder enorme druk om hun activiteiten te optimaliseren. RFID-technologie biedt een oplossing voor deze uitdaging door het nauwkeurig en geautomatiseerd volgen van activa, het verminderen van het risico op menselijke fouten en het verbeteren van de algehele efficiëntie.

Bovendien stimuleert de toenemende aandacht voor gegevensbeveiliging en compliance de toepassing van RFID in datacenters. RFID helpt bij het bijhouden van een volledig overzicht van de bedrijfsmiddelen van datacenters, zorgt voor verantwoording en ondersteunt nalevingsaudits.

Uitdagingen en overwegingen

Hoewel RFID-technologie veelbelovende mogelijkheden biedt, gaat het rapport ook in op de uitdagingen waarmee de markt wordt geconfronteerd. De complexiteit van de integratie, vooral in bestaande datacenterinfrastructuren, kan een hindernis vormen. De overgang van traditionele methoden voor het traceren van activa naar RFID-systemen vereist zorgvuldige planning en uitvoering.

In het rapport wordt ook aandacht besteed aan de privacy en beveiliging van gegevens. Omdat RFID draadloze communicatie met zich meebrengt, is er behoefte aan robuuste beveiligingsmaatregelen om ongeoorloofde toegang en inbreuken op gegevens te voorkomen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Data Center RFID Market- https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-rfid-market-8125

Regionale vooruitzichten

Het rapport biedt inzicht in de toepassing van RFID-technologie in verschillende regio’s over de hele wereld. Noord-Amerika, met zijn volwassen datacenterindustrie en technologische vooruitgang, leidt de markt. De regio Azië-Pacific is getuige van een aanzienlijke groei als gevolg van de snelle uitbreiding van datacenters in landen als China en India.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Center RFID Market,Data Center RFID Market Share,Data Center RFID Market Trends,Data Center RFID Market Insights,Data Center RFID Market Growth,Data Center RFID Market Demand,Data Center RFID Market Analysis