header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor veiligheidskleppen wordt gekenmerkt door een toenemende vraag; MRFR publiceert de prognose voor 2022-2032

Aug 11, 2023 12:10 PM ET

Wereldwijd marktoverzicht veiligheidskleppen

De wereldwijde markt voor veiligheidskleppen groeit in een snel tempo. De marktgroei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar veiligheidskleppen vanuit de olie- en gasindustrie en de groeiende opwekking van kernenergie. Daarnaast creëert de integratie van veiligheidskleppen in de Internet of Things (IoT)-omgeving aanzienlijke marktkansen voor de spelers. Bovendien escaleert de marktgroei door het toenemende gebruik van veiligheidskleppen in de energie-, bouw- en chemische sector.

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen naar verwachting 14,352 miljard dollar bereiken in 2032, met een groei van ongeveer 9,20 AGR tijdens de verwachte periode (2023 – 2032). De ontwikkelingsstatus van de markt voor veiligheidskleppen blijft vragen om betere service en waarde. Ook de groeiende vraag naar veiligheidskleppen vanuit ontluikende industrieën, zoals olie, gas, energie en waterzuivering, bevordert de groei van de markt.

Daarnaast ondersteunt de stijgende vraag naar onderhoudswerkzaamheden in raffinaderijen de groei van de markt. Als gevolg van de stijgende vraag naar O & G-producten is er de afgelopen jaren een aanzienlijke groei geweest in de bouw van upstream-, midstream- en downstream-infrastructuur. Toenemende investeringen in de ontwikkeling van veiligheidskleppen en de uitbreiding van kerncentrales stimuleren de omvang van de markt. Bovendien beïnvloedt de snelle industrialisatie in opkomende regio’s de groei van de markt.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7790

Grote spelers:

Marktleiders op de wereldmarkt voor veiligheidskleppen zijn onder andere

  • Schlumberger Limited (VS)
  • Emerson Electric Co (VS)
  • General Electric (VS)
  • ALFA LAVAL (Zweden)
  • Curtiss-Wright Corporation (VS)
  • IMI plc (VK)
  • The Weir Group PLC (Schotland)
  • LESER GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Forbes Marshall (India)
  • Bosch Rexroth AG (Duitsland), Danfoss (Denemarken)
  • Spirax Sarco Limited (Verenigd Koninkrijk)


Wereldwijde markt voor veiligheidskleppen

De markt is onderverdeeld in vier segmenten;

  • Op materiaal: Staal, legering, gietijzer, cryogeen en andere.
  • Op grootte: Minder dan 1″, 1″ tot 10″, 11″ tot 20″, en 20′ & hierboven.
  • Op eindgebruik: Olie & Gas, Energie & Energie, Chemicaliën, Voedingsmiddelen & Dranken, Water & Afvalwaterzuivering, en anderen.
  • Per regio Amerika, Europa, APAC en Rest van de Wereld.


Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7790

Regionale analyse van de wereldwijde markt voor veiligheidskleppen

Het onderzoek biedt inzicht in de markt per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld. De Noord-Amerikaanse markt voor veiligheidskleppen zal naar verwachting een belangrijke positie innemen in deze industrie. Veiligheidskleppen worden toegepast in de bouwsector voor het regelen van de vloeistofstroom in leidingen, watervoorziening en brandblussystemen. De groei van de bouwsector speelt een centrale rol in de expansie van de markt in deze regio.

Meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-equipment-market-2182

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bearing-market-2183

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-rice-milling-market-3566

https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-color-sorter-market-3569

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-wastewater-treatment-equipment-market-3960

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  safety valve market trends,safety valve market scope,safety valve market growth,safety valve market size,safety valve market share,safety valve market demands