header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor stroomonderbrekers zal naar verwachting 13,54 miljard USD bereiken met een AGR van 6,32 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Aug 13, 2023 2:02 PM ET

Markt Overzicht

De wereldwijde markt voor stroomonderbrekers is geregistreerd om ongeveer USD 13,54 miljard aan marktomvang te genereren tegen 2032 en is verder geregistreerd om een CAGR van 6,32 tussen de voorspelde periodes van 2023 tot 2032 te verwerven.

De vraag naar stroomonderbrekers groeit vanwege de toenemende behoefte aan een veilige werking en hoge betrouwbaarheid van sub-stationapparatuur. Er zijn echter verschillende redenen die bijdragen aan de groei van de markt voor stroomonderbrekers, waaronder toenemende investeringen in de duurzame energie-industrie en een hoge vraag naar stroom in de residentiële, industriële en commerciële sectoren.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/921

Belangrijkste spelers:

  • Schneider Electric
  • Toshiba
  • Siemens
  • ABB
  • Meidensha
  • Mitsubishi Electric
  • TE Connectiviteit
  • CG Vermogen
  • XIGAO Groep
  • Industriële oplossingen,
  • LS ELECTRIC
  • Larsen & Toubro
  • Huayi Elektrisch

Segmentatie van de markt

Volgens het rapport over de wereldmarkt voor stroomonderbrekers wordt deze markt gesegmenteerd op basis van type, eindgebruikers en spanning.

Op basis van het type segment is de wereldwijde markt voor stroomonderbrekers onderverdeeld in binnenstroomonderbrekers en buitenstroomonderbrekers. Van alle stroomonderbrekers zal het segment van de buitenstroomonderbrekers naar schatting een grote bijdrage leveren aan de wereldwijde markt tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende installaties van wind- en zonne-energiecentrales. De wereldwijde markt van vermogensschakelaars is onderverdeeld op basis van eindgebruikers zoals transmissie en distributie, hernieuwbare energiebronnen, energieopwekking en spoorwegen. Transmissie en distributie zullen naar verwachting het grootste marktaandeel genereren in de voorspellingsperiode vanwege de toenemende vervanging van verouderde infrastructuren en de vraag naar elektriciteit.

Op basis van het spanningssegment is de wereldmarkt voor vermogensschakelaars onderverdeeld in midden- en hoogspanning. Van alle wordt voorspeld dat het hoogspanningssegment het grootste marktaandeel voor stroomonderbrekers zal registreren tijdens de onderzoeksperiode vanwege de toenemende investeringen in het elektrische transmissienetwerk.

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/921

Regionale analyse

Regionaal gezien is de wereldwijde markt voor stroomonderbrekers verspreid over Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Tijdens de prognoseperiode neemt de Aziatisch-Pacifische markt een dominante positie in op de wereldmarkt voor stroomonderbrekers. De steun van landen als China draagt in hoge mate bij aan de groei van de markt in Azië-Pacific. Deze regio heeft groeimogelijkheden op de markt vanwege de stijgende vraag naar hernieuwbare energie. Er is vastgesteld dat deze regio de nadruk heeft gelegd op hoge belastingsverlagingslijnen die de marktgroei in de regio stimuleren.

Bovendien speelt de Noord-Amerikaanse markt ook een belangrijke rol op de wereldmarkt door een aanzienlijk marktaandeel te genereren tijdens de evaluatieperiode als gevolg van de grootste fabrikanten van stroomonderbrekers zoals Powell (VS) en anderen. Daarnaast stimuleren de vervanging van oude netwerkinfrastructuur, toenemende innovatie en de lancering van nieuwe producten de groei van de regionale markt.

Verder wordt voorspeld dat een van de opkomende regionale markten van stroomonderbrekers in Europa een hoge expansiesnelheid zal verwerven tijdens de geschatte periode. In deze regio zullen de stijgende bevolking en de toenemende vraag naar energie naar verwachting de Europese regionale markt stimuleren.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/circuit-breaker-market-921

Marktgroei van vermogensschakelaars

Snelle verstedelijking en industrialisatie: Omdat verstedelijking en industrialisatie wereldwijd blijven versnellen, is er een toenemende behoefte aan betrouwbare en efficiënte elektrische distributiesystemen. Stroomonderbrekers spelen een cruciale rol in het garanderen van de veiligheid en stabiliteit van deze systemen, wat hun toepassing in zowel de residentiële als de industriële sector stimuleert.

Integratie van hernieuwbare energie: De verschuiving naar hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, heeft geleid tot de integratie van complexe elektrische systemen in het elektriciteitsnet. Stroomonderbrekers zijn essentiële onderdelen voor het beheer van de intermitterende aard van de opwekking van hernieuwbare energie en voor de stabiliteit van het net.

Modernisering van de infrastructuur: Veel landen investeren in de modernisering en opwaardering van hun verouderde elektrische infrastructuur. Dit omvat de vervanging van verouderde stroomonderbrekers door nieuwere, technologisch meer geavanceerde modellen die een betere bescherming en bewakingsmogelijkheden bieden.

Groeiende vraag naar slimme netwerken: De implementatie van intelligente netwerken, die real-time bewaking en controle van de elektriciteitsdistributie mogelijk maken, stimuleert de toepassing van intelligente stroomonderbrekers. Deze intelligente stroomonderbrekers kunnen automatisch storingen detecteren, getroffen gebieden isoleren en de stroomtoevoer sneller herstellen.

Industrieel nieuws

In januari 2020 werd C & S Electric overgenomen door Siemens om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar elektrificatieproducten. Deze overname heeft een aanzienlijke omvang en omvat de Indiase activiteiten van C & S Electric op het gebied van laag- en middenspanningsstroomrails, componenten en panelen voor laagspanningsschakelaars, en meet- en beveiligingsapparatuur.

Meer gerelateerde rapporten – Smart Transformers

Slimme transformatoren markttrends

Microbiële verbeterde oliewinning

Trends in de zijspoormarkt

Groei van de markt voor Coriolismeters

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Circuit Breaker,Circuit Breaker Market,Circuit Breaker Market Share,Circuit Breaker Market Research Report,Circuit Breaker Market Size,Circuit Breaker Market Trends