header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Feed Mycotoxin Detoxifiers Market 2021 Worldwide Industry Analysis, Future Demand and Forecast till 2030

Aug 14, 2023 5:22 PM ET

Overzicht van de markt voor ontgiftende stoffen voor diervoeder

De omvang van demarkt voor ontgiftende stoffen voor diervoeder zal tegen 2030 naar verwachting 3,26 miljard dollar bedragen, met een CAGR van 3,50 tijdens de voorspellingsperiode (2021-2030).

Deze chemicaliën kunnen de werking van mycotoxinen veranderen door hun werkingsmechanisme te veranderen, de uitscheiding te verhogen, de biologische beschikbaarheid te verlagen of de absorptie via het maagdarmkanaal te verminderen. Ze kunnen ook invloed hebben op de prestaties van deze dieren. Het diervoeder bevat mycotoxineontgifters om de dieren tegen deze nadelige effecten te beschermen. Om de schadelijke effecten van mycotoxinen te verminderen, moeten ze aan het diervoeder worden toegediend en zijn ze specifiek voor elk type mycotoxine.

De meest voorkomende mycotoxinen die in diervoeder worden aangetroffen zijn aflatoxinen (B1, B2, G1, G2 en M1), ochratoxine A, deoxynivalenol en fumonisinen. Wereldwijd zijn er meer dan 500 mycotoxinestammen geïdentificeerd. Infectieziekten bij dieren komen steeds vaker voor. De markt voor mycotoxineontgifters voor diervoeders zal daarom naar verwachting worden gedreven door de toenemende vraag van veehouders om de gezondheid en het welzijn van hun dieren te verbeteren en de best mogelijke prestaties van hun vee te bereiken.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbrochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10818

Belangrijkste leveranciers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt van mycotoxineontgiftende middelen voor diervoeders zijn Cargill (VS), BASF (Duitsland), ADM (VS), Bayer (Duitsland), Perstorp (Zweden), Chr. Hansen (Denemarken), Kemin (VS), Nutreco (Nederland), Adisseo (Frankrijk), Alltech (VS), Novus International (VS), Biomin (Oostenrijk), Impextraco (België), Norel (Spanje) en Global Nutritech (Turkije).

Regionale analyse:

De groei van de markt in Noord-Amerika, dat momenteel het grootste marktaandeel heeft, zal naar verwachting sterk zijn. Dit is vooral te danken aan een toename van de vraag naar veilige en hoogwaardige producten op basis van vee, een grotere kennis bij de consument van voedselveiligheidskwesties, strenge normen voor kwaliteitscontrole en inspanningen om de blootstelling aan mycotoxinen in de voedselvoorziening te beperken, te vermijden en volledig uit te roeien. Bovendien wordt de behoefte van de regio aan de industrie gedreven door elementen zoals ongunstige weersomstandigheden en toenemende gewasbesmetting door mycotoxinen.

Het op één na grootste marktaandeel in de wereldwijde markt was in handen van Europa. Dit komt vooral doordat grondstoffen gemakkelijk beschikbaar zijn, er strenge regels zijn en er een aanzienlijke vraag is naar landbouw- en veeteeltproductiviteit. Aan de andere kant wordt verwacht dat Azië-Pacific tijdens de verwachte periode de snelste groei in de wereldwijde markt zal hebben. Dit is het gevolg van de stijgende vleesconsumptie en lokale vleesproductie, het toenemende bewustzijn van voedselveiligheid, de stijgende uitgaven per hoofd van de bevolking voor vleesgerelateerde goederen en de zich ontwikkelende industrialisatie van de dierlijke sector in deze gebieden.

Vanwege een consistente aanvoer van grondstoffen wordt verwacht dat het Midden-Oosten en Afrika een winstgevende groei zullen hebben. vanwege de toegenomen productie van zowel gewassen als vee. Bovendien zullen de stijgende vraag naar supplementen voor vee en de stijgende consumptie van vlees en vleesproducten tijdens de prognoseperiode waarschijnlijk aanzienlijke potentiële vooruitzichten creëren in de Latijns-Amerikaanse markt.

Aanvragen voor maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10818

Marktsegmentatie:

Naar type: Daarnaast is deze sector onderverdeeld in bindmiddelen en modificatoren. Chemische stoffen die bekend staan als mycotoxinebinders hechten zich aan mycotoxinen en verhinderen dat ze het lichaam binnendringen. De populairste soorten bindmiddelen die hiervoor worden gebruikt zijn actieve kool, calciumhydroxidefosfaat, bentonietklei, citruspectine (gemaakt van sinaasappelschillen), chitosan (afkomstig van garnalenschalen) en zeolietpoeder (dat in verschillende vormen verkrijgbaar is, maar effectief kan zijn tegen een breed scala aan toxines). Deze chemicaliën binden zich aan mycotoxinen, waardoor het lichaam deze lichaamsvreemde stoffen gemakkelijker kan uitscheiden. Het gebruik van bepaalde enzymen om een toxische metaboliet te ontgiften of om te zetten in een inerte vorm staat bekend als een mycotoxine modificator. Het enzym kan worden toegediend als een product, zoals voederadditieven die fytase bevatten, waarvoor dit proces is gedocumenteerd in de academische literatuur. Deze enzymen zijn ook van nature aanwezig in verschillende dieren en planten, waar ze fungeren als katalysator voor chemische processen die anders niet mogelijk zouden zijn.

Per diersoort: Boerderijdieren, huisdieren, waterdieren en dierentuindieren vormen de rest van dit deel. De prestaties en productie van landbouwhuisdieren kunnen worden beïnvloed door blootstelling aan mycotoxinen. Mycotoxinen kunnen ervoor zorgen dat een dier zich langzamer ontwikkelt en minder melk produceert als ze worden opgenomen via voeder- of waterbronnen. Wanneer in deze situaties een ontgiftingsmiddel voor mycotoxinen in het voer wordt gebruikt, zal dit leiden tot een betere gezondheid van de dieren en hogere productieniveaus. Naarmate de genegenheid van mensen voor dieren is toegenomen, heeft de markt voor huisdiervoer de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Dit komt door de groeiende nadruk op diëten van hogere kwaliteit die meer vlees bevatten dan ooit tevoren, waardoor de inname van mycotoxinen toeneemt. Waterdieren hebben het vaak erg moeilijk om te ontgiften van mycotoxinen vanwege de ingewikkelde biomatrix die in deze habitat wordt aangetroffen.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10818

Anderzijds is aangetoond dat verschillende voederadditieven de mycotoxineverontreiniging van visvoeders verminderen of zelfs helemaal elimineren zonder dat dit gevolgen heeft voor de groei of de gezondheid. Chronische ziekten bij dieren in dierentuinen worden in verband gebracht met de blootstelling aan mycotoxinen. De kans dat ze gezondheidsproblemen ontwikkelen als gevolg van te hoge toxineniveaus in hun voedsel kan worden verkleind door ze ontgiftende middelen te geven.

Gerelateerde rapporten @

  1. Polyacrylamidemarkthttps://www.marketresearchfuture.com/reports/polyacrylamide-market -7910
  2. Kunststofrecyclingmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/plastic-recycling-market-2859

Contacteer ons:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Feed Mycotoxin Detoxifiers Market,Feed Mycotoxin Detoxifiers Market size,Feed Mycotoxin Detoxifiers Market share,Feed Mycotoxin Detoxifiers Market trends