header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Food Service Equipment-markt Bedrijfsinkomstenaandeel, belangrijkste drijfveer, industrietrends, hoogste omzetgroei, ontwikkelingsfactoren

Aug 11, 2023 12:35 PM ET

Wereldwijd overzicht van de markt voor voedselserviceapparatuur

Foodservice-apparatuur verwijst naar een breed scala aan apparaten, machines en gereedschappen die worden gebruikt in commerciële voedselbedrijven om voedsel te bereiden, koken, serveren en bewaren. Deze apparatuur is essentieel voor een soepele werking en efficiëntie van restaurants, hotels, cafetaria’s, cateringbedrijven en andere foodservicebedrijven.

Bovendien escaleren de toenemende toepassingsgebieden van foodservice-apparatuur in de hele voedselindustrie de marktgroei naar verdere hoogte. In zijn rapport over foodservice-apparatuur stelt Market Research Future (MRFR) dat de markt naar verwachting 32.014,0 miljoen dollar zal bereiken in 2022 en 45.046,9 miljoen dollar in 2030. MRFR stelt in zijn recente COVID 19-analyse van de wereldwijde markt voor foodserviceapparatuur ook dat de markt in de periode (2022-2030) ongeveer 5,0 AGR zou registreren.

Daarnaast stimuleert de snel groeiende voedingsmiddelenindustrie, waaronder bakkerij & snoepgoed, de groei van de markt. De toenemende vraag naar energie-efficiënte producten van quick-service restaurants en de verviervoudiging van ketenrestaurants geven een impuls aan de groei van de markt. De toegenomen wereldwijde vraag naar foodserviceapparatuur stimuleert fabrikanten van foodserviceapparatuur om meer nieuwe kwaliteitsproducten te ontwikkelen.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3776

Grote spelers:

Marktleiders op het gebied van foodserviceapparatuur zijn onder andere

  • Duke Manufacturing Co. Inc. (VS)
  • Meiko (Duitsland)
  • Tupperware Hobart Corporation (VS)
  • Manitowoc Company Inc. (VS)
  • Ali Group SpA (Italië)
  • Hoshizaki Electric Co, Ltd (Japan)
  • Dover Corporation (VS)
  • Fujimak Corporation (Japan)
  • Electrolux AB (Zweden)
  • Brands Corporation (VS)


Segmentatie van de wereldwijde markt voor Food Service-apparatuur

Het rapport is onderverdeeld in drie dynamieken;

  • Per product: Kookapparatuur, Opslag & Behandeling apparatuur, en anderen.
  • Naar toepassing: Full-Service Restaurants, Quick Service Restaurants, Cateraars, Hotels & Clubs, en anderen.
  • Per regio: Europa, Noord-Amerika, APAC en Rest-van-de-Wereld.


Verzoek om aanpassing @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3776

Regionale analyse

Het onderzoek biedt inzicht in de markt voor foodserviceapparatuur in verschillende regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. De markt voor foodserviceapparatuur in Azië-Pacific had in 2021 een waarde van USD 13.384,9 miljoen en zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken met een aanzienlijke Compound Annual Growth Rate (CAGR) gedurende de onderzoeksperiode. Deze groei wordt voornamelijk toegeschreven aan de stijgende vraag naar foodserviceapparatuur in de regio Azië-Pacific, gedreven door de snelle verwestering van eetgewoonten en de uitbreiding van de toeristische sector, met name in landen als Singapore, Maleisië, Indonesië en Australië. Naarmate meer klanten in de regio nieuwe culinaire ervaringen ontdekken en een smaak ontwikkelen voor diverse keukens, passen restaurants zich aan door een verscheidenheid aan keukens in hun menu op te nemen.

Meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/packaged-water-treatment-system-market-1804

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-purifier-market-2178

https://www.marketresearchfuture.com/reports/casino-gaming-equipment-market-8194

https://www.marketresearchfuture.com/reports/personal-protective-equipment-market-3826

https://www.marketresearchfuture.com/reports/printing-machinery-market-11855

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Food Service Equipment Market,Food Service Equipment Market share,Food Service Equipment Market size,Food Service Equipment Market trends,Food Service Equipment Market demands,Food Service Equipment Market growth,Food Service Equipment Market analysis