header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Printing Gassen Markt Bedrijfsgroei en Industriële Ontwikkeling tegen 2030 | scicalgas, Atlas Copco AB, Rotarex

Aug 16, 2023 8:00 PM ET

Van 2023 tot 2030 zal de markt voor 3D Printing Gassen naar verwachting groeien met een CAGR van 14,85%. De markt wordt gedreven door de groeiende nadruk op de toepassing van 3D-printtechnologieën in de hele industriële sector, wat de behoefte aan 3D-printgassen stimuleert en de expansie van de industrie stimuleert. De vraag naar consumentenproducten en conventionele fabricage begint invloed te ondervinden van de technologie. gassen die worden gebruikt bij 3D-printen

Tegen 2030 zal de markt voor 3D-printgassen naar verwachting ongeveer 152,18 miljoen USD waard zijn. Bovendien wordt verwacht dat het gebruik van 3D-printtechnieken in de ontwerp- en productiesectoren de komende jaren aanzienlijk zal toenemen, waardoor de vraag naar 3D-printgassen zal stijgen. De groei van de markt zal naar verwachting echter worden geremd door de hoge prijs, de toenemende bezorgdheid over de uitstoot van gassen en de risico’s voor de menselijke gezondheid.

De noodzaak van hoge tolerantienormen in belangrijke industrieën zoals de lucht- en ruimtevaart en de gezondheidszorg is de belangrijkste reden waarom de vraag naar inerte gassen toeneemt. De vraag vanuit onder andere de ontwerp-, productie-, gezondheids-, consumptiegoederen-, auto-, lucht- en ruimtevaart- en militaire industrieën is momenteel de drijvende kracht achter de markt voor 3D-printgassen.

Inerte omgevingscondities worden gemakkelijk geleverd door gassen zoals stikstof, argon en andere gasmengsels, die helpen om te voldoen aan hogere normen voor de productie van materialen. Er wordt dan ook aangenomen dat de vraag naar 3D-printgassen voornamelijk wordt gedreven door de verwerkende industrie. De stijgende bevolking in opkomende landen zal de groei van de 3D-printgasindustrie verder versnellen.

Gratis voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7043

Regionale inzichten:

Er zijn vier markten voor 3D-printgassen: Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Het grootste marktaandeel was in Noord-Amerika. De regio met de grootste CAGR tijdens de voorspelde periode is Azië-Pacific.

Vanwege de wijdverspreide toepassing van additive manufacturing in dit gebied, had Noord-Amerika een onevenredig groot marktaandeel in 2021.

Canada en de VS zijn twee voorbeelden van Noord-Amerikaanse naties die vroege en opmerkelijke gebruikers waren van deze technologie in verschillende productieprocessen. Het bestaan van bepaalde belangrijke industriële gasbedrijven en de aanzienlijke onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen op het gebied van 3D-printen in de regio zijn belangrijke factoren die de expansie van de Noord-Amerikaanse markt ondersteunen. De productie van producten heeft ook aanzienlijke technische vooruitgang geboekt in de lucht- en ruimtevaart en de gezondheidszorg.

Het op één na grootste marktaandeel in 2021 was in de regio Azië-Pacific. De industriële sector in de regio heeft verbeteringen en innovaties gezien, wat verantwoordelijk kan worden gehouden voor de snelle adoptie van AM in Azië-Pacific. Daarnaast ontwikkelt de regio Azië-Pacific zich als een productiekrachtcentrale voor de gezondheidszorg en de auto-industrie.

De snelle verstedelijking en strenge regelgeving voor de productie van consumentenelektronica dragen beide bij aan de stijgende behoefte aan driedimensionaal printen in de regio.

Vraag naar maatwerk: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7043

Marktsegmentatie:

Op basis van gas vormen argon en stikstof de marktsegmentatie voor 3D-printgassen. Vanwege de uitgebreide toepassingen in eindgebruikerssectoren zoals design & productie en gezondheidszorg, was de marktgroei van argon voor 3D-printgassen opvallend hoog in 2021. Vanwege zijn rol in het verlagen van de hoeveelheid zuurstof in de productieatmosfeer, zal stikstof de komende jaren echter sneller groeien.

Op basis van de techniek wordt de markt voor 3D-printgassen onderverdeeld in de segmenten stereolithografie, lasersintering en poly-jet. Vanwege de groeiende voordelen en gebruiksvriendelijkheid van de stereolithografietechnologie, had stereolithografie in 2021 het grootste marktaandeel en werd voorspeld dat het zijn dominante positie tijdens de prognoseperiode zou behouden. Echter, vanwege de wijdverspreide technologische toepassing in verschillende 3DP-processen, zag de categorie lasersinteren de grootste groei in de voorspelde periode.

De markt wordt gesegmenteerd in koeling en isolatie op basis van functie. Door de stijgende behoefte aan isolatie in 3D-printgassen, leidde de isolatiecategorie de markt voor 3D-printgassen in 2021. Daarnaast wordt verwacht dat de koelcategorie zal groeien als gevolg van de toenemende vraag naar koeling om de gassen te koelen.

Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in auto’s, lucht- en ruimtevaart & militair en consumentenartikelen. Een groot deel van de markt in 2021 behoorde tot de luchtvaart-, & defensiesector als gevolg van het actieve gebruik van technologie in deze sectoren in een reeks industriële processen. Door de groei van de auto-industrie is de autosector echter de drijvende kracht achter de markt.

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-printing-gases-market-7043

Belangrijkste spelers:

Prominente spelers in het onderzoek naar 3D-printgassen zijn onder andere TAIYO NIPPON SANSO CORPORATION (Japan), AIMS INDUSTRIES PRIVATE LIMITED (India), scicalgas (VS), SOL Group (Italië), Atlas Copco AB (Zweden), Zaburitz Pearl Energy Co., Ltd. (Myanmar) en Rotarex (Luxemburg).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

Bariet Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/barite-market-2035

Zwavelzuurmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/sulfuric-acid-market-2037

Koolstofvezelversterkte polymeermarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/carbon-fiber-reinforced-polymer-market-2058

Markt voor nieuwe verf voor de bouw https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-repaint-market-2093

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Printing Gases Market,3D Printing Gases Market Share,3D Printing Gases Market Demands,3D Printing Gases Market Analysis