header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Biomassavergassingsmarkt zal tegen 2032 een uitgebreide groei kennen

Aug 13, 2023 3:17 PM ET

Marktoverzicht

Biomassa wordt verkregen uit organisch materiaal zoals dierlijk of plantaardig afval. Het wordt omgezet in een brandbaar gasmengsel via het vergassingsproces van biomassa.

De energie die vrijkomt bij dit proces wordt gebruikt voor het opwekken van elektriciteit, koken, transport en verwarming. Biomassa is een effectief alternatief voor elektriciteitsopwekking op basis van steenkool.

Biomassavergassing wordt gebruikt om biomassa om te zetten in waterstof en koolmonoxide met behulp van zuurstof, warmte, kooldioxide en stoom. De vergassing begint met devolatilisatie, gevolgd door verbranding en reductie.

Tijdens de COVID-19 periode werd de Biomassavergassingsmarkt geconfronteerd met een uitdagende situatie.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7313

In 2020 werden verschillende beperkingen opgelegd, zoals stillegging, sociale afstand, afsluiting en andere restricties, die de groei van de markt beïnvloedden. De markt verloor zijn investeerders en projecten werden uitgesteld als gevolg van de lockdown. Bovendien had de markt ook te kampen met productiviteitsproblemen, dalende verkoopcijfers, transportproblemen, gebrek aan arbeidskrachten, enz. Daarom heeft de pandemie de toeleveringsketen van de Biomassavergassingsmarkt verstoord.

De belangrijkste factoren die de biomassavergassingsmarkt stimuleren, zijn de verhoogde uitstoot van broeikasgassen, de bezorgdheid om het milieu en de hogere adoptie van milieuvriendelijke energiebronnen. Daarom zal de wereldwijde markt tijdens de onderzoeksperiode een hogere groeisnelheid verwerven.

De markt voor biomassavergassing zal een aanzienlijke waarde en een CAGR van 8,50% bereiken in de voorspelde periode tegen 2030.

Belangrijkste spelers:

  • ThyssenKrupp AG
  • Siemens
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd
  • Sedin Engineering Company Limited
  • Cb & l
  • General Electric, Kbrinc
  • Air Liquide
  • Synthesis Energy Systems Inc.
  • Royal Dutch Shell Plc, en anderen

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7313

Marktsegmenten

De markt voor biomassavergassing is onderverdeeld in belangrijke toepassingen en brandstoftypes.

Het toepassingssegment bestaat uit energie- en gasbrandstoffen, chemicaliën en vloeibare brandstoffen. De segmenten energie & gasbrandstoffen zullen een grotere marktomvang krijgen vanwege de grotere vraag naar energie en gasbrandstoffen wereldwijd.

Het brandstoftype segment van de markt bestaat uit dierlijk afval, hout en andere. Al deze brandstoftypen zullen de marktprestaties in de prognoseperiode verbeteren. Het brandstoftype segment zal een hogere groei doormaken door de grootste omvang van de markt te verwerven.

Regionale analyse

Op basis van de regionale groeianalyse laat de Biomassavergassingsmarkt een opmerkelijke groei zien in de belangrijkste regio’s over de hele wereld. De prominente regio’s zijn Azië-Pacific, Latijns-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika.

De Europese Unie heeft de afgelopen jaren het hoogste groeipercentage waargenomen. Verder wordt verwacht dat de markt in de toekomstige prognoseperiode een hoger aandeel zal verwerven. De toegenomen vraag naar biomassa in grote delen van de Europese regio stimuleert de regionale markt.

De regionale markt in Azië en de Stille Oceaan zal in de prognoseperiode een gematigde groei vertonen als gevolg van de toegenomen elektrificatie in de landelijke regio’s in opkomende landen zoals India en China.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/biomass-gasification-market-7313

Industrieel nieuws

In augustus 2021 nam Mitsubishi Power, een marktspeler, deel aan een onderzoek naar de ontwikkeling van een commerciële toeleveringsketen voor de productie van duurzame brandstof voor de luchtvaartsector uit vergassing van houtbiomassa en de integratie met FT-synthesetechnologie.

Spanner Re GmbH is, een in Duitsland gevestigd bedrijf toonaangevend fabrikant van biomassavergassingsinstallaties, onthulde zijn nieuwe lancering, genaamd de warmtekrachtkoppelingcentrale of nieuwe warmtekrachtkoppeling op basis van hout.

Meer verwante rapporten

Valve Remote Control System markttrends

Marine VFD markttrends

marktwaarde elektromotoren

Shunt condensator markttrends

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biomass Gasification,Biomass Gasification Market,Biomass Gasification Market Share,Biomass Gasification Market Research Report,Biomass Gasification Market Size,Biomass Gasification Market Trends