header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De groei van de hyaluronzuurmarkt zal naar verwachting goed zijn voor 6,91 AGR en zal in 2030 USD 20,5 miljard waard zijn.

Aug 16, 2023 2:29 PM ET

Hyaluronzuur Marktonderzoeksrapport Informatie Per Kwaliteit (Cosmetische Kwaliteit, Farmaceutische Kwaliteit, Voedselkwaliteit), Per Toepassing (Esthetica, Artrose, Farmaceutische API, Cosmetica, Voedingssupplementen, Oogheelkunde, Anderen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische Industrie, Dermatologische klinieken, Cosmetische Chirurgie Centra, Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Voorspelling tot 2030

De hyaluronzuurmarkt is een groeiende markt die tegen 2030 naar verwachting USD 20,5 miljard zal bedragen met een CAGR van 6,91%. De groei van de markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar hyaluronzuur in verschillende toepassingen. Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam. Het is een soort glycosaminoglycaan, een lange keten van suikermoleculen. Hyaluronzuur komt voor in de huid, gewrichten en ogen. Het helpt om weefsels gehydrateerd en gesmeerd te houden.

Concurrentievooruitzichtenhyaluronzuurmarkt

De belangrijkste spelers op de hyaluronzuurmarkt zijn bedrijven als

  • Allergan (Ierland)
  • Sanofi (Frankrijk)
  • Genzyme Corporation (VS)
  • Anika Therapeutics, Inc. (VS)
  • Seikagaku Corporation (Japan)
  • Hoffmann-La Roche Ag (Zwitserland)
  • Galderma Laboratories L.P. (VS)
  • Zimmer Biomet (VS)
  • Smith & Nephew Plc (VK)

Deze bedrijven richten zich op het uitbreiden van hun productportfolio’s, het aangaan van strategische partnerschappen en samenwerkingen en het investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun marktpositie te behouden en groei te stimuleren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7434

Hyaluronzuur marktsegmentatie

De wereldwijde hyaluronzuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van producttype kan de markt worden onderverdeeld in producten met één injectie, producten met drie injecties en producten met vijf injecties. Verwacht wordt dat het segment van de enkelvoudige injectieproducten tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR zal groeien als gevolg van hun gebruiksgemak.

Op basis van de toepassing kan de markt worden onderverdeeld in huidvullers, artrose, oogheelkunde, vesicoureterale reflux en andere. Het segment van de huidvullers zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen vanwege de toenemende vraag naar cosmetische procedures en antiverouderingsproducten.

Op basis van eindgebruiker kan de markt worden onderverdeeld in ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken en thuiszorginstellingen. Verwacht wordt dat het segment gespecialiseerde klinieken tijdens de prognoseperiode met de hoogste CAGR zal groeien als gevolg van het toenemende aantal klinieken dat cosmetische procedures en gewrichtsgerelateerde behandelingen aanbiedt.

Geografisch kan de markt worden onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Over het geheel genomen biedt de marktsegmentatie van de hyaluronzuurmarkt inzicht in de verschillende producten, toepassingen en eindgebruikers die de groei van de markt in verschillende regio’s over de hele wereld stimuleren.

Hyaluronzuur markt regionaal inzicht

Wereldwijd leidt Noord-Amerika de industrie. Dit komt doordat de oudere bevolking vatbaarder is voor aandoeningen zoals artrose, vesicoureterale reflux en staar. Daarnaast is de toegenomen vraag naar minimaal invasieve cosmetische ingrepen een belangrijke component in een groot deel van Noord-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (161 pagina’s) over hyaluronzuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/hyaluronic-acid-market-7434

Voorspeld wordt dat de regio Azië-Pacific de snelste CAGR zal hebben tijdens de geprojecteerde periode. De groeiende oudere bevolking in China en Japan vormt een substantiële markt voor antiverouderingsproducten en -diensten. Een groeiend begrip van de voordelen en toepassingen van hyaluronzuur stuwt de vraag. Aziaten worden ook beïnvloed door westerse schoonheidsnormen en verlangen naar een volumineuze look. Als gevolg hiervan is de regionale sector gegroeid.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportMedische Esthetica Markt: Informatie per product (gezichtsverzorging, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huidverdoving en tatoeageverwijdering), technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), eindgebruiker (ziekenhuizen en dermatologische cosmetische centra) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Dermal Fillers Market Research Report Informatie per type (hyaluronzuur, polymeren & deeltjes, calciumhydroxylapatiet en collageen), per toepassing (behandeling voor correctie van gezichtslijnen, facelift en lipbehandelingen), per merk (Juvederm, Radiesse en Restylane) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Hyaluronic Acid Market,Hyaluronic Acid Market Size,Hyaluronic Acid Market Share,Hyaluronic Acid Market Insights,Hyaluronic Acid Market Outlook,Hyaluronic Acid Market Overview,Hyaluronic Acid Market Report,Hyaluronic Acid Market Growth,Hyaluronic Acid Market Research,Hyaluronic Acid Market trends