header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Private LTE-markt ter waarde van USD 19.252,4 miljoen, groeit met 12,90 AGR tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 11, 2023 1:00 AM ET

Marktoverzicht:

In het nieuwste rapport van Market Research Future (MRFR) wordt in een uitgebreid onderzoek de Private LTE-markt onder de loep genomen. De analyse omvat verschillende dimensies, waaronder technologie, diensten, professionele diensten, spectrumband, toepassing en regio, met een prognose tot 2032. Prognoses geven aan dat de wereldwijde private LTE-markt tegen 2032 naar verwachting een waarde van ongeveer USD 19.252,4 miljoen zal bereiken, met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 12,90 voor de prognoseperiode 2023-2032.

Belangrijkste spelers:

Vooraanstaande spelers uit de industrie die in het rapport over de private LTE-markt worden geprofileerd, zijn onder andere:

  • Nokia Corporation (Finland)
  • LM Ericsson (Zweden)
  • Qualcomm Incorporated (VS)
  • ARRIS International Limited (VS)
  • Sierra Wireless (Canada)
  • Future Technologies, LLC (VS)
  • Boingo Wireless, Inc (VS)
  • Verizon (VS)
  • Cisco Systems, Inc (VS)
  • SAMSUNG (Zuid-Korea)
  • Casa Systems (VS),
  • General Dynamics Mission Systems, Inc (VS)
  • Huawei Technology Co. Ltd (China)
  • NetNumber Inc (Nederland)

Klik hier voor het Premium-rapport

Omvang van het rapport – Private LTE Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2032

USD 19.252,4 miljoen

CAGR tijdens 2023-2032

12.90%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Marktsegmentatie:

De wereldwijde private LTE-markt is onderverdeeld op basis van toepassing, spectrumband, professionele diensten, diensten en technologie.

Qua technologie zal TDD de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Wat diensten betreft, zullen professionele diensten de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Bij de professionele diensten zullen de ondersteunende & onderhoudsdiensten de markt tijdens de prognoseperiode aanvoeren.

Qua spectrumband zal de markt voor niet-gelicentieerde/gedeelde diensten tijdens de prognoseperiode het leeuwendeel van de markt in handen hebben.

Per toepassing zal de veiligheidsmonitoring van werknemers het grootste marktaandeel hebben in de voorspellingsperiode.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Drivers :

Toenemende vraag naar draadloze netwerken onder invloed van zakelijke behoeften De toename van de behoefte aan snel internet is een direct gevolg van de snelle technologische ontwikkelingen, waaronder kunstmatige intelligentie, het internet der dingen (IoT) en automatisering. Bedrijven zetten hun activiteiten steeds meer om naar verschillende digitale platforms, zoals cloudinfrastructuur en industriële automatisering, waardoor de behoefte aan draadloze netwerken die een betere beveiliging bieden voor internetconnectiviteit en datatransmissie toeneemt. Tegen deze achtergrond wint private LTE-technologie aan belang. Bovendien dwong de COVID-19 pandemie een aanzienlijk aantal werknemers op afstand, wat de noodzaak onderstreept van betrouwbare en betaalbare internetconnectiviteit om dagelijkse taken vanuit huis te ondersteunen. Deze factoren dragen samen bij aan de groei van de wereldwijde private LTE-markt.

Kansen :

Een belangrijke factor die bijdraagt aan de positieve vooruitzichten voor de sector is de aanzienlijke wereldwijde uitbreiding van de telecommunicatiesector. Private LTE zorgt voor hogere gegevensoverdrachtssnelheden en een grotere bandbreedte, waardoor problemen met instabiele internetverbindingen tijdens video- en audiogesprekken effectief worden aangepakt.

COVID-19 Analyse :

Hoewel de publieke en private sectoren van opkomende landen samenwerkten om de aanleg van LTE-infrastructuur te versnellen, had de COVID-19-epidemie geen effect op de expansie van de markt. Vanwege de COVID-19-epidemie werkten praktisch alle ondernemingen vanuit hun huis of plaats van herkomst. Thuiswerken (WFH) en de digitale revolutie van organisaties zijn twee factoren die cruciaal zijn gebleken voor de opkomst van de privéTE.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (196 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) PrivéLTE-markt -https://www.marketresearchfuture.com/reports/private-lte-market-7957

Regionale analyse:

Noord-Amerika leidt de Private LTE-markt

Noord-Amerika nam in 2021 de leiding op de private LTE-markt, dankzij een sterke aanwezigheid van 5G-netwerken en een toenemend gebruik van AI en slimme verbonden apparaten. De regio biedt een platform voor serviceproviders om geavanceerde hogesnelheidsinternettechnologieën in te zetten vanwege de stijgende vraag naar unieke netwerkattributen, de digitalisering van bedrijven en de toegankelijke inzet van gedeeld spectrum zonder licentie & in private LTE.

Veelbelovende groei in APAC’s Private LTE-markt

Azië-Pacific (APAC) zal naar verwachting een opmerkelijke groei doormaken in de private LTE-markt als gevolg van de robuuste economische expansie en de voortdurende groei van de telecomindustrie. Dit stimuleert aanzienlijke private LTE-investeringen door bedrijven om de groei en productiviteit te verbeteren. Factoren zoals digitale transformatie, cloudadoptie, technologische vooruitgang in het MKB en upgrades van telecomnetwerken zoals 5G dragen bij aan het marktpotentieel van APAC.

Overheidsinitiatieven en industrie stimuleren groei

Overheidsinitiatieven ter ondersteuning van openbare veiligheidsoplossingen door middel van smart cities-programma’s en snelle investeringen door binnenlandse leveranciers voor speciale netwerkinfrastructuur zullen de marktgroei stimuleren. Grote productielanden zoals China en Japan spelen een cruciale rol bij de productie van elektronische, informatieve en autogoederen.

Gerelateerd rapport:

IT Asset Disposition (ITAD) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overplatform voor de ontwikkeling van mobiele toepassingen – Wereldwijde prognose 2032

Field Service Management (FSM) marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorbedrijfsvideo – wereldwijde prognose 2032

Uitbreiding van private LTE in APAC:

De toename van M2M-communicatie, het wijdverspreide gebruik van smartphones en het toenemende gebruik van IoT-platforms in sectoren zoals de gezondheidszorg, het transport en de productie stimuleren de uitbreiding van private LTE. Bedrijven zoeken privé IoT-netwerken om apparaten te integreren voor een betere beveiliging en betrouwbaarheid. Telecombedrijven en overheidsinstellingen stimuleren ook de invoering van private LTE in bedrijfskritische toepassingen.

Industrie updates :

Februari 2023- Er is een verlenging van drie jaar aangekondigd van de wereldwijde samenwerking tussen Nokia en Kyndryl op het gebied van edge, met een focus op industrie 4.0 en de ontwikkeling van private LTE & 5G-technologie voor draadloze netwerken.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en neem datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Private LTE Market,Private LTE Market Share,Private LTE Market Size,Private LTE Market Trends,Private LTE Market Growth,Private LTE Market Insights,Private LTE Market Demand,Private LTE Market Reports,Private LTE Market Research