header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aardgas Vloeibaar Marktomvang, Aandeel, Groei, Industrieanalyse tot 2032

Aug 13, 2023 3:01 PM ET

Inzichten over de toekomst van marktonderzoek:

De componenten van aardgas die in vloeibare vorm zijn gecondenseerd, worden aardgasvloeistoffen genoemd. Dit kan gebeuren als onderdeel van het winningsproces in regio’s waar faciliteiten zijn, of het kan gebeuren in verschillende soorten fabrieken door middel van absorptie-, condensatie- of andere processen. Daarnaast zijn aardgasvloeistoffen, vaak bekend als NGL’s, een ander type fossiele koolwaterstof. Net als aardgas en ruwe olie bestaan NGL’s uit de fundamentele chemische componenten waterstof en koolstof.

Er zijn verschillende soorten Natural Gas Liquid Market, waaronder ethaan, propaan, butaan, isobutaan en pentaan, en elk van deze NGL’s heeft een specifieke functie waarvoor het het meest geschikt is. Deze aardgasvloeistoffen kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, variërend van de productie van petrochemicaliën en kunststoffen tot de levering van de broodnodige energie voor woningverwarming in koudere klimaten tijdens de wintermaanden. Een van de belangrijkste toepassingen voor deze aardgasvloeistoffen is als grondstof voor grote industrieën.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10887

Snelle verstedelijking en industrialisatie zijn twee van de belangrijkste factoren die de vraag naar vloeibaar aardgas stimuleren. De groeiende landen hebben energie nodig en aardgas is essentieel voor de productie van energie. De groei van de economie en de toenemende verstedelijking zorgen voor een snelle expansie en transformatie van de energiebehoefte. China en India zijn de afgelopen decennia de twee grootste verbruikers van aardgas ter wereld geweest. Hun stijgende behoefte aan aardgas wordt gestimuleerd door de snelle verstedelijking en industrialisatie.

Belangrijkste hoofdrolspelers:

  • BP PL.C.
  • Chevron Corporation
  • ConocoPhillips Vennootschap
  • Devon Corporation
  • Exxon Mobil Corporation
  • Lukoil
  • Occidental Petroleum Corporation
  • Range Bedrijven
  • Saoedi-Arabische Oliemaatschappij
  • Shell

Analyse van de regio:

De markt voor aardgasvloeistoffen in de wereld is op basis van geografische locatie onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Het grootste deel van de markt werd bijgedragen door Noord-Amerika. Gedurende de beschouwde periode wordt verwacht dat Azië-Pacific de grootste CAGR zal hebben.

Omdat er veel opkomende landen zijn in het APAC-gebied, is er een enorme hoeveelheid onbenut potentieel voor de groei van de vele bedrijven die er bestaan. Een van de bedrijfstakken die floreert als gevolg van dit patroon is de aardgassector, die een aanzienlijke expansie doormaakt. Er wordt verwacht dat de groeiende bevolking van de regio, in combinatie met verbeteringen in nieuwe technologieën en goederen, deze locatie in de komende jaren een aantrekkelijke locatie zal maken voor de ontwikkeling van vloeibaar aardgas.

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10887

De omvang van de markt voor vloeibaar aardgas werd gedomineerd door de verkoop in Noord-Amerika, dat het grootste marktaandeel had. Van alle landen waren de Verenigde Staten de grootste verbruiker, goed voor iets meer dan een derde van het totale verbruik. Dit was te danken aan het feit dat het land een grote bevolking heeft. De behoefte aan verwerking en transport van gasreserves was de belangrijkste kracht achter het hoge verbruik in Noord-Amerika. Daarnaast is er een grote vraag naar aardgasvloeistoffen (NGL’s), vooral propaan, als grondstof in de petrochemische industrie en de kunststoffensector.

Overzicht van de marktsegmenten

De wereldwijde markt voor aardgasvloeistoffen is onderverdeeld in ethaan, propaan, isobuteen en aardgasbenzine, afhankelijk van het type product dat wordt verkocht. Als gevolg van een groeiende vraag naar ethaan in verschillende sectoren, zal ethaan naar verwachting het grootste marktaandeel innemen in de aardgasvloeistofindustrie in de wereld in het jaar 2020.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/natural-gas-liquid-market-10887

Residentieel, commercieel en industrieel zijn de drie submarkten die samen de toepassingsgerichte divisie vormen van de wereldwijde markt voor vloeibaar aardgas. Door de snelle verstedelijking en industrialisatie in ontwikkelingslanden zal de industriële sector naar verwachting het grootste marktaandeel innemen in de wereldwijde markt voor aardgasvloeistoffen tegen het jaar 2020.

Meer gerelateerde rapporten

Valve Remote Control System markttrends

Marine VFD markttrends

elektrische motoren marktwaarde

Shunt condensator markttrends

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Natural Gas Liquid,Natural Gas Liquid Market,Natural Gas Liquid Market Share,Natural Gas Liquid Market Research Report,Natural Gas Liquid Market Size,Natural Gas Liquid Market Trends