header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van biobrandstoffen zal naar verwachting 330,21 miljard USD bereiken tegen 2030 met een AGR van 10,14

Aug 13, 2023 2:16 PM ET

Markt Overzicht

Tegen 2030 zal de markt voor biobrandstoffen naar schatting een CAGR van 10,14 nd een waarde van 330,21 miljard USD registreren. In 2021 bedroeg de waarde van de markt 130,21 miljard USD. Biobrandstoffen zijn afkomstig van anaerobe vergisting van huishoudelijk, commercieel, industrieel en plantaardig afval.

De voortdurend groeiende vraag naar duurzame en betrouwbare energie als gevolg van de toenemende aandacht voor milieuvriendelijke schone energiebronnen zal de vraag naar de markt stimuleren. Biobrandstoffen die het grootste deel van de industrie uitmaken zijn ethanol en biodiesel in de sector van het wegtransport. De snelle onttrekking van fossiele brandstoffen aan de zich ontwikkelende wereldbevolking en het milieubeleid om de wereld schoon en groen te maken, stimuleren de markt.

Biobrandstoffen worden met winst toegepast in de auto-, spoorweg-, scheepvaart- en commerciële verwarmingsprocessen. Hierdoor zullen de marktinkomsten blijven stijgen en in hetzelfde tempo blijven groeien. Vloeibare biobrandstoffen zoals afvalolie, vetten en lignocellulose zijn goede opties voor industrieën als de luchtvaart en de scheepvaart.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2933

Naast alle drijvende factoren van de markt, ervaart de markt ook een aantal beperkende factoren die de groeisnelheid zouden kunnen beïnvloeden. Het bewustwordingssegment in de ontwikkeling van distributiekanalen dat het tempo van de grondstofgeneratie overtreft, belemmert de markt. Het gebrek aan overheidsregels voor vloeibare biobrandstoffen is een enorme uitdaging voor de markt om aan te pakken. In juli 19 werd het reizen stilgelegd, werden luchtvaartmaatschappijen aan de grond gehouden en werd zelfs het reizen door de stad stopgezet met de wijziging van de thuiswerkregels voor werknemers.

De overheid nam deze maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Door de afsluiting was er een enorme daling in transportbrandstoffen, wat gevolgen had voor biobrandstoffen. Daardoor daalde de olieprijs, wat leidde tot een sterke beperking van biobrandstoffen en de biobrandstoffenmarkt beïnvloedde. De biobrandstoffenmarkt ontbeert verschillende regels en voorschriften en beperkt daardoor de groei. Veel investeerders investeren in de markt.

Belangrijkste spelers:

  • Archer Daniels Midland Company
  • Aceites Manuelita S.A.
  • INEOS Groep AG
  • Neste Corporation
  • Renewable Energy Group Inc.
  • BlueFire Renewables
  • Cosan
  • Biowanze S.A.
  • GLENCORE Magdeburg GmbH
  • Cargill onder andere

Aanvraag voor maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2933

Trends in de biobrandstoffenmarkt

Ontwikkeling van geavanceerde biobrandstoffen: De biobrandstoffenmarkt is getuige van een verschuiving naar geavanceerde biobrandstoffen, die worden geproduceerd uit non-food grondstoffen zoals algen, afvaloliën, landbouwafval en houtachtige biomassa. Deze geavanceerde biobrandstoffen bieden een betere koolstofreductie en zijn duurzamer dan biobrandstoffen van de eerste generatie.

Overheidsvoorschriften en stimuleringsmaatregelen: Veel regeringen over de hele wereld implementeren beleid en regelgeving om het gebruik van biobrandstoffen te stimuleren als een manier om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en energiezekerheid te bereiken. Stimulansen zoals belastingkredieten, subsidies en mandaten voor het mengen van biobrandstoffen met conventionele brandstoffen stimuleren de groei van de markt.

Normen voor koolstofarme brandstoffen: Verschillende regio’s hebben Low Carbon Fuel Standards (LCFS) opgesteld die een vermindering van de koolstofintensiteit van transportbrandstoffen vereisen. Dit heeft geleid tot een grotere vraag naar biobrandstoffen omdat ze worden beschouwd als koolstofarmere alternatieven voor traditionele fossiele brandstoffen.

Internationale overeenkomsten: Internationale overeenkomsten zoals de Overeenkomst van Parijs hebben het gebruik van biobrandstoffen versneld als onderdeel van de inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan. Landen willen hun energiebronnen diversifiëren en minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen, wat de markt voor biobrandstoffen stimuleert.

Marktsegmentatie

De markt wordt ingedeeld naar brandstoftype en grondstoftype. De biobrandstoffenmarkt is onderverdeeld in biodiesel en ethanol op basis van het brandstoftype. Het grondstoftype is onderverdeeld in eerste, tweede en derde generatie. Op basis van alle marktsegmenten wordt geschat dat de markt in de prognoseperiode een hoog groeipercentage zal bereiken.

Regionale analyse

De biobrandstoffenmarkt wordt bestudeerd in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Europa. Het toenemende bewustzijn wordt een voordeel voor biobrandstoffen ten opzichte van de conventionele brandstoffen. De strenge regelgeving van de overheid met betrekking tot milieukwesties in de Noord-Amerikaanse regio stimuleert de markt. Europa domineert de markt met de hoogste CAGR en waarde als gevolg van verstedelijking en milieuoverwegingen.

Azië-Pacific zal een snelle groei laten zien als gevolg van de toenemende bevolking en de verbetering van de economische situatie van de mensen in landen als China en India, waardoor een overvloedige groei van de markt ontstaat. De grotere beschikbaarheid van grondstoffen in de regio stimuleert de markt voor biobrandstoffen en trekt wereldwijd verschillende investeerders aan.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/bio-fuels-market-2933

Nieuws uit de sector

Kunstmatige intelligentie heeft een nieuw record gevestigd door algen te produceren als een betrouwbare en economische bron van duurzame biobrandstof en mogelijk diervoeder.

Meer gerelateerde rapporten

Slickline Services Markttrends

fabrikanten van batterij-analyzers

Spanningscontrole marktanalyse

Drijvende LNG-energieschepen markttrends

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Biofuels,Biofuels Market,Biofuels Market Share,Biofuels Market Research Report,Biofuels Market Size,Biofuels Market Trends