header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Grafische User Interface Design Software Marktomvang 2023-2023 | Onderzoeksrapport focust op topbedrijven en cruciale drijfveren huidige groeidynamiek

Aug 14, 2023 11:00 PM ET

Grafische gebruikersinterface ontwerpsoftware marktoverzicht:

De markt voor grafische gebruikersinterfacesoftware zal naar verwachting groeien van USD 22,85 miljard in 2023 tot USD 54,60 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 11,50 tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Met grafische gebruikersinterfaces (of GUI’s) hoeven gebruikers geen coderingstalen voor computers te leren of te onthouden, maar kunnen ze hun apparaten, platforms, programma’s of toepassingen naar behoefte bedienen in plaats van computersystemen te besturen via opdrachten (of opdrachtregelinterfaces).

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10712

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste bedrijven in de markt voor software voor het ontwerpen van grafische gebruikersinterfaces zijn,

  • Adobe (VS)
  • Webflow (VS)
  • Balsamiq Studios LLC (VS)
  • Axure Software Solutions Inc (VS)
  • Altia Inc. (VS)

De markt voor ontwerpsoftware voor grafische gebruikersinterfaces (GUI) is onderverdeeld in BFSI, IT & telecom, productie, automotive, medische & gezondheidszorg, media & entertainment en andere op basis van de verticale sectoren.

De behoefte om gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke gebruikersinterfaces te maken groeit en GUI ontwerptools maken het makkelijk om prototypes te maken van deze interfaces.

Controle over het besturingssysteem en bestanden wordt geleverd via de GUI, die gebruikers ook de mogelijkheid geeft om scripts te schrijven met behulp van programmeerapplicaties.

Verschillende voordelen van GUI Design Software Tools Gebruikersinterface ontwerpen kunnen ook ideaal gebouwd worden door een niet-programmeur, wat betekent dat een gebruiker eenvoudig en snel GUI ontwerpen kan verbeteren voor de implementatie, wat veel tijd en geld bespaart.

Stijgende vraag vanuit een breed scala aan industrieën: Omdat technologie zich snel ontwikkelt, blijven de verwachtingen van klanten stijgen. Innovatieve GUI-ontwerpsoftware is erg populair geworden op de markt.

Regionale inzichten:

De markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika zijn allemaal onderzocht. In 2018 had Noord-Amerika het grootste marktaandeel (52,2%). Het verlangen naar aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke UI, waardoor de vraag naar UI-software en -oplossingen internationaal toeneemt, is de belangrijkste reden die de expansie van de regionale markt aanwakkert.

Door ontwikkelingen op het gebied van cloud computing en grafische verwerking wordt voorspeld dat de grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware-industrie in Europa snel zal groeien.

Deze ontwikkelingen hebben het gebruik van op machine learning en AI gebaseerde technologie versneld, wat helpt om het potentieel van GUI-ontwerptools te ontdekken.

Omdat driedimensionale grafische gebruikersinterfaces steeds populairder worden, zal de markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware in de regio Azië-Pacific zich naar verwachting snel ontwikkelen. Het marktaandeel van China neemt aanzienlijk toe.

Download een PDF-voorbeeld van dit rapport om de structuur van het volledige rapport te begrijpen (inclusief volledig TOC, tabel & cijfers) @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/graphical-user-interface-design-software-market-10712

Marktsegmentatie:

De segmenten inzet, organisatiegrootte, verticale en regionale segmenten zijn gebruikt om de wereldwijde markt voor grafische gebruikersinterface (GUI)-ontwerpsoftware te verdelen.

De markt voor grafische gebruikersinterface (GUI) ontwerpsoftware is onderverdeeld in cloud en on-premises segmenten. De cloudcategorie had het grootste marktaandeel in 2023 en zal naar verwachting groeien met een geschatte CAGR van 86,8 tijdens de onderzoeksperiode.

Op basis van de grootte van de organisatie is de wereldwijde markt voor GUI-ontwerpsoftware onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote bedrijven.

Op basis van verticale marktsegmenten is de markt voor grafische gebruikersinterface (GUI)-ontwerpsoftware onderverdeeld in de segmenten auto’s, IT & telecom, media & entertainment, medische & gezondheidszorg, productie en andere.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor beheerde diensten

Markt voor webhostingdiensten

Project Portfolio Management Software Markt

Markt voor virtuele realiteit (VR)

HPC-markt (High Performance Computing)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  graphical user interface design software market size,graphical user interface design software,graphical user interface design software market analysis,graphical user interface design software market,user interface design,user interface,gui design