header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5G vanuit de ruimte marktgroei en remfactoren analyse 2023-2031

Aug 14, 2023 2:00 PM ET

Global 5G From Space Market- (Per Component (Hardware (Satelliet, User Terminal), Service) Door Vertical (Commerciële en Overheid & Defensie (Telecommunicatie, Media & Entertainment, Business & Ondernemingen, Transport & Logistiek, Wetenschappelijk Onderzoek & Ontwikkeling, Luchtvaart, Marine, Retail & Consument, Anderen (energie & power, gezondheidszorg, mijnbouw & bouw, landbouw & bosbouw)), Overheid & Defensie (Binnenlandse Veiligheid & Emergency Management, Militair)), Per Toepassing (Enhanced Mobile Broadband (EMBB), Ultra-Reliable Low Latency (URLLC), Massive Machine Type Communication (MMTC)), Trends, Industrie Concurrentie Analyse, Inkomsten en Prognose tot 2031.”

Volgens het nieuwste onderzoek van InsightAce Analytic wordt de wereldwijde 5G From Space Market in 2022 gewaardeerd op US$ 189,34 Mn en zal deze naar verwachting US$ 15.225,0 Mn bereiken in 2031, met een CAGR van 63,08% tijdens een voorspellingsperiode van 2023-2031.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1960

5G-netwerken zijn cruciaal om overheden en politici te ondersteunen bij het transformeren van steden in slimme steden, zodat inwoners kunnen deelnemen aan en profiteren van de sociaaleconomische voordelen van een geavanceerde, digitale, data-intensieve economie. Als gevolg hiervan zullen overheden gedwongen worden om passieve activa zoals glasvezelnetwerken en datacenters aan te leggen en te upgraden. De uitbreiding van het Internet of Things (IoT) heeft geleid tot een verlangen naar betere verbindingen voor een groot aantal apparaten. De groei van diensten vanuit de ruimte, zoals aardobservatie met satellieten, teledetectie en ruimtetoerisme, vereist een betrouwbare en snelle communicatie-infrastructuur. 5G vanuit de ruimte kan aan deze veranderende eisen voldoen. Door de verschuivende en toenemende aard van geopolitieke conflicten en oorlogen is de integratie van niet-aardse technologieën steeds belangrijker geworden voor defensiekrachten. Geavanceerde 5G-satellietcommunicatietechnologieën kunnen defensieagentschappen helpen bij het verbeteren van hun besluitvorming en strategische capaciteiten. Het gebrek aan netwerkverbindingen in afgelegen gebieden zoals woestijnen, oceanen en bergen is een belangrijke reden voor de ontwikkeling van satellietgebaseerde IoT in de defensiesector.

Lijst van prominente spelers in de 5G From Space-markt:

Marktdynamiek:

Drivers-

5G satellietcommunicatietechnologieën hebben het potentieel om goedkoop internet en connectiviteit te brengen naar voorheen niet verbonden en landelijke delen van de wereld. De overheid, defensie en commerciële industrieën, evenals mensen, staan te popelen om de nieuwste generatie netwerken en satelliettechnologie te gebruiken om verbinding te maken en te communiceren met afgelegen delen van de wereld waar terrestrische netwerken niet werken. Deze bovengenoemde elementen zijn verantwoordelijk voor de expansie van de markt.

Uitdagingen:

De latentie, of tijdvertraging bij het leveren van gegevens, van 5G-signalen uit de ruimte is vaak groter dan die van terrestrische 5G-transmissies. Deze hogere latentie kan problematisch zijn voor real-time toepassingen zoals gaming of het op afstand bedienen van vitale systemen. Een hogere latentie kan zichtbare vertragingen veroorzaken en de algehele gebruikerservaring in deze toepassingen negatief beïnvloeden. Hoewel er inspanningen worden gedaan om de latentie te verminderen door technologische vooruitgang en optimalisatietechnieken, blijft het aanpakken van deze uitdaging een topprioriteit om ervoor te zorgen dat 5G vanuit de ruimte effectief latentiegevoelige toepassingen kan ondersteunen en kan voldoen aan de verwachtingen van gebruikers die onmiddellijke en naadloze interacties verwachten.

Regionale trends:

Azië-Pacific, 5G From Space Market, zal naar verwachting een belangrijke marktopbrengst registreren en zal in de nabije toekomst naar verwachting groeien met een hoge CAGR. Het gebied Azië-Pacific loopt voorop als het gaat om de toepassing van smart city-technologie en de implementatie van IoT-oplossingen. 5G vanuit de ruimte heeft het potentieel om een cruciale rol te spelen in de ondersteuning van het enorme aantal IoT-apparaten en sensoren die worden gebruikt in slimme stadstoepassingen, waardoor een snelle gegevensoverdracht en communicatie mogelijk wordt. Bovendien is er in Noord-Amerika aanzienlijk geïnvesteerd in 5G-infrastructuur en satellietcommunicatiesystemen, die de ruggengraat vormen van 5G vanuit de ruimte. Dankzij deze geavanceerde technologische omgeving kan de regio de vruchten plukken van 5G vanuit de ruimte, waardoor bedrijven en consumenten naadloos en betrouwbaar verbinding kunnen maken.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/report/5g-from-space-market/1960

Recente ontwikkelingen:

In aug 2023 besloten Dish en EchoStar samen te werken om mensen op aarde en in de ruimte met elkaar te verbinden. Nadat de overheid haar goedkeuring had gegeven voor hun all-stock deal, bezaten Dish-aandeelhouders 69% van de nieuwe groep en EchoStar-aandeelhouders de rest.

In juli 2022 wilden Qualcomm Technologies, Inc. en Thales, een Frans lucht- en ruimtevaartbedrijf, 5G lanceren op een netwerk van satellieten in een baan om de aarde. Na uitgebreid onderzoek, waaronder meerdere studies en simulaties, waren beide partijen van plan om 5G non-terrestrial networks (5G NTN) te testen en te valideren met smartphone use cases in het achterhoofd.

Segmentatie van de 5G-markt vanuit de ruimte-

Naar Component

– Hardware

o Satelliet

o Gebruikersterminal

– Diensten

Verticaal-

– Commercieel en Overheid & Defensie.

o Telecommunicatie

o Media & Amusement

o Bedrijven & Ondernemingen

o Transport & Logistiek

o Wetenschappelijk onderzoek & Ontwikkeling

o Luchtvaart

o Scheepvaart

o Detailhandel & Consument

o Overige (energie & energie, gezondheidszorg, mijnbouw & bouw, landbouw & bosbouw).

– Overheid & Defensie

o binnenlandse veiligheid & rampenbestrijding

o Militair

Op toepassing

– Verbeterde Mobiele Breedband (EMBB)

– Ultra-betrouwbare lage latentie (URLLC)

– Massale Machinetype Communicatie (MMTC).

Per regio

Noord-Amerika

– De VS

– Canada

– Mexico

Europa-

– Duitsland

– Verenigd Koninkrijk

– Frankrijk

– Italië

– Spanje

– Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

– China

– Japan

– India

– Zuid-Korea

– Zuidoost-Azië

– Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

– Brazilië

– Argentinië

– Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

– GCC-landen

– Zuid-Afrika

– Rest van het Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1960

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.

Tel.: 1 551 226 6109

E-mail: [email protected]

Bezoek onze website: https://www.insightaceanalytic.com

Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS

Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Volg ons @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Abonneer u op onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.Tel.: 1 551 226 6109Email: [email protected] Bezoek: https://www.insightaceanalytic.comFollow Ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgSVolg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZVolg ons op https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/Subscribe Onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: https://www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Follow Us @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Subscribe Our Exclusive Newsletters @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

Keywords:  5G From Space Market