header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bruisende groei in het verschiet: De markt van niet-alcoholische dranken is klaar voor een stijging van 4,80% in 2032

Aug 14, 2023 9:00 AM ET

Markt

De markt voor niet-alcoholische dranken zal tussen 2023 en 2032 met 4,80% groeien en zal tegen 2032 een waarde van USD 1501,90 miljard vertegenwoordigen, aldus MRFR (Market Research Future).

Groeibevorderaars en uitdagingen

Niet-alcoholische dranken hebben wereldwijd een enorme vraag gekregen, vooral onder millennials. De opkomende trend van een gezondere levensstijl wint snel aan kracht onder consumenten. De massa over de hele wereld is zich steeds meer bewust van de verschillende dranken en voedingsmiddelen die ze consumeren en vergelijkt de producten om de voordelen ervan te benutten. Een toenemend consumentenbewustzijn, een groter aantal geïnformeerde consumenten met duidelijkere verwachtingen en hun bereidheid om gezonde producten te kopen, kunnen de omvang van de markt voor niet-alcoholische dranken de komende jaren vergroten. Daarnaast dwingt het toenemende bewustzijn van consumenten over de giftige gevolgen van alcoholconsumptie hen te kiezen voor niet-alcoholische dranken in plaats van alcoholische dranken, zoals gedistilleerde dranken, bieren, wijnen en meer.

Non-Alcoholic Beverages Market

Aan de andere kant heeft de prevalentie van een ongezonde levensstijl bijgedragen aan de verspreiding van diabetes, hart- en vaatziekten en obesitas, waardoor consumenten genoodzaakt zijn om te kiezen voor gezondere dranken. Dit heeft de voorkeur van consumenten voor functionele dranken versterkt. Functionele dranken worden vaak op de markt gebracht als dranken met gezonde ingrediënten die een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden. Door de aanwezigheid van gezonde ingrediënten zoals vitaminen, aminozuren, kruiden, bacteriën en mineralen in deze dranken, neemt de vraag wereldwijd toe.

Wereldwijde verschuiving in consumptiepatronen

De markt voor niet-alcoholische dranken is getuige van een significante verschuiving in consumptiepatronen, gedreven door een groeiend bewustzijn van gezondheid en welzijn, veranderende levensstijlen en een stijgende trend van bewust drinken. De nadruk die de markt legt op het bieden van verfrissende alternatieven voor traditionele alcoholische dranken heeft wereldwijd weerklank gevonden bij consumenten. Van bruisend water en functionele dranken tot exotische mocktails en innovatieve alcoholvrije gedistilleerde dranken, de industrie heeft een levendig landschap gecreëerd met keuzes voor alle leeftijdsgroepen en voorkeuren.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3155

Segmentoverzicht

Met betrekking tot het producttype omvat de markt voor niet-alcoholische RTD-dranken zuiveldranken, thee & koffie, koolzuurhoudende frisdranken, gebotteld water, vruchten- en groentesappen en andere. Functionele dranken zijn onder andere sportdranken en energiedranken. Het segment gebotteld water heeft het grootste aandeel in de markt voor niet-alcoholische RTD-dranken.

Afhankelijk van het verpakkingstype is de markt voor niet-alcoholische RTD-dranken onderverdeeld in blikjes, flesjes en meer. Het segment flessen kent de hoogste groei van 5,42 vanaf 2020 tot 2027. Flessen zijn een zeer populaire verpakkingsoplossing onder fabrikanten. Consumenten vinden glazen flessen over het algemeen aantrekkelijker omdat ze hygiënisch, esthetisch en duurzaam zijn.

De belangrijkste distributiekanalen in de wereldwijde markt voor niet-alcoholische RTD-dranken zijn zowel in winkels als daarbuiten. Het winkelsegment leidt de wereldwijde industrie.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika is naar verwachting de meest lucratieve markt voor niet-alcoholische RTD-dranken. De snelle verandering in de voorkeur en smaak van consumenten, met een grotere neiging tot gezonde dranken, heeft ook de interesse in verschillende niet-alcoholische RTD-dranken doen toenemen. Dit is een van de belangrijkste redenen achter de sterke groei van de markt. Deze verschuiving loopt vrijwel parallel met de gestage daling in de consumptie van alcoholische dranken, vooral onder de Amerikaanse bevolking, met een voorkeur voor gezonde dranken met weinig tot geen alcohol. Daarnaast stimuleert de stijgende populariteit van functionele dranken, zoals sportdranken, energiedranken, fruit- en groentesappen en RTD-thee & koffie de groei van de business.

De Aziatisch-Pacifische markt voor niet-alcoholische RTD-dranken is de wereldleider, gezien de aanwezigheid van een ontluikende bevolking die steeds vaker kiest voor gezonde dranken. De groeiende bevolking van millennials geeft de voorkeur aan gezondere dranken, in het kielzog van de toenemende invloed van de westerse cultuur, wat een sterke impuls geeft aan de populariteit van gezonde diëten.

Topbedrijven

Prominente bedrijven die actief zijn op de wereldwijde markt voor niet-alcoholische RTD-dranken zijn The Coca-Cola Company (VS), Nestlé S.A. (Zwitserland), Keurig Dr Pepper Inc. (VS), Danone S.A. (Frankrijk), LotteChilsungBeverage Co. Ltd. (Zuid-Korea), Suntory Holdings Limited (Japan), Starbucks Corporation (VS), POKKA SAPPORO Food & Beverage Ltd (Japan), PepsiCo (VS), Yakult Honsha Co., Ltd. (Japan), en meer. Ltd. (Japan), en meer.

Gezien de toenemende concurrentie op de wereldmarkt passen merken steeds vaker effectieve strategieën toe om hun consumentenbasis te versterken. Reclamecampagnes, productinnovatie en nieuwe lanceringen zijn enkele van de belangrijkste strategieën die door de grote bedrijven worden ingezet om hun marktpositie te verbeteren. Veel vooraanstaande merken richten zich op het gebruik van aantrekkelijke verpakkingsoplossingen om de interesse van een groter aantal consumenten te wekken.

Access Full Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-alcoholic-beverages-market-3155

Recente ontwikkelingen

Februari 2022

Applied Nutrition, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd gerenommeerd sportvoedingsmerk lanceert zijn nieuwste L-Carnitine sportdrank. Carni-Tone is het eerste bronwater met een smaakje van het merk en wordt een toevoeging aan de reeks kant-en-klare (RTD) producten. Het is ook de eerste L-Carnitine RTD-drank van het merk in de Applied Nutrition-serie en zal worden verkocht in drie nieuwe smaken – framboos en kers, appel en zwarte bes en zomerfruit. De 500 ml drank bevat geen calorieën, geen suiker, bevat 1.500 mg L-Carnitine, samen met vitamine B3, B6 & B12, en is rijk aan mineralen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Voeding, door Market Research Future:

Niet-alcoholische RTD Dranken Marktinformatie per Producttype (Functionele Dranken {Energiedranken, Sportdranken, Andere}, Koolzuurhoudende Frisdranken, Thee & Koffie, Vruchten & Groentesap, Gebotteld Water, Dranken op Zuivelbasis, Andere), Verpakkingstype (Flessen, Blikken, Andere), Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd)en Regio (Noord-Amerika, Europa,Azië-Pacific, Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2027

OnderzoeksrapportRTD Dranken Markt per Type (Alcoholische Dranken en Niet-Alcoholische Dranken [Thee & Koffie; Sappen, Nectars, & Smoothies; Koolzuurhoudende Frisdranken; Sport-energiedranken, en anderen]), verpakkingstype (flessen, blikjes, dozen, en anderen), distributiekanaal (winkelbasis [supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels, en anderen] en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en RoW) – voorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Non-Alcoholic Beverages Market,Non-Alcoholic Beverages Market Size,Non-Alcoholic Beverages Market Trends,Non-Alcoholic Beverages Market Share,Non-Alcoholic Beverages Market Growth