header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Prognoses voor de omvang van de markt voor voertuigen op aardgas wijzen op een stijging van USD 48,11 miljard in 2023 naar een verwachte USD 96,57 miljard tegen het jaar 2032

Aug 11, 2023 3:11 PM ET

De markt voor auto’s op aardgas (NGV) is een segment in ontwikkeling binnen de auto-industrie dat een alternatieve brandstofoplossing biedt die zowel milieuvriendelijk als economisch levensvatbaar is. NGV’s zijn voertuigen die gecomprimeerd aardgas (CNG) of vloeibaar aardgas (LNG) als brandstofbron gebruiken, waardoor de uitstoot en brandstofkosten dalen in vergelijking met traditionele benzine- of dieselvoertuigen. Dit overzicht biedt inzicht in de belangrijkste aspecten, trends en invloeden die de Automotive NGV-markt vormgeven.

In 2022 bedroeg de waardering van de Micromotor-markt ongeveer 44,1 miljard dollar. Vooruitkijkend is de Micromotor-marktsector klaar voor substantiële groei, met projecties die een stijging aangeven van USD 48,11 miljard in 2023 naar een verwachte USD 96,57 miljard in het jaar 2032. Dit groeitraject betekent een opmerkelijk samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,10 tijdens de voorspellingsperiode van 2023 tot 2032.

Automotive NGV’s zijn voertuigen die rijden op gecomprimeerd of vloeibaar aardgas, een schoner verbrandingsalternatief voor conventionele fossiele brandstoffen. NGV’s dragen bij aan een lagere uitstoot van broeikasgassen en luchtverontreinigende stoffen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor wie op zoek is naar duurzamere transportkeuzes.

Vraag een gratis voorbeeldverslag aan via
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5750

De belangrijkste bedrijven op de markt voor micromotoren zijn

  • Mabuchi Motor Co Ltd
  • Nidec Corporation
  • Buhler Motor GmbH
  • Johnson Electric Holdings Limited
  • Maxon Motor AG
  • Arc Systems Inc.
  • ABB Groep

Groei van de markt en beïnvloeders: De groei van de Automotive NGV markt wordt beïnvloed door verschillende factoren:

Milieuoverwegingen: NGV’s worden gezien als een schoner alternatief voor benzine- en dieselvoertuigen en sluiten aan bij de wereldwijde drang naar minder uitstoot en een betere luchtkwaliteit.

Besparingen op brandstofkosten: Aardgas is vaak betaalbaarder dan benzine of diesel, wat economische voordelen oplevert voor consumenten en wagenparkbeheerders.

Stimulansen van de overheid: Veel regeringen bieden stimulansen en subsidies om het gebruik van NGV’s aan te moedigen als onderdeel van hun inspanningen om schonere transportopties te promoten.

Belangrijkste trends:

Overname door wagenparken: NGV’s genieten vaak de voorkeur van commerciële wagenparken, zoals taxi’s, bussen en bestelwagens, omdat ze veel brandstof kunnen besparen.

Ontwikkeling van de infrastructuur: De beschikbaarheid van tankinfrastructuur, zoals CNG- of LNG-stations, is cruciaal voor een bredere toepassing van NGV’s.

Aardgasmotoren: Fabrikanten ontwikkelen motoren die geoptimaliseerd zijn voor de verbranding van aardgas, waardoor de prestaties en efficiëntie verbeteren.

Vraag naar maatwerk@
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/5750

Uitdagingen:

Infrastructurele beperkingen: Het gebrek aan een wijdverspreide infrastructuur voor het tanken van CNG of LNG kan het gemak en de toegankelijkheid van NGV’s voor individuele consumenten beperken.

Actieradius van het voertuig: Door de energiedichtheid van aardgas hebben NGV’s mogelijk een kleinere actieradius dan benzine- of dieselvoertuigen.

Marktbewustzijn: Het vergroten van het bewustzijn over de voordelen van NGV’s en het wegnemen van mythes of misvattingen over aardgas als brandstof is een uitdaging.

Vooruitzichten voor de toekomst: De verwachting is dat de markt voor aardgasauto’s zal blijven groeien naarmate meer landen prioriteit geven aan schoner transport en energiediversificatie. Vooruitgang op het gebied van technologie en infrastructuurontwikkeling zal waarschijnlijk een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de markt.

Micromotor marktsegmentatie

Micromotor toepassingsvooruitzichten

  • Auto
  • Medische apparatuur
  • Industriële Automatisering
  • Vliegtuigsysteem
  • Bouw & Mijnbouw
  • Landbouwmachines
  • 3D printer systeem

Micromotor Type Vooruitzichten

  • AC-Motor
  • DC-motor

Vooruitzichten Micromotor Technologie

  • Geborsteld
  • Borstelloos

Vooruitzicht stroomverbruik micromotor

  • <11V
  • 12-24V
  • 25-48V
  • >48V

Bekijk onze meer rapporten over auto’s!

Automotive-draadsysteem markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-steer-by-wire-system-market-6389

Automotive Voorruit Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-windshield-market-4956

Markt voor automatische grootlichtregeling@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automatic-high-beam-control-market-8323

Smart Parking-markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-parking-market-2323

Automotive Zonnedak Markt@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-sunroof-market-7679

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek aan te bieden aan klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99,

5Th Floor New York,

NY 10013 Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https: //www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Automotive Natural Gas Vehicle Market,Automotive Natural Gas Vehicle Market Size,Automotive Natural Gas Vehicle Market Scope,Automotive Natural Gas Vehicle Market Share,Automotive Natural Gas Vehicle Market Trends