header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De gasturbinemarkt zal aanzienlijk groeien dankzij technologische innovaties in de periode 2023-2030

Aug 13, 2023 3:28 PM ET

Marktanalyse

Market Research Future (MRFR) voorspelt dat de wereldwijde gasturbinemarkt van 2023 tot 2030 (prognoseperiode) een AGR van 6,2 zal registreren.

Een gasturbine is een verbrandingsmotor die aardgas of andere vloeistoffen omzet in mechanische energie. Deze energie voedt vervolgens de generator die elektrische energie opwekt. Gasturbines hebben verschillende voordelen, zoals een hoge vermogen-gewichtsverhouding, een lage werkdruk en een lagere werkdruk dan de meeste zuigermotoren met hetzelfde vermogen. Turbines spelen een belangrijke rol in de vermindering van koolstofemissies.

Vergeleken met andere toepassingen voor energieopwekking op basis van verbranding hebben ze een lagere uitstoot. De wereldwijde vraag naar elektriciteit zal de komende jaren naar verwachting met bijna een derde van de huidige vraag stijgen. Belangrijke gasproducerende regio’s, zoals het Midden-Oosten, de VS en Rusland, maken een grote vernieuwing door in hun infrastructuur voor elektriciteitsopwekking om actief te streven naar elektriciteitsopwekking op basis van gas.

Deze veranderingen zullen de markt voor gasturbines stimuleren, samen met de noodzaak om koolstofemissies te minimaliseren.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3265

De beschikbaarheid van grote hoeveelheden aardgas in combinatie met relatief lagere prijzen, met name in Noord-Amerika, Thailand en China, heeft geleid tot een toename van elektriciteitsopwekking met behulp van een gasturbine. Volgens de EIA bedroegen de vraag naar en het aanbod van aardgas bijvoorbeeld gemiddeld 93,4 miljard kubieke voet per dag in de eerste helft van 2018, wat 12% hoger is dan de vraag in de eerste helft van 2017.

De wereldwijde gasturbine-industrie zal naar verwachting in hoog tempo stijgen tijdens de prognoseperiode, voornamelijk als gevolg van de strenge emissie-eisen voor gasturbines en de hausse in de productie van schaliegas. Volgens de EIA zal het snelle tempo van de technologische vooruitgang in de olie- en gassector resulteren in een toename van het aantal winningen per bron en een toename van de productie van schaliegas.

Volgens de EIA zal het aandeel van aardgas toenemen van 34% in 2018 tot 39 y 2050 door de groei in booractiviteiten. De stijging van de aardgasproductie zou dus een neerwaartse druk uitoefenen op de aardgasprijzen, wat zou leiden tot een stijging van het aandeel van aardgas in de elektriciteitsproductie. Dit zal naar verwachting de marktgroei van gasturbines wereldwijd stimuleren.

Concurrentielandschap

Lopende fusies en overnames, samen met stijgende O&O-uitgaven in duurzaamheid, efficiëntie en veelzijdigheid van producten door grote fabrikanten, zullen het scenario van de industrie aanvullen.

  • General Electric (VS)
  • Siemens (Duitsland)
  • Mitsubishi Heavy Industries Ltd. (Japan)
  • Alstom S.A (Frankrijk)
  • Kawasaki Heavy Industries
  • (Japan)
  • Bharat Heavy Electricals Limited. (India)
  • Ansaldo Energia, (Italië)
  • Rolls-Royce Holdings plc. (VERENIGD KONINKRIJK)
  • Harbin Electric Company Limited. (China)

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3265

COVID -19 Impact op de gasturbinemarkt

Er wordt voorspeld dat de industrie een lichte neergang zal meemaken als gevolg van de wereldwijde uitbraak van een nieuwe pandemie van het coronavirus. De productieactiviteiten liggen stil door een tekort aan arbeidskrachten. Dit heeft bijgedragen aan een grote daling van de vraag vanuit de eindgebruikerssectoren.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde gasturbinemarkt is gesegmenteerd op basis van capaciteit, technologie en toepassing.

Op basis van capaciteit is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in tot 200 MW en meer dan 200 MW.

Op basis van technologie is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in open cyclus en gecombineerde cyclus. Het segment van de open cyclus wordt aangedreven door factoren zoals een lagere opwarmtijd, lichtgewicht, compact formaat, operationele veelzijdigheid, snelle start en minder afhankelijkheid van koelwater.

Op basis van toepassing is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in energieopwekking, industrie en luchtvaart. Energieopwekking zal naar schatting de grootste markt zijn tijdens de prognoseperiode als gevolg van de groeiende vraag naar energie in combinatie met positieve regelgeving ten aanzien van de integratie van duurzame energie-infrastructuur.

Regionale analyse

Per regio is de wereldwijde gasturbinemarkt onderverdeeld in Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

APAC leidt de wereldmarkt

De regio Azië-Pacific is de grootste gasturbinemarkt. Snelle industrialisatie, verstedelijking en sterke economische groei in landen als India en China zullen de gasturbine-industrie stimuleren.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/gas-turbine-market-3265

Samenvatting

De wereldwijde gasturbinemarkt zal van 2016 tot 2023 (prognoseperiode) naar verwachting een AGR van 4,80 registreren. De wereldwijde vraag naar elektriciteit neemt toe en is de afgelopen twee decennia verdubbeld. Naar verwachting zal de vraag naar elektriciteit de komende 25 jaar twee keer zo snel stijgen als de totale vraag naar energie. Bovendien zal de ontwikkeling van technologie die leidt tot een toename in de productie van schaliegas, samen met de voorstellen van verschillende landen om de elektriciteitsopwekking op basis van kolen uit te faseren en te vervangen door een gasgestookte elektriciteitscentrale, waarschijnlijk dienen als een stimulans voor de markt.

Gerelateerde rapporten

De markt voor olie- en gasscheiders

Aandeel in de markt voor hefeilanden

SCADA-markttrends voor olie& Gas

Trends in de markt voor olieveldmantelspoelen

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Gas Turbine,Gas Turbine Market,Gas Turbine Market Share,Gas Turbine Market Research Report,Gas Turbine Market Size,Gas Turbine Market Trends