header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor metaalafwerking: Groei, uitdagingen en kansen

Aug 14, 2023 7:00 PM ET

Metallische galvanisatie & Afwerkingsmarkt Overzicht

De markt voor het plateren en afwerken van metalen zal tussen 2020 en 2027 USD 11.490,7 miljoen bedragen met een CAGR van 4,23. In 2017 was de markt goed voor 9.134,8 miljoen dollar.

Als het gaat om metaal, zijn zowel het plateren als het afwerken van groot belang, omdat het helpt om de levensduur van het onderdeel te verlengen. Op deze manier helpt het de winstmarge te verhogen en de productiekosten te verlagen, waardoor de markt voor het plateren en afwerken van metaal een opvallende tractie krijgt. Plateren en afwerken van metaal is een effectief productieproces dat metalen coat en beschermt door het substraat te bedekken met een dunne metaallaag. Het galvaniseer- en nabewerkingsproces biedt eigenschappen zoals een betere soldeerbaarheid, een decoratief uiterlijk en corrosiebestendigheid, die vooral bij de eindgebruikers in de automobiel-, medische, luchtvaart-, elektrische en elektronica-industrie worden geprezen. Verder biedt het weerstand tegen UV-straling, hoge temperaturen, water en chemicaliën en oxidatie.

Er zijn veel factoren die de groei van de metaal- en afwerkingsmarkt stimuleren. De verschillende trends en factoren in deze markt zijn volgens een analyse van Market Research Future (MRFR) onder andere de ontwikkelingslanden die een enorme groei laten zien in de autosector, de intense belangstelling van de lucht- en ruimtevaartsector voor het galvaniseren en afwerken van metaal en het grote gebruik ervan in de bouwsector. Daarentegen verkleint de kunststofindustrie de openingen door zowel het gewicht als de kosten van het eindproduct te verlagen, wat de groei van de markt voor de veredeling van metaal waarschijnlijk zal belemmeren.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https:// www.marketresearchfuture.com/sample_request/6998

Markt Segmentatie

In het rapport van Market Research Future (MRFR) is de markt voor metalen plating en afwerking gesegmenteerd op basis van type, materiaal, proces en toepassing.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in afwerking en bescherming, reiniging en oppervlaktevoorbereiding, verchromen en overige. Van deze segmenten zal de metallisering naar verwachting het grootste marktaandeel hebben en tegen 2023 een waarde van USD 5.143 miljoen bereiken. Van de overige segmenten wordt echter verwacht dat ze tijdens de prognoseperiode een AGR van 5,27 zullen bereiken.

Op basis van materiaal wordt de markt voor metalen plating en afwerking onderverdeeld in tin, brons, goud, nikkel, zink en overige. Van deze materialen zal zink de bovenhand hebben en naar verwachting USD 4.508,2 miljoen bereiken in 2023. De andere segmenten zullen naar verwachting opmerkelijk groeien met 5,20 AGR tijdens de prognoseperiode.

Dit rapport kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6998

Op basis van proces wordt het gesegmenteerd in elektrolytisch plateren en galvaniseren. Hiervan zal het galvaniseringssegment het grootste marktaandeel veroveren. Verwacht wordt dat dit segment in 2023 een waarde van USD 6.589,9 miljoen zal bereiken. Anderzijds wordt verwacht dat het segment van het elektrolytisch plateren zal groeien met 4,72 AGR tijdens de prognoseperiode.

Op basis van de toepassing is de markt voor metalen beplating en afwerking onderverdeeld in medische componenten, vliegtuigonderdelen, machineonderdelen, auto-onderdelen en overige. Auto-onderdelen zal de markt aanvoeren en zal naar verwachting meer dan USD 4.536,2 miljoen bedragen in 2023. De overige segmenten zullen tijdens de prognoseperiode groeien met 5,72 AGR.

Regionale analyse

Gebaseerd op regio’s behandelt de markt voor metalen beplating en afwerking groeikansen en nieuwste trends in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Hiervan zal Noord-Amerika de markt domineren en waarschijnlijk USD 3.555,4 miljoen aantikken tegen 2023. Deze voorsprong is te danken aan de robuuste infrastructuur in de verschillende industrieën. De APAC-markt belooft echter de markt in de toekomst te domineren. Tegen 2023 zal deze regio naar verwachting USD 3.520,9 miljoen bereiken met een AGR van 6,04 tijdens de prognoseperiode.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport:

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/metal-plating-finishing-market-6998

Belangrijkste spelers

DowDuPont de VS

Lincoln Industries de VS

Pioneer Metal Finishing de VS

Anoplate Corporation de VS

Arlington Plating Company de VS

Atotech Duitsland

Platform Specialty Products Corporation de V.S.

CECO Milieu Corporation

de Verenigde Staten Intertec

de V.S. SPC de V.S.

Coastline Metaal Afwerking

de V.S. Dixie Industrial Finishing de V.S.

American Plating Company de V.S.

Nassau Chromium Plating Co. de V.S.

Ctech Metal Finishing Inc. de V.S.

Bladeren door verwant rapport

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-insulation-market-5945

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/intumescent-coatings-market-10536

https:// www.marketresearchfuture.com/reports/glass-market-11515

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]
Keywords:  Metal Plating and Finishing Market,Metal Plating and Finishing Market Size,Metal Plating and Finishing Market Share,Metal Plating and Finishing Market Growth