header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Remittance markt zal naar verwachting 119,6 miljard dollar bereiken in 2032 | CAGR 3,80% [PDF-versie].

Aug 14, 2023 8:00 PM ET

Geld naar huis sturen: een verkenning van de wereldwijde markt voor geldovermakingen

Overmakingen spelen een cruciale rol in de economie van veel ontwikkelingslanden. De wereldwijde markt voor geldtransfers werd in 2021 gewaardeerd op 49,5 miljard US$ en zal naar verwachting 119,6 miljard US$ bedragen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,80 tijdens de prognoseperiode. Vooruitgang in digitale betalingen verhoogt de snelheid en verlaagt de kosten van grensoverschrijdende persoonlijke transfers.

Overzicht van de markt voor geldtransfers

Overmakingen zijn grensoverschrijdende betalingen die door arbeidsmigranten naar familie, vrienden of gemeenschappen in hun land van herkomst worden gestuurd. De belangrijkste kanalen voor geldovermakingen zijn

  • Digitale overmakingen met behulp van mobiele portemonnees, apps en online overschrijvingen
  • Cash-to-cash via agenten en winkelnetwerken
  • Bankoverschrijvingen via correspondentbankrelaties
  • Peer-to-peer modellen die geldtransactiekanalen rechtstreeks koppelen aan ontvangers

Geldovermakingen zijn een financiële reddingslijn voor landen met lage en middeninkomens. Ze overtreffen buitenlandse hulp en zijn een stabiele bron van inkomsten.

Klik hier voor het Premiumrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11999

Toonaangevende geldtransactiekantoren:

Belangrijke spelers die grensoverschrijdende geldtransfers faciliteren zijn onder andere:

  • Western Union
  • MoneyGram
  • Wise
  • Ria Geldoverboeking
  • WorldRemit
  • Remitly
  • TransferWise
  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Xoom (PayPal)
  • Azimo

Remittance marktsegmenten:

De wereldwijde markt voor geldtransfers wordt gesegmenteerd op basis van toepassing, overmakingskanaal en eindgebruiker.

Per toepassing is de markt gesegmenteerd in consumptie, investering en onderwijs. Het segment consumptie is het grootste segment, goed voor meer dan 50% van het marktaandeel in 2020. Dit komt omdat overmakingen vaak worden gebruikt om te voorzien in basisbehoeften zoals voedsel, kleding en onderdak.

Op basis van het kanaal voor geldtransfers is de markt onderverdeeld in bankoverschrijvingen, geldtransactiekantoren (MTO’s) en mobiele portemonnees. Bankoverschrijvingen zijn het populairste kanaal voor geldtransfers, goed voor meer dan 40% van het marktaandeel in 2020. MTO’s en mobiele portemonnees groeien echter snel, omdat ze een handigere en betaalbare manier bieden om geld naar het buitenland te sturen.

Per eindgebruiker is de markt onderverdeeld in particulieren en bedrijven. Particulieren zijn de grootste eindgebruikers van geldovermakingen en zijn goed voor meer dan 90% van het marktaandeel in 2020. Bedrijven gebruiken geldovermakingen om hun activiteiten in ontwikkelingslanden te ondersteunen.

De wereldwijde markt voor geldtransfers is een zeer concurrerende markt, met een aantal grote spelers, waaronder Western Union, MoneyGram en PayPal. Er zijn echter ook een aantal kleinere spelers die marktaandeel aan het winnen zijn, met name op het gebied van digitale overboekingen.

De toekomst van de wereldwijde markt voor geldtransfers ziet er rooskleurig uit. Er wordt verwacht dat de markt de komende jaren zal blijven groeien, gedreven door het toenemende aantal migranten wereldwijd en de groeiende vraag naar geldovermakingen vanuit ontwikkelingslanden. Digitale geldovermakingsdiensten zullen naar verwachting ook een belangrijke rol spelen in de groei van de markt.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11999

Belangrijkste drijfveren voor de markt

  • Groeiende migrantenbevolking en expats
  • Lagere overmakingskosten en verbeterd gemak
  • Stijgende smartphone- en internetpenetratie
  • Grote vraag van tijdelijke contractarbeiders
  • Overheidsinitiatieven om geldovermakingen aan te moedigen

Regionale inzichten:

India en China waren de grootste landen die in 2021 geldbedragen ontvingen. De stromen naar lage- en middeninkomenslanden zullen de komende vijf jaar naar verwachting met ongeveer 4 per jaar toenemen.

Laatste trends in de sector:

  • Volledig digitale corridors voor geldtransfers mogelijk maken
  • Gebruik van cryptocurrency en blockchain voor overboekingen
  • Samenwerkingsverbanden tussen geldtransactiekantoren en mobiele operators
  • Diensten met toegevoegde waarde zoals sparen en verzekeringen
  • Gegevensanalyse om fraudepatronen te detecteren

Bekijk de volledige rapportgegevens:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/remittance-market-11999

Toonaangevende rapporten:

  1. Online Travel Market Research Report- Wereldwijde voorspelling tot 2030
  2. Onderzoeksrapportover de Data Analytics-markt – Wereldwijde voorspelling tot 2030
  3. Live streaming marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030
  4. Onderzoeksrapport over de markt voor ‘Banking as a Service ‘ – Wereldwijde voorspellingen tot 2030
  5. Onderzoeksrapport overde datacentermarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we “Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak data-gedreven beslissingen met Wantstats.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Remittance Market,Remittance Market Size,Remittance Market Share,Remittance Market Growth,Remittance Market Trends,Remittance Industry,Remittance Market Technology