header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Kansen opblazen: Succesvol navigeren door de dynamische heliummarkt

Aug 14, 2023 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomst Highlights

De heliummarkt is een wereldwijde markt die zich bezighoudt met de winning, raffinage en distributie van heliumgas. Helium is een zeldzaam, niet-hernieuwbaar gas dat wordt gewonnen uit aardgasvelden en opgeslagen in ondergrondse reservoirs. Helium heeft vele unieke eigenschappen, waaronder het feit dat het niet reactief en niet giftig is en een laag kookpunt heeft, waardoor het nuttig is in verschillende toepassingen, zoals MRI-machines, halfgeleiders, lassen en wetenschappelijk onderzoek.

De omvang van de heliummarkt werd in 2021 geschat op USD 20,8 miljard. De heliummarkt zal naar verwachting groeien van USD 21,90 miljard in 2022 tot USD 31,44 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,30 tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Regionale analyse

De wereldwijde heliummarkt is per regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor helium, met de Verenigde Staten als de grootste producent en leverancier van helium ter wereld. De vraag naar helium in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door de gezondheidszorg, waar het wordt gebruikt in MRI-machines, elektronica en halfgeleiders.

Europa is de op één na grootste markt voor helium, waar de vraag voornamelijk wordt aangedreven door de gezondheidszorg en de elektronica-industrie. Duitsland is de grootste verbruiker van helium in Europa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de heliummarkt als gevolg van de toenemende vraag vanuit de elektronica- en halfgeleiderindustrie, met name in China en Japan.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika regio’s zullen naar verwachting een matige groei in de heliummarkt zien, met een toenemende vraag vanuit de gezondheidszorg en elektronica-industrie.

In het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde heliummarkt de komende jaren gestaag zal groeien, waarbij Noord-Amerika en Europa de grootste markten blijven, terwijl Azië-Pacific zich ontpopt als een belangrijke groeimarkt.

Download hier een gratis voorbeeld van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8062

Segmentatie van de markt

De heliummarkt kan worden gesegmenteerd op basis van toepassing en distributiekanaal:

Toepassing: MRI-machines, Halfgeleiderfabricage, Lassen en metaalproductie, Gaschromatografie, Lekdetectie, Ballonnen en luchtballonnen, Andere (wetenschappelijk onderzoek, kernreactoren, enz.)

Distributiekanaal: On-site productie, verpakte distributie, distributie van handelsvloeistoffen

Productie op locatie houdt in dat helium rechtstreeks op de locatie van de gebruiker wordt geproduceerd. Verpakte distributie omvat de levering van helium in cilinders of tanks aan eindgebruikers. Vloeibare handelsdistributie houdt in dat vloeibaar helium in bulkhoeveelheden wordt geleverd aan eindgebruikers.

De vraag naar helium varieert afhankelijk van de toepassing en het distributiekanaal. De gezondheidszorg is bijvoorbeeld een grote afnemer van helium voor gebruik in MRI-machines, terwijl de halfgeleiderindustrie helium gebruikt bij de productie van microchips. Productie op locatie wordt vaker gebruikt in grootschalige industrieën, terwijl verpakte distributie geschikter is voor kleinschaligere toepassingen.

NU KOPEN Rapport Link Hier @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8062

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de wereldwijde heliummarkt zijn Air Liquide SA, Air Products and Chemicals Inc, Linde PLC, Praxair Inc, Airgas Inc, Gazprom, RasGas Company Limited, ExxonMobil Corporation en Buzwair Industrial Gases Factories.

Lees hier meer artikelen

Markt voor wolfraamcarbide https://www.marketresearchfuture.com/reports/tungsten-carbide-market-5388
Markt voor biobrandstofadditieven
https://www.marketresearchfuture.com/reports/biofuel-additives-market-10626
Glasvezelmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-market-3196
Butyllijmmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/butyl-adhesive-market-4164
Super Engineering Plastics-markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/super-engineering-plastics-market-4204
Adipinezuurmarkt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/adipic-acid-market-5479
Ester-markt
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ester-market-5531

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Helium Market,Helium Market size,Helium Market share,Helium Market trends,Helium Market demand