header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De toekomst van reclame: Hoe advertentiebeheeroplossingen het bedrijfsleven revolutioneren (2023 – 2032)

Aug 14, 2023 9:00 PM ET

Verkenning van de markt voor oplossingen voor advertentiebeheer:

De markt voor advertentiebeheeroplossingen zal naar verwachting groeien van USD 5,4 miljard in 2023 tot USD 8,7 miljard in 2032, met een CAGR van 6,10 tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt wordt toegeschreven aan het toenemende gebruik van online reclame, de groeiende voorkeur voor programmatic advertising en de stijgende vraag naar oplossingen voor real-time bidding (RTB).

Oplossingen voor advertentiebeheer zijn softwareplatforms die bedrijven helpen bij het maken, beheren en volgen van hun reclamecampagnes via meerdere kanalen. Deze oplossingen bieden een verscheidenheid aan functies, zoals campagneplanning, het maken van advertenties, targeting, bieden en rapportage.

Het toenemende gebruik van online reclame is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor oplossingen voor advertentiebeheer stimuleren. Online reclame biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele reclamemethoden, zoals betere targetingmogelijkheden, lagere kosten en betere metingen. Als gevolg hiervan verschuiven bedrijven hun reclamebudgetten steeds meer naar online kanalen.

Klik hier voor een Premium-rapport @
https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/11751

Toonaangevende bedrijven:

De belangrijkste spelers op de markt voor advertentiebeheeroplossingen zijn onder andere:

  • Adform
  • Adobe
  • Google
  • Sizmek (Amazon)
  • Marin Software
  • RhythmOne
  • Dataxu (Roku)
  • IgnitionOne
  • Kenshoo
  • Centro

De groeiende voorkeur voor programmatic advertising is een andere belangrijke factor die de groei van de markt stimuleert. Programmatic advertising is een vorm van online adverteren waarbij software wordt gebruikt om het kopen en verkopen van advertentieruimte te automatiseren. Hierdoor kunnen bedrijven hun advertenties effectiever en efficiënter richten.

De stijgende vraag naar real-time bidding (RTB)-oplossingen draagt ook bij aan de groei van de markt. RTB is een vorm van programmatic advertising waarmee bedrijven in realtime kunnen bieden op advertentieruimte. Dit zorgt ervoor dat bedrijven alleen betalen voor advertenties die door potentiële klanten worden gezien.

De markt voor advertentiebeheeroplossingen is onderverdeeld naar type, product, gevaar en regio. Per type is de markt onderverdeeld in cloud-gebaseerd en on-premises. Het cloud-gebaseerde segment zal naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende adoptie van cloud computing-oplossingen.

Koop dit rapport (128 pagina’s PDF met inzichten, grafieken, tabellen en afbeeldingen):
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11751

Per product is de markt onderverdeeld in campagnebeheer, advertentiecreatie, targeting, bieden en rapportage. Het segment targeting zal naar verwachting sneller groeien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag naar gepersonaliseerde reclame.

Naargelang het gevaar wordt de markt onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Het segment grote ondernemingen zal naar verwachting een groter marktaandeel innemen tijdens de prognoseperiode, als gevolg van hun hogere uitgaven voor reclame.

Per regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de vroege toepassing van nieuwe technologieën en de aanwezigheid van een groot aantal reclamebureaus en bedrijven.

De markt voor advertentiebeheeroplossingen is een snelgroeiende markt en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. De groei van de markt wordt gedreven door een aantal factoren, waaronder de toenemende adoptie van online reclame, de groeiende voorkeur voor programmatic advertising en de stijgende vraag naar real-time bidding (RTB) oplossingen. De markt zal naar verwachting ook profiteren van de toenemende toepassing van cloud computing-oplossingen en de groeiende vraag naar gepersonaliseerde reclame.

Regionaal inzicht:

Noord-Amerika domineerde de wereldwijde markt voor advertentiebeheer in 2021. Azië-Pacific zal in de periode 2022-2030 naar verwachting groeien met een hoge CAGR, aangewakkerd door de toenemende programmatische toepassing in China, India en Australië.

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/advertisement-management-solutions-market-11751

Laatste trends in de sector:

  • Consolidatie met martech- en CRM-platforms
  • AI en ML inzetten voor slimmere campagneautomatisering
  • Cookieloze targeting en privacygerichte benaderingen
  • Verbonden tv en digitale out-of-home reclame
  • Interoperabiliteit tussen reclameplatforms

Toonaangevende rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Advertisement Management Solutions Market,Advertisement Management Solutions,Advertisement Management Solutions Market Size,Advertisement Management Solutions Market Growth,Advertisement Management,Ad Management Solution