header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Speelgoedmarkt verwacht tegen eind 2030 een waarde van 275,65 miljard dollar te bereiken | Market Research Future

Aug 14, 2023 2:54 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de speelgoedmarkt naar verwachting een CAGR van 5,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 275,65 miljard in 2030.

De wereld van speelgoed is een levendig en steeds veranderend landschap dat de harten en geesten van zowel kinderen als volwassenen blijft fascineren. Van traditionele speeltuigen tot geavanceerde technologische wonderen, de speelgoedmarkt heeft in de loop der jaren opmerkelijke transformaties doorgemaakt. De wereldwijde markt is gestaag gegroeid door factoren als het stijgende besteedbare inkomen, veranderende levensstijlen en de aanhoudende vraag naar spel en vermaak. Volgens industrierapporten zal de speelgoedmarkt zijn opwaartse trend voortzetten en zowel traditionele als moderne aspecten van spelen omarmen.

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de speelgoedmarkt. De langdurige lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen hebben geleid tot een toename van de vraag naar speelgoed en spelletjes omdat meer mensen tijd thuis doorbrengen. Ouders zijn op zoek naar manieren om hun kinderen te vermaken en bezig te houden, en speelgoed is daarbij een belangrijk hulpmiddel geworden.

De COVID-19 pandemie heeft ook de wereldwijde toeleveringsketen en het productieproces van speelgoed verstoord, wat heeft geleid tot tekorten en vertragingen in de levering van sommige producten.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8001

Toys Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S
  • LEGO Systeem A/S
  • Hasbro
  • Mattel
  • JAKKS Pacific Inc.

Marktsegmentatie

De speelgoedmarkt is onderverdeeld in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in peuterspeelgoed, zacht speelgoed en poppen, actiespeelgoed, knutselspeelgoed, constructiespeelgoed en voertuigen.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/toys-market-8001

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste regio in termen van marktomvang en groei. De speelgoedmarkt is een wereldwijde industrie en de omvang en groei worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals demografie van de bevolking, besteedbaar inkomen en culturele voorkeuren.

De regio Azië-Pacific heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde speelgoedmarkt door de grote bevolking, de groeiende middenklasse en het stijgende besteedbare inkomen van de consument.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Markt voor babyspeelgoed: Informatie per producttype (Bordspellen, Zacht speelgoed & Poppen, Actiespeelgoed, Kunst & Knutselspeelgoed, Bouwspeelgoed, Voertuigen, Muzikaal speelgoed & Rammelaars, en Anderen), per Eindgebruiker (Baby’s en Peuters), distributiekanaal (winkelbasis {Supermarkten & hypermarkten, speciaalzaken en andere} en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

Onderzoeksrapport over demarkt voor babywiegen: Informatie per producttype (hangwieg en schommelwieg), materiaaltype (stof, metaal en hout), vorm (rechthoekig, rond en ovaal), categorie (handmatig en elektrisch), distributiekanaal (winkelbasis [supermarkten & hypermarkten, buurtwinkels en andere] en niet-winkelbasis) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2028

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende verticale industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Toys Market,Toys Market Size,Toys Market Share,Toys Market Research,Toys Market Statisitics,Toys Industry,Global Toys Market,Toys Market Demand,Toys Market Trends,Toys Market Analysis,Toys Market Growth