header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bakmixen groeit met 4,23 AGR | Europa is goed voor ongeveer twee vijfde van het wereldwijde marktaandeel.

Aug 14, 2023 3:00 PM ET

Inzicht in de markt voor bakmixen:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor bakmixen naar verwachting een CAGR van ~4,23 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 3,0 miljard in 2032.

De markt voor bakmixen verwijst naar de industrie die voorverpakte droge ingrediënten produceert en verkoopt voor gebruik bij het bakken van verschillende gebakken producten, zoals cake, muffins, brood, koekjes en andere desserts. Deze bakmixen bevatten meestal een combinatie van bloem, suiker, rijsmiddelen en andere ingrediënten die nodig zijn voor het maken van een specifiek soort baksel. De markt voor bakmixen omvat een breed scala aan producten en merken, van basismixen voor thuis bakken tot meer gespecialiseerde mixen die ontworpen zijn voor specifieke dieetwensen of smaakvoorkeuren.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor bakmixen. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrachten als gevolg van lockdowns en sociale afstandsmaatregelen, steeg de vraag naar bakmixen en andere bakproducten. Dit kwam omdat mensen meer tijd hadden om te experimenteren in de keuken en ook omdat velen gingen bakken als een manier om stress en angst te verlichten.

De pandemie leidde ook tot verstoringen in de toeleveringsketen, waardoor er tekorten ontstonden van bepaalde ingrediënten die in bakmixen worden gebruikt. Dit leidde tot hogere prijzen voor sommige producten en maakte het voor sommige fabrikanten een uitdaging om aan de vraag te blijven voldoen.

Baking Mixes Market

Gratis monster aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2151

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: Associated British Foods plc, Hain Celestial, Mondel?z International Inc., Bob’s Red Mill Natural Foods Inc., General Mills Inc., Conagra Brands Inc., Chelsea Milling Company, Keto and Company, Continental Mills Inc., Dawn Food Products Inc.

Markt Segmentatie:

De markt voor bakmixen is onderverdeeld in type, gebruik en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in koekjes- en biscuitmixen, cake-, gebak- en muffinmixen en broodmixen.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in conventioneel en glutenvrij.

Op basis van eindgebruik is de markt onderverdeeld in consumenten en foodservice.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Toegang tot volledige rapporten@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/baking-mixes-market-2151

Regionale analyse:

Noord-Amerika was de grootste markt voor bakmixen, wat kan worden toegeschreven aan de grote vraag naar gemaksvoedsel, drukke levensstijlen en de populariteit van bakken onder consumenten in de regio.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei in de markt voor bakmixen doormaken vanwege de toenemende populariteit van westerse bakproducten en de stijgende populariteit van thuis bakken.

Over het algemeen wordt verwacht dat de markt voor bakmixen wereldwijd zal blijven groeien, gedreven door de toenemende vraag naar gemaksvoeding, de populariteit van thuis bakken en de beschikbaarheid van een breed scala aan productopties.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition Industry, door Market Research Future:

Frozen Bakery Market Research Report Information per Product Type (Brood & Broodjes, Pizza & Pizzakorst, Gebak & Koekjes & Koekjes en Anderen), Per Categorie (Glutenvrij en Conventioneel), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd en Niet-Winkelgebaseerd), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2030

Onderzoeksrapport overde bakkerij-enzymenmarkt: Informatie per type (Koolhydrases, Proteases, Lipases en anderen), Toepassing (Brood & Broodjes, Koekjes & Koekjes, Gebak & en anderen) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/Press Vrijgeven: https://www.marketresearchfuture.com/press-release/baking-mixes-industry

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Press Release: https://www.marketresearchfuture.com/press-release/baking-mixes-industry
Keywords:  Baking Mixes Market,Baking Mixes Market Share,Baking Mixes Market Size,Baking Mixes Market Trends,Baking Mixes Market Overview,Baking Mixes Market Outlook,Baking Mixes Market Inisghts,Baking Mixes Market Growth,Baking Mixes Market Analysis