header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktaandeel hernieuwbare energie, belangrijkste drijfveer, trendanalyse, industriële trends, groei tot 2030

Aug 13, 2023 1:53 PM ET

De omvang van de markt voor hernieuwbare energie zal naar verwachting groeien met een CAGR van 10,10% gedurende de geprojecteerde periode als gevolg van een toenemend milieubewustzijn. Deze groei zal ertoe leiden dat de markt tegen het einde van het jaar 2030 een waarde van USD 2,4 biljoen zal bereiken. Verwacht werd dat de totale waarde van de markt in 2021 1,1 triljoen USD zou bedragen.

Windenergie, zonne-energie en verschillende andere hernieuwbare vormen van energie worden gebruikt bij de productie van elektriciteit, die afkomstig is van een mechanische energiebron. Vervolgens wordt de mechanische energie omgezet in elektrische energie met behulp van een generator.

Windmolenparken kunnen zich zowel op land als op zee bevinden en zijn nog steeds productieve bronnen van hernieuwbare energie. Een windturbinepark op land genereert energie op het land, terwijl een windturbinepark op zee energie uit het water genereert.

Zowel de wind als de zon zijn voorbeelden van energiebronnen die niet alleen gratis zijn, maar ook overvloedig en duurzaam. Waterkracht, zonne-energie, biobrandstof, geothermische energie, oceaanenergie en windenergie zijn allemaal voorbeelden van hernieuwbare energiebronnen. Op het gebied van verwarming, elektriciteitsopwekking, airconditioning en transport worden hernieuwbare energiebronnen gebruikt.

Krijg toegang tot het PDF-voorbeeldrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1515

Aan de wereldwijde vraag naar elektriciteit wordt voor zeven procent voldaan door hernieuwbare bronnen. De kosten van hernieuwbare energiebronnen zijn aanzienlijk hoger dan die van fossiele brandstoffen. De belangrijkste factor in de verschuiving naar het gebruik van hernieuwbare energiebronnen voor energieopwekking is de correlatie tussen de uitstoot van kooldioxide veroorzaakt door de verbranding van kolen en het voortschrijden van de opwarming van de aarde.

Zorgen over het milieu, een toename in de zoektocht naar hernieuwbare bronnen en een gebrek aan innovatie in het gebruik van kernenergie zijn allemaal factoren die naar verwachting zullen bijdragen aan de uitbreiding van de bestaande geothermische energie-industrie in de loop van de verwachte periode. Het stimuleren van hernieuwbare energiebronnen krijgt tegenwoordig veel aandacht van overheden in zowel opkomende als ontwikkelde landen. Dit is te wijten aan het feit dat hernieuwbare energiebronnen een grotere productie-efficiëntie hebben, minder uitstoot produceren en lagere onderhoudskosten hebben. Vanwege deze factoren wordt verwacht dat de waarde van de wereldwijde markt voor hernieuwbare energie nog sneller zal groeien.

De markt groeit in een tempo dat evenredig is aan de groeiende vraag naar aardgas en steenkool over de hele wereld. Als gevolg van de toegenomen industrialisatie en commercialisering maken steeds meer mensen bovendien gebruik van technologie, die steeds grotere hoeveelheden elektrische energie vereist.

Daarnaast maken steeds meer mensen over de hele wereld zich zorgen over het milieu en willen ze er alles aan doen om de koolstofvoetafdruk die mensen achterlaten te helpen verminderen. Deze twee factoren leveren een essentiële bijdrage aan de expansie van de markt voor hernieuwbare energie in zowel de commerciële wereld als deze specifieke industrie.

Verzoek om aanpassing:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1515

Belangrijkste spelers:

  • ABB Ltd.
  • General Electric (GE)
  • Tata Power Company Limited (Tata Power)
  • Innergex
  • Enel Spa (Enel)
  • Xcel Energy Inc. (Xcel Energy)
  • EDF
  • Geronimo Energie
  • Invenergy

Analyse van de regio

De statistieken geven aan dat de markt voor hernieuwbare energie in de wereld kan worden onderverdeeld in de volgende regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. Er wordt verwacht dat landen in de regio Azië-Pacific de snelste economische groei zullen kennen in de loop van dit tijdperk. De opkomst van de industrialisatie in landen als China en India zal bijdragen aan een steeds grotere behoefte en vraag naar energie, wat de markttrends omhoog zal stuwen.

Dit zal een positieve ontwikkeling zijn voor de wereldeconomie. Bovendien zullen de nationale marktinkomsten stijgen als gevolg van zowel de bevolkingsgroei als het pro-business beleid van de overheid.

De Europese Unie heeft de ambitieuze doelstelling om van Europa in 2050 een koolstofneutraal continent te maken. Daarnaast legt de Europese Green Deal de nadruk op de noodzaak om offshore hernieuwbare energiebronnen aan te schaffen; dit programma zal de markt in de regio naar verwachting verder stimuleren om dit doel te bereiken.

Beperkingen op de markt voor hernieuwbare energie

Intermittentie en betrouwbaarheid: Veel hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne- en windenergie, zijn intermitterend van aard. Ze zijn afhankelijk van weersomstandigheden en het tijdstip van de dag, wat leidt tot schommelingen in de energieproductie. Deze intermitterende aard kan problemen opleveren bij het handhaven van een consistente en betrouwbare energievoorziening.

Kosten van energieopslag: Om het probleem van de intermittentie aan te pakken, zijn oplossingen voor energieopslag zoals batterijen essentieel. De hoge kosten die gepaard gaan met het ontwikkelen en implementeren van energieopslagsystemen kunnen de wijdverspreide toepassing van hernieuwbare energiebronnen echter belemmeren.

Infrastructuur en netwerkintegratie: Het integreren van hernieuwbare energie in bestaande energienetten kan complex en duur zijn. De infrastructuur die nodig is om hernieuwbare energiebronnen op te nemen kan aanzienlijke upgrades of aanpassingen nodig hebben om een goede distributie en transmissie van elektriciteit te garanderen.

Initiële kapitaalkosten: Hoewel hernieuwbare energiesystemen vaak lagere operationele kosten hebben dan systemen op basis van fossiele brandstoffen, kunnen de initiële kapitaalkosten voor het opzetten van een infrastructuur voor hernieuwbare energie aanzienlijk zijn. Deze financiële barrière kan sommige potentiële investeerders afschrikken en de groei van de markt vertragen.

Volledig rapportoverzicht:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/renewable-energy-market-1515

Marktsegmenten

Prognoses voor de verschillende soorten energie op de markt: Waterkracht, Windenergie, Bio-energie, Zonne-energie en Geothermische Energie

Marktvooruitzichten uitgesplitst naar hun uiteindelijke toepassingen: Huishoudelijk, Commercieel, Industrieel en Overig

De Verenigde Staten van Amerika, Canada en Mexico; Zweden, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje; de rest van Europa; China, India, Zuid-Korea, Australië, Indonesië en Japan; Brazilië, Saoedi-Arabië, Zuid-Afrika en de rest van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied; en de rest van LAMEA.

Meer gerelateerde rapporten – Offshore energieopslag

Offshore energieopslag marktanalyse

Marktrapport distributienetbeveiligingssysteem

Trends in de markt voor seriecompensatiesystemen

Zuid-Amerika & Afrika Diesel Generator Marktonderzoek

Zelfherstellende netten markttrends

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street,5Th Floor New York,NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York,

NY 10013 United States of America

+1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Renewable Energy,Renewable Energy Market,Renewable Energy Market Share,Renewable Energy Market Research Report,Renewable Energy Market Size,Renewable Energy Market Trends