header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de bedrijfsstrategieën van de belangrijkste spelers op de markt voor gedigitaliseerde DNA-dieetproducten tot 2031

Aug 14, 2023 2:00 PM ET

Het onlangs gepubliceerde rapport getiteld“Global Digitalized DNA Based Diet Market- by Product (Solutions And Services), Application (Lab-Based Devices, Health Monitoring Devices, And Others), And End-User (Wellness & Fitness Centers, Hospitals & Clinics, Sports Consumers, And Others)- By Trends, Industry Competition Analysis, Covid-19 Analysis, Revenue (US$ Billions) and Forecast Till 2030.” van InsightAce Analytic Pvt. Ltd. bevat een gedetailleerde analyse van de industrie en een uitgebreide studie van de markt, waarin de belangrijke factoren worden onderzocht.

De wereldwijde markt voor gedigitaliseerd DNA-dieet zal naar schatting meer dan USD 1533,82 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 18,27 tijdens de prognoseperiode.

Voorbeeldpagina’s aanvragen: https://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1397

Individuen reageren heel verschillend op dezelfde voedselinname. De behoefte aan geavanceerdere tests en diagnosetools, zoals microbioomanalyse, DNA-sequencing en bloed-, speeksel- en urinebiomarkeranalyse, neemt toe naarmate er meer medische aandoeningen voorkomen, zoals voedselintoleranties, allergieën en stofwisselingsziekten. Een van de belangrijkste factoren die de omzetgroei van de markt stimuleren, is de toename van ziekten die verband houden met obesitas, zoals hoge bloeddruk, diabetes, kanker, cholesterol en hartaandoeningen. Een andere cruciale factor is het gemak waarmee het genetische voedingsprofiel van een individu snel kan worden geanalyseerd. Het groeiende aantal voedingsbedrijven en startups die verschillende nutraceutische oplossingen bieden die klanten helpen zich bewust te worden van hun voedingsmiddelen en prioriteiten, zoals spieropbouw, het overwinnen van voedselovergevoeligheden en gewichtscontrole, is een andere belangrijke factor die de groei van de gedigitaliseerde DNA-gebaseerde dieetindustrie stimuleert. Er zijn verschillende technologische benaderingen gebruikt om iemands gezondheid nauwkeurig te volgen op basis van genetische markers, vooral om het genetische risico te evalueren voor meerdere aandoeningen die verband houden met gewichtstoename en metabolisme, veroorzaakt door verschillende genotypes op specifieke kenmerken. Een factor die naar verwachting de omzetgroei op de markt zal beperken, zijn de hoge kosten van afslankprogramma’s en supplementen.

Lijst van prominente spelers in de markt voor gedigitaliseerde DNA-dieetproducten:

GX Sciences, LLC

Advanced Genomic Solutions (AFS) LLC

OME Gezondheid

Fit genen

Gezondheidscodes DNA

MApmygenorme

DSM

Viome Life Sciences, Inc

Gewoonte LLC

DNANUTRICOACH

DNA fit

Dynamiek van de markt:

Drivers-

De markt voor gedigitaliseerde diëten op basis van DNA groeit als gevolg van stijgende percentages chronische ziekten, snel veranderend gedrag en eetgewoonten en een groeiend gezondheidsbewustzijn. Bovendien worden mensen zich meer bewust van hun welzijn en fitheid naarmate ze hun mobiele telefoons en andere digitale gadgets vaker gebruiken. De behoefte aan DNA-tests om mensen te begeleiden bij het kiezen van het juiste dieet op basis van hun genetische make-up is toegenomen. De belangrijkste drijfveren voor de ontwikkeling zijn de toenemende prevalentie van obesitas en het groeiende begrip van de gezondheidsrisico’s die dit met zich meebrengt.

Uitdagingen:

Het belangrijkste probleem is het gebrek aan kennis en commercialisering in onderontwikkelde landen, wat naar verwachting de uitbreiding van de markt voor gedigitaliseerde, op DNA gebaseerde diëten zal vertragen. De COVID-19 infectie heeft voor een toename van het aantal gevallen gezorgd, wat een volledige of gedeeltelijke sluiting van de markt noodzakelijk maakte om sociale afstand te bewaren. Volgens een recente update ervaren de markten voor prominente belanghebbenden die concurreren in de wereldwijde markt voor gedigitaliseerde diëten op basis van DNA ongekende economische verliezen als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen op wereldwijde schaal. Producenten, verkopers en handelaren hebben allemaal voorraden die ze niet kunnen verkopen en fabrikanten worden gedwongen om de productie als gevolg daarvan stop te zetten. De hoge kosten van afslanksupplementen en -programma’s is een factor die naar verwachting de groei van de verkoop op de markt zal afremmen.

Regionale trends:

De Noord-Amerikaanse markt zal tijdens de prognoseperiode het grootste marktaandeel hebben. Belangrijke drijfveren die de omzetgroei op de Noord-Amerikaanse markt zullen stimuleren, zijn onder meer de toegenomen overheidsfinanciering en de aanwezigheid van gevestigde zorginstellingen met geavanceerde onderzoeks- en innovatietechnologie (R & D) van verenigingen zoals de American Society for Nutrition (ASN).

Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei van de markt laten zien. Door de groeiende kennis van consumenten over een verscheidenheid aan wellness-ziekten, de snelle implementatie van geavanceerde technologie en nieuwe behandelingen, en de marktexpansie zijn allemaal factoren die bijdragen aan de omzetgroei van de regio.

Informeer voordat u koopt: https://www.insightaceanalytic.com/enquiry-before-buying/1397

Recente ontwikkelingen:

  • In augustus 2022, Vieroots Wellness Solutions, een in Bengaluru gevestigde gezondheid tech startup, maakt gebruik van genoom testen via haar kunstmatige intelligentie (AI)-aangedreven Personalized Epigenetic Lifestyle Modifications (EPLIMO) metabole assessment app, een “levenslange” gezondheidsgids, en ordelijke omgeving coaching om het gemakkelijk te maken voor gebruikers om genetische en metabole rapporten te gebruiken en het verstrekken van waardevolle levensstijl aanpassingen aanbevolen door de genetische en artsen en wetenschappers van het platform, samen met online ondersteuning.

Segmentatie van de markt voor gedigitaliseerde DNA-gebaseerde diëten

Per product

  • Oplossing
  • Diensten

Per toepassingsmodel

  • Laboratoriumgebaseerde apparaten
  • Apparaten voor gezondheidsbewaking
  • Overige

Per Eindgebruik

  • Wellness & fitnesscentra
  • Ziekenhuizen & klinieken
  • Sport
  • Consumenten
  • Overige

Per regio-

Noord-Amerika

  • De VS
  • Canada
  • Mexico

Europa-

  • Duitsland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Frankrijk
  • Italië
  • Spanje
  • Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

  • China
  • Japan
  • India
  • Zuid-Korea
  • Zuidoost-Azië
  • Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

  • Brazilië
  • Argentinië
  • Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

  • GCC-landen
  • Zuid-Afrika
  • Rest van Midden-Oosten en Afrika

Voor maatwerk: https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1397

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: 1 551 226 6109
E-mail: [email protected]
Bezoek onze website: https://www.insightaceanalytic.com
Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Volg ons @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Abonneer u op onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.Tel.: 1 551 226 6109Email: [email protected] Bezoek: https://www.insightaceanalytic.comFollow Ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgSVolg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZVolg ons op https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/Subscribe Onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: https://www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Follow Us @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Subscribe Our Exclusive Newsletters @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

Keywords:  Digitalized DNA-Based Diet Market