header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor behandeling van leerstoornissen: omvang, aandeel en trendanalyse 2023-2031

Aug 14, 2023 1:00 PM ET

“Wereldwijde markt voor behandeling van leerstoornissen-(per ziektetype (dyslexie, dysgrafie, auditieve verwerkingsstoornis (APD), dyscalculie, taalverwerkingsstoornis, andere), per behandeling (hulpmiddelen voor eindgebruikers (ATT) (persoonlijke luisterapparaten, geluidsveldsystemen, andere), hulpmiddelen voor schrijfvaardigheidstraining (draagbare tekstverwerkers, correctiesoftware, andere), therapie (ergotherapie, logopedie, andere), andere), per eindgebruiker (gespecialiseerde centra, thuiszorg, andere)) Trends, analyse van de industriële concurrentie, inkomsten en prognose tot 2031.”

Volgens het meest recente onderzoek van InsightAce Analytic, wordt de wereldwijde markt voor behandeling van leerstoornissen gewaardeerd op US$ 4,18 miljard in 2022, en zal deze naar verwachting US$ 7,80 miljard bereiken in 2031, met een CAGR van 7,30% tijdens een voorspellingsperiode van 2023-2031.

Verzoek om voorbeeldpagina’s: https ://www.insightaceanalytic.com/request-sample/1958

Een leerstoornis is een biologische aandoening die het voor de hersenen moeilijk maakt om informatie te ontvangen, te verzenden en te verwerken. Voor iemand met leerproblemen kan het een uitdaging zijn om te communiceren, schrijven, lezen, luisteren, wiskundige concepten te begrijpen en brede concepten te doorgronden. Leerproblemen (ADHD) omvatten bijvoorbeeld dyslexie, dysgrafie, dyscalculie en aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit. Elke aandoening kan zich gelijktijdig met een andere ontwikkelen. Een specifieke leerstoornis daarentegen is een probleem met een of meer van de psychologische processen die essentieel zijn voor het begrijpen of gebruiken van taal, gesproken of geschreven, en uit zich in het onvermogen van een persoon om te luisteren, praten, lezen, spellen of wiskundige bewerkingen uit te voeren. Deze wereldwijde categorie voor de behandeling van leerstoornissen omvat hersenletsel, matige disfunctie van de hersenen, dyslexie en opkomende afasie.

Prominente spelers op de markt voor behandeling van leerstoornissen:

Marktdynamiek:

Drijfveren –

De toegenomen prevalentie van leerstoornissen wereldwijd, de stijgende bewustwording en diagnostische percentages, de beschikbaarheid van geavanceerde behandelingsmogelijkheden en ondersteunende overheidsinitiatieven zijn enkele redenen die de markt voor leertherapie stimuleren. De ontwikkeling van nieuwe therapieën voor de behandeling van leerstoornissen en de stijgende uitgaven voor onderzoek en ontwikkeling zijn andere factoren die bijdragen aan de groei van de markt tijdens de prognoseperiode. De behandeling van leerstoornissen wordt echter ook beperkt door factoren zoals hoge behandelingskosten, een gebrek aan bewustzijn in onderontwikkelde landen en een inadequaat betalingsbeleid.

Uitdagingen:

De belangrijkste uitdaging was tijdens de COVID-periode, die een zeer grote impact had op de markt. Regeringen van over de hele wereld werken samen met farmaceutische en biotechnologische bedrijven om de uitbraak van COVID-19 aan te pakken. Ze doen dingen zoals helpen bij het maken van vaccins en zich voorbereiden op problemen met de farmaceutische toeleveringsketen. Op dit moment zijn er 115 kandidaat-vaccins en ongeveer 155 chemicaliën in de O & D pijplijn. Daarnaast is er een sterke toename in de vraag naar regelmatig gebruikte medicijnen zoals hydroxychloroquine om COVID-19 te behandelen. Omdat er zo’n grote vraag is naar deze medicijnen en er een tekort is in veel geïndustrialiseerde landen, hebben producenten van medicijnen voor de behandeling van COVID-19 een enorm potentieel. Er wordt verwacht dat de farmaceutische en biotechnologische sector de komende jaren aanzienlijk zal groeien door de behoefte aan COVID-19 vaccins en behandelingsmedicijnen.

Regionale trends:

Als gevolg van de toegankelijkheid van technologisch geavanceerde producten, veranderende overheidsvoorschriften en een toename in de prevalentie van leerstoornissen onder mensen, wordt voorspeld dat Noord-Amerika de wereldwijde markt voor de behandeling van leerstoornissen zal beheersen. De marktexpansie in de regio wordt ook beïnvloed door een groeiend publiek bewustzijn en een stijging van het aantal studenten dat zich inschrijft voor speciale onderwijsprogramma’s, daarnaast als gevolg van de wijdverspreide uitbreiding van speciale scholen voor kinderen met leerstoornissen.

Benieuwd naar deze laatste versie van het rapport? @ https://www.insightaceanalytic.com/report/learning-disabilities-treatment-market/1958

Recente ontwikkelingen:

In okt 2021 zei Sonova Holding AG dat het zijn aanbod van audiologische zorgdiensten uitbreidt om mensen te helpen die gehoorverlies en andere medische behoeften hebben die vaak samengaan.1 Dit omvatte zorg voor doofheid, training in auditief-cognitieve vaardigheden en het beoordelen en verminderen van het risico op vallen.

In aug 2021 waren Ginger en Headspace van plan te consolideren om hun digitale diensten voor geestelijke gezondheid snel te kunnen uitbreiden. Ginger en Headspace waren van plan om een uitgebreid spectrum van geestelijke gezondheidsdiensten aan te bieden, waaronder coaching, therapie, psychiatrische zorg en basistechnieken om veerkracht op te bouwen, zoals meditatie.

Segmentatie van de markt voor behandeling van leerstoornissen-

Naar type ziekte

– Dyslexie

– Dysgrafie

– Auditieve verwerkingsstoornis (APD)

– Dyscalculie

– Taal Verwerkingsstoornis

– Overige

Per behandeling

– Hulpmiddelen voor eindgebruikers (ATT)

o Persoonlijke Luisterhulpmiddelen

o Geluidsveldsystemen

o Overige

– Hulpmiddelen voor handschrifttraining

o Draagbare tekstverwerkers

o Software voor proeflezen

o Overige

– Therapie

o Ergotherapie

o Logopedie

o Overige

– Overige

Naar eindgebruiker

– Gespecialiseerde centra

– Thuiszorg

– Overige

Per Regio

Noord-Amerika

– De VS

– Canada

– Mexico

Europa-

– Duitsland

– Verenigd Koninkrijk

– Frankrijk

– Italië

– Spanje

– Rest van Europa

Azië-Stille Oceaan-

– China

– Japan

– India

– Zuid-Korea

– Zuidoost-Azië

– Rest van Azië-Pacific

Latijns-Amerika-

– Brazilië

– Argentinië

– Rest van Latijns-Amerika

Midden-Oosten & Afrika-

– GCC-landen

– Zuid-Afrika

– Rest van Midden-Oosten en Afrika

Voor meer maatwerk @ https://www.insightaceanalytic.com/customisation/1958

Over ons:

InsightAce Analytic is een marktonderzoeks- en adviesbureau dat klanten in staat stelt strategische beslissingen te nemen. Onze kwalitatieve en kwantitatieve marktonderzoeksoplossingen informeren over de behoefte aan markt- en concurrentie-informatie om bedrijven uit te breiden. Wij helpen klanten een concurrentievoordeel te behalen door onaangeboorde markten te identificeren, nieuwe en concurrerende technologieën te onderzoeken, potentiële markten te segmenteren en producten te herpositioneren. Onze expertise ligt in het leveren van gesyndiceerde en op maat gemaakte marktonderzoeksrapporten met een diepgaande analyse met belangrijke marktinzichten op een tijdige en kosteneffectieve manier.

Neem contact met ons op:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.

Tel.: 1 551 226 6109

E-mail: [email protected]

Bezoek onze website: https://www.insightaceanalytic.com

Volg ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS

Volg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ

Volg ons @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Abonneer u op onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.Tel.: 1 551 226 6109Email: [email protected] Bezoek: https://www.insightaceanalytic.comFollow Ons op LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgSVolg ons op Facebook @ bit.ly/2H9jnDZVolg ons op https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/Subscribe Onze exclusieve nieuwsbrieven @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/

Contactgegevens:

InsightAce Analytic Pvt. Ltd.
Tel.: +1 551 226 6109
Email: [email protected]
Site Visit: https://www.insightaceanalytic.com
Follow Us on LinkedIn @ bit.ly/2tBXsgS
Follow Us On Facebook @ bit.ly/2H9jnDZ
Follow Us @ https://www.linkedin.com/company/insightace-analytic-pvt-ltd/

Subscribe Our Exclusive Newsletters @ https://www.linkedin.com/newsletters/latest-market-research-reports-6929319878155739136/
Keywords:  Learning Disabilities Treatment Market