header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële luchtcompressoren zal naar verwachting groeien met 63,9 miljard USD tegen een CAGR van 7,02 in 2030.

Aug 13, 2023 2:57 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren naar verwachting een CAGR van ~7,02 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan 63,9 miljard USD in 2030.

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren verwijst naar de wereldwijde vraag naar, levering van en handel in luchtcompressoren die zijn ontworpen voor gebruik in industriële toepassingen. De markt omvat verschillende soorten luchtcompressoren zoals zuiger-, schroef- en centrifugale compressoren.

Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren stimuleren zijn onder andere de toenemende vraag naar energiezuinige en betrouwbare persluchtsystemen, de toenemende industrialisatie in ontwikkelingslanden en de toenemende investeringen in de bouw- en productiesector.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2075

De COVID-19 pandemie heeft een grote invloed gehad op de wereldwijde markt voor industriële compressoren. De pandemie heeft verstoringen veroorzaakt in toeleveringsketens, de vraag naar industriële producten en diensten verminderd en geleid tot een afname van de wereldwijde economische activiteit. Als gevolg daarvan is ook de vraag naar industriële luchtcompressoren beïnvloed.

Tijdens de eerste stadia van de pandemie moesten veel productiefaciliteiten, bouwterreinen en andere industriële activiteiten tijdelijk worden stilgelegd, wat leidde tot een daling van de vraag naar industriële luchtcompressoren.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Atlas Copco (Zweden)
  • Danfoss (Denemarken)
  • Ingersoll-Rbd Plc (Ierland)
  • GE Oil and Gas (VS)
  • Hitachi Ltd (Japan)
  • Sullair LLC (VS)
  • Gardner Denver (VS)
  • Elloitt Group Ltd. (VS)
  • Kirloskar Pneumatics Co. Ltd. Ltd. (India)
  • Sulzer AG (Zwitserland)

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2075

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific heeft een grote en snelgroeiende productiesector, die de vraag naar industriële luchtcompressoren in verschillende industrieën, waaronder de auto-industrie, de bouw en de elektronica, stimuleert.

De toenemende vraag naar energie-efficiënte en betrouwbare persluchtsystemen, samen met de stijgende investeringen in infrastructuur en productie in de regio, zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor industriële luchtcompressoren in de regio Azië-Pacific stimuleren.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-air-compressor-market-2075

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor industriële luchtcompressoren is onderverdeeld in type, compressor en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in dynamische en verdringercompressoren.

Op basis van de compressor is de markt onderverdeeld in oliegesmeerd en olievrij.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in olie en gas, chemie en petrochemie, voedingsmiddelen en dranken, metaal en mijnbouw en automobiel.

Meer gerelateerde rapporten

Markttrends industriële tandwielkasten

Markt voor kritisch vermogen en koeling

Geavanceerde lithium-ionbatterijen markttrends

Maritieme brandstofoptimalisatie markttrends

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Industrial Air Compressor,Industrial Air Compressor Market,Industrial Air Compressor Market Share,Industrial Air Compressor Market Research Report,Industrial Air Compressor Market Size,Industrial Air Compressor Market Trends