header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme machines zal groeien met een CAGR van 23,00 tot 2030.

Aug 14, 2023 3:47 PM ET

Markt Overzicht

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), Smart Machines Market Information By Type, By Application, and Region – Forecast till 2030, zou de markt voor slimme machines tussen 2022 en 2030 met 23,00¾% kunnen groeien. De marktomvang zal tegen het einde van het jaar 2030 ongeveer 420 miljard dollar bedragen.

Marktsynopsis

Slimme machines zijn geavanceerde technologische systemen die geïntegreerd zijn met kunstmatige intelligentie (AI) waardoor ze autonoom taken kunnen uitvoeren, van ervaring kunnen leren en beslissingen kunnen nemen zonder menselijke tussenkomst. Deze machines maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals machinaal leren, verwerking van natuurlijke taal en computervisie om processen te automatiseren, de productiviteit te verhogen en innovatie te stimuleren in verschillende industrieën.

De toepassingen van slimme machines zijn enorm en divers. In de productie kunnen slimme machines productielijnen optimaliseren, kwaliteitscontroles uitvoeren en voorspellend onderhoud mogelijk maken. In de gezondheidszorg kunnen ze helpen bij diagnostiek, patiëntenzorg ondersteunen en robotchirurgie mogelijk maken. Slimme machines vinden ook toepassingen in transport, logistiek, landbouw en detailhandel en revolutioneren deze sectoren met hun efficiëntie en intelligentie.

Ontvang een gratis proefexemplaar @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1155

Concurrentielandschap van de markt:

De toonaangevende bedrijven in de markt voor slimme machines zijn onder andere

  • IBM Corporation
  • Apple Inc.
  • BAE Systemen
  • Google Inc.
  • G. Electronics
  • Microsoft Corporation
  • ABB Limited
  • Digital Reasoning Systems, Inc.
  • General Electric Co.

Juni 2021

IBM Corporation kondigde de lancering aan van een nieuwe smart machine-oplossing die AI- en IoT-technologieën combineert om het beheer van de toeleveringsketen te verbeteren. De oplossing maakt gebruik van geavanceerde analyses en real-time gegevens om voorspellend onderhoud mogelijk te maken, voorraadbeheer te optimaliseren en de algehele operationele efficiëntie te verbeteren.

Behandelde markt USP:

Markt Drivers:

Toenemende vraag naar automatisering: De behoefte aan automatisering om processen te stroomlijnen, operationele kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen is een belangrijke drijfveer voor de markt van slimme machines. Industrieën in alle sectoren erkennen de waarde van intelligente automatisering voor het verbeteren van efficiëntie, nauwkeurigheid en schaalbaarheid. De snelle vooruitgang in AI-technologieën, zoals machinaal leren en verwerking van natuurlijke taal, stuwt de groei van de markt voor slimme machines. Deze technologieën stellen machines in staat om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren, te leren van patronen en intelligente beslissingen te nemen, wat leidt tot verbeterde prestaties en mogelijkheden. De toepassing van Industrie 4.0-principes, die de nadruk leggen op de integratie van automatisering, IoT en AI-technologieën, stuwt de vraag naar slimme machines. Industrieën omarmen het concept van verbonden systemen en intelligente machines om hogere niveaus van productiviteit, flexibiliteit en reactievermogen te bereiken.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1155

Beperkingen in de markt:

Een van de belangrijkste beperkingen voor de markt van slimme machines zijn de hoge implementatiekosten. De ontwikkeling en implementatie van slimme machines brengt aanzienlijke investeringen met zich mee in onderzoek en ontwikkeling, hardware, software en training. Daarnaast kunnen zorgen over gegevensprivacy, beveiliging en ethische overwegingen rond AI-technologieën een belemmering vormen voor de adoptie.

COVID 19-analyse

De COVID-19 pandemie heeft de adoptie van slimme machines in verschillende sectoren versneld. Door de behoefte aan sociale afstand en minder menselijk contact heeft automatisering aan belang gewonnen. Slimme machines zijn ingezet om processen te automatiseren, bewaking op afstand uit te voeren en bedrijfscontinuïteit te garanderen. Verwacht wordt dat de markt na de OVID een aanhoudende groei zal vertonen omdat industrieën prioriteit geven aan veerkrachtige en efficiënte activiteiten, wat de vraag naar intelligente automatiseringsoplossingen zal stimuleren.

Segmentatie van de markt

Naar type

Het type in de markt omvat ingebedde systemen, expertsystemen, autonome robots

Naar toepassing

Per toepassing: auto, lucht- en ruimtevaart, logistiek, consumentenelektronica, defensie, gezondheidszorg

Bekijk korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1155

Regionaal inzicht

Noord-Amerika heeft zichzelf gevestigd als een leidende markt voor slimme machines, als speerpunt van technologische vooruitgang en toepassing. De aanwezigheid van grote technologische spelers zoals IBM Corporation, Apple Inc en Microsoft Corporation heeft bijgedragen aan de dominantie van de regio. Noord-Amerika profiteert van zijn geavanceerde infrastructuur, die de implementatie van slimme machines ondersteunt, en van een gunstig regelgevend klimaat dat innovatie aanmoedigt. De belangrijkste industrieën in de regio, waaronder de verwerkende industrie, de gezondheidszorg en de transportsector, hebben slimme machines snel omarmd, waardoor ze op grote schaal worden toegepast en de markt groeit.

Europa kent een aanzienlijke groei in de markt voor slimme machines, gedreven door de toepassing van Industrie 4.0-principes en een focus op automatisering. De productie- en logistieke sectoren in de regio integreren slimme machines actief om activiteiten te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en een concurrentievoordeel te behalen. De nadruk die de Europese markt legt op duurzaamheid en energie-efficiëntie sluit goed aan bij de mogelijkheden van slimme machines, waardoor de vraag ernaar verder toeneemt. De aanwezigheid van strenge regelgeving, zoals de richtlijn voor energie-efficiëntie van de Europese Unie, moedigt industrieën aan om te investeren in slimme machinetechnologieën om hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Azië-Pacific is een snelgroeiende markt voor slimme machines, voornamelijk gedreven door de bloeiende productiesector in de regio. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop in industriële automatisering en hebben aanzienlijk geïnvesteerd in slimme machinetechnologieën. Stijgende arbeidskosten in de regio en de behoefte aan operationele efficiëntie hebben de toepassing van slimme machines versneld om processen te automatiseren, handmatige arbeid te verminderen en de productiviteit te verbeteren. De toenemende integratie van automatisering en robotica in verschillende industrieën, waaronder de auto-industrie, elektronica en gezondheidszorg, stimuleert de groei van de markt voor slimme machines in Azië-Pacific.

Gerelateerde rapporten:

Onderzoeksrapportthermo-elektrische module markt informatie per model, per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2030

Embedded Systems Market Research Report Informatie per type, microcontrollerprestatie, functionaliteit, toepassing en regio – marktvoorspelling tot 2030

Mijnbouw Automatisering Marktonderzoek Rapport Informatie per Aanbod, per Operatie, per Toepassing en per Regio – Marktvoorspelling tot 2030

VCSEL Market Research Report Informatie per type, per toepassing en per regio – marktvoorspelling tot 2032

Verslag van hetmarktonderzoek naar industriële radiografie per onderdeel, beeldvormingstechnologie, stralingstype, eindgebruiker en regio – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Smart Machines Market,Smart Machines Market Size,Smart Machines Market Share,Smart Machines Market Trends,Smart Machines Market Scope