header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoge vraag naar industriële & speciale gassen stimuleert de markt voor luchtsplitsingsinstallaties

Aug 11, 2023 12:25 PM ET

Markt Overzicht

Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde markt voor luchtsplitsingsinstallaties USD 8,13 miljard zal bedragen, met een CAGR van 5rom 2021-2027 (prognoseperiode).

De markt voor luchtsplitsingsinstallaties is gestaag gegroeid als gevolg van verschillende factoren, zoals industriële expansie, toenemende vraag naar industriële gassen en technologische vooruitgang. Luchtsplitsingsinstallaties zijn kritieke faciliteiten die worden gebruikt om atmosferische lucht te scheiden in zijn primaire componenten, voornamelijk stikstof, zuurstof en argon, samen met andere zeldzame gassen. Deze gassen vinden uitgebreide toepassingen in verschillende industrieën, waaronder de chemische industrie, metaalproductie, gezondheidszorg, elektronica en energie.

Download gratis een PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1997

Segmentatie van de markt

De wereldwijde industrie voor luchtscheidingsinstallaties is onderverdeeld in type, proces, gas en toepassing.

  • Per type is de wereldwijde markt voor luchtscheidingsinstallaties onderverdeeld in minder dan 20000 m3/u, 20.000-40.000 m3/u, 40.000-80.000 m3/u en meer dan 80.000 m3/u.
  • Per proces is de wereldwijde markt voor luchtscheidingsinstallaties onderverdeeld in cryogene destillatieprocessen en niet-cryogene destillatieprocessen.
  • Per gas is de wereldwijde luchtsplitsingsmarkt onderverdeeld in stikstof, zuurstof en andere.
  • Op basis vande toepassing is de wereldwijde markt voor luchtsplitsingsinstallaties onderverdeeld in chemische industrie, olie- en gasindustrie, papier, metallurgie en andere.


Belangrijkste spelers

  • Linde AG
  • Air Liquide SA
  • Praxair, Inc.
  • Air Products and Chemicals, Inc.
  • Taiyo Nippon Sanso Corporation
  • Messer Groep GmbH
  • Universele industriële gassen
  • Enerflex Ltd.
  • Technex Ltd.
  • Gas Engineering LLC.


Aanvraag voor maatwerk @

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1997

Regionale analyse

APAC leidt de wereldmarkt

Azië-Pacific leidde de wereldmarkt in 2018, gevolgd door Noord-Amerika en Europa. In Azië en de Stille Oceaan is er een toenemende behoefte aan hoogzuivere industriële gassen vanuit eindgebruikerssectoren zoals de olie- en gasindustrie, de chemische en petrochemische industrie. Daarnaast wordt de behoefte aan luchtsplitsingsinstallaties in de regio Azië-Pacific gestimuleerd door de strenge veiligheids- en milieuregels in de gezondheidszorg en de groeiende vraag naar fotovoltaïsche producten.

Noord-Amerika volgt APAC

Noord-Amerika staat bekend als een van de toonaangevende fabrikanten en distributeurs van zuurstof van hoge zuiverheid, cilindervulinstallaties en diverse gasgeneratoren voor medische, industriële en andere toepassingen. Linde Noord-Amerika investeert bijvoorbeeld in een nieuwe vergassingstrein en aanvullende apparatuur en faciliteiten. Tijdens de projectieperiode zal dit waarschijnlijk de vraag naar luchtscheidingsinstallaties in de regio vergroten.

Meer gerelateerde rapporten –

https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-equipment-market-2182

https://www.marketresearchfuture.com/reports/food-waste-management-market-4343

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-guided-vehicle-market-7751

https://www.marketresearchfuture.com/reports/casino-gaming-equipment-market-8194

https://www.marketresearchfuture.com/reports/injection-molding-machinery-market-10943

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Air Separation Plants Market trends,Air Separation Plants Market scope,Air Separation Plants Market growth,Air Separation Plants Market demands,Air Separation Plants Market size,Air Separation Plants Market share,Air Separation Plants Market analysis